SundhedStomatologi

Hvordan er det tandprotese?

Manglen på selv en enkelt tand giver en masse fysisk og æstetisk besvær, og kan også medføre sundhedsproblemer som ved sygdomme, herunder tænder og malocclusion offset. For at undgå sådanne problemer, bør du kontakte den person, der vil gøre proteser. Anmeldelser af denne procedure kan findes på de officielle hjemmesider af klinikker.

metoder proteser

I øjeblikket er der en lang række nye teknologier i tandproteser. Ved valg af metode til proteser specialist han kan hjælpe.

Skelne flytbare og ikke-aftagelige tandproteser. Udtagelig protese omfatter protese, der kan fjernes fra mundhulen, om nødvendigt. For faste proteser inkluderer broer, kroner, indlæg, finér og andre.

Kronen er et mål for beskyttelse ved hjælp af hvilken det er muligt at opretholde en svag eller hakket tand. Derefter vil tanden blive en form for støtte, som tidligere havde været til at forsegle og reparere formen nødvendig.

Kroner er fremstillet af metallegeringer, såsom stål, guld, porcelæn, metal-keramik og andre. Tandproteser betjene via metalkapsler, som er dækket af et tyndt lag af et keramisk pasta, som øger deres styrke mange gange. I udseende sådanne kroner er til at skelne fra naturlige tænder.

Populære og keramiske kroner. Tandprotese udføres ved hjælp af den nyeste teknologi, som gør det muligt keramisk krone er æstetisk ikke anderledes end naturlige tænder. Deres ulempe er den høje grad af skrøbelighed og antallet af kontraindikationer for installationen.

For kroner ikke bruger plastik, fordi det er ustabilt og hurtigt bliver mørkere.

Korrekt installeret krone sikrer deres tjeneste i lang tid, op til 20 år.

Broer på de ydre kendetegn ligner de broer, er fastgjort med kroner. Sådanne proteser er fremstillet af de samme materialer som den for kronen. Princippet i disse kroner er, at med deres hjælp genskabt tand form og manglende dele.

Når de kosmetiske overfladefejl dental finér bidrage til at genoprette dem på kort sigt. De har form af tynde plader, som er fastgjort til forsiden af tænderne. Når du har installeret finér er ikke visuelt forskellige fra patientens egne tænder, som de er valgt individuelt af farve. Du kan vælge mellem forskellige materialer: porcelæn, keramik og påfyldning.

Tandproteser, forberedelse og

En forudsætning for udarbejdelse af en tandprotese er analgesi. Dernæst lægen holder tand polering diamant værktøj, for at reducere den fra alle sider på kronen tykkelse. Også det gør udskiftning af gamle fyldninger, når det er nødvendigt.

Når du opretter en protese gøre indtryk af begge kæber, og derefter foretaget en gipsmodel. Det har allerede izgtotavlivaetya kroner prototype.

En anden af metoderne er en prostetisk implantat protese. En sådan protese kræver ikke dreje sunde tænder. Hertil kommer, at implantatet helt erstatter en sund tand, overgår ham i styrke og stabilitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.