SundhedStomatologi

Årsagerne til tandkødssygdomme og hvordan man behandler

Hvis en person ønsker hans tænder og tandkød har altid været stærk og er ikke blevet ødelagt, bør det nøje overvåge mundhulen. Den generelle tilstand af periodontale væv direkte påvirker sundhed tænder og tandkød.

tandkødssygdomme hos voksne - et fænomen ret hyppige. Slip af disse sygdomme er ikke så let, og et par besøg til en kvalificeret tandlæge tandkød ikke heler, som det kan være med caries. I denne henseende, fremkomsten af de første tegn og identifikation af en sygdom i tandkødet person bør straks reagere og begynde behandling. Der er en række af alvorlig tandkødssygdomme, der kræver øjeblikkelig lægehjælp.

tandkødsbetændelse

Hvis en person er dårlig til at følge oral, at det er tænder kan begynde at akkumulere plak, som indeholder en række patogener. Disse bakterier formere sig meget hurtigt, derefter at trænge ind i tandkødet. Deres udvikling proces hjælper frigive giftstoffer, der skader tandkødet, får dem betændelse. Derefter tandkød bliver røde og hævede. I denne periode har de en tendens til at bløde og mund synes kvalmende smag og meget ofte den ubehagelige lugt fra munden. Alle disse symptomer er et signal, en human inflammatorisk sygdom i gummerne - gingivitis.

Sygdommen er udsat for alle, uden undtagelse, der begynder med små børn og slutter med de ældre. Ifølge statistikker, de fleste af tandkødsbetændelse påvirker mænd og kvinder fra femogtyve til tredive år.

Årsagerne til tandkødsbetændelse

Den vigtigste årsag til tandkødssygdomme - forkert mundhygiejne. Folk ofte forsømmer personlig hygiejne, som et resultat, der er en lang række sygdomme. Men undertiden en sygdom i tænder og tandkød og kan udløse andre faktorer, såsom:

 • fejlplacering af tænder;
 • mangel på vitaminer i kroppen;
 • sygdomme i mave-tarmkanalen;
 • ukorrekt tandbehandling;
 • forstyrrelser af den hormonale karakter af legemet;
 • Sygdommen diabetes mellitus;
 • stress og depression;
 • malocclusion;
 • funktionsfejl i skjoldbruskkirtlen.

Alle disse faktorer påvirker mundhulen, især de beskyttende egenskaber af tænderne. Der er en ændring af mikroflora i mundhulen og udvikling af tandkødssygdomme. Under graviditet, når en kvinde i kroppen der er en ændring i hormonal niveauer, er risikoen for tandkødsbetændelse stiger to gange.

typer af sygdomme

Gingivitis kan være omfattende og lokal:

 • Omfattende tandkødsbetændelse dækker det fulde sæt af tænder, dvs. sygdommen er udsat for alle tænderne.
 • Lokalområdet tandkødsbetændelse kan dække kun én eller et par tænder.

Gingivitis er både kroniske og akutte former. Hvis en person lider af en kronisk sygdom, dens udvikling er langsom, og symptomer har en tendens til at ændre sig. For et stykke tid, kan symptomerne forværres, og derefter stilne af, og så går det i hele perioden af sygdommen. Akut tandkødsbetændelse ses meget hurtigt, dens udvikling foregår hurtigt, uden forsinkelse.

Sygdommen er opdelt i flere typer:

 1. Bluetongue tandkødsbetændelse udvikler skyldes manglende eller ukorrekt mundhygiejne. Med denne sygdom personen har en svag blødning i tandkødet og kløe.
 2. Hypertrofisk Gingivitis er ledsaget af dårlig lugt fra mundhulen og kraftig blødning fra tandkødet.
 3. Nekrotiserende ulcerativ gingivitis forløber med dannelsen af sår på tandkødet og tænderne på den store ophobning af grå dis.

Hvis en person der alle symptomer på tandkødssygdomme, vil det være nødvendigt at henvende sig til tandlægen så hurtigt som muligt. Efter alt, i mangel af en ordentlig behandling af tandkødsbetændelse kan udvikle og forårsage mere alvorlig sygdom - parodontitis, slippe af med det meget vanskeligere. En tandkødsbetændelse kan helbredes ved hjælp af særlige lægemidler, der er tildelt af den behandlende læge.

tandkødsbetændelse behandling

Gingivitis - en alvorlig tandkødssygdomme, og behandlingen bør være rettidig. Hvis sygdommen er kun begyndelsen af sin udvikling, kuren er det ret simpelt. Diagnose og behandling af gummi-periodontists udført af læger og tandlæger, terapeuter.

Ved behandling af tandkødsbetændelse specialister udføre følgende trin:

 • Fjern fra under de akkumulerede indskud tandkød.
 • Mundhulen behandles med lægemidler antiseptisk karakter.
 • Tandlæge patient tildeler den korrekte mundhygiejne.
 • Konklusionen er, at patienten udledes de nødvendige medicin lægemidler og vitaminer for at styrke tandkødet.

Gingivitis er en overfladisk betændelse i tandkødet, så det kan blive helbredt ret hurtigt med den rette tilgang til problemet. Til dette formål, procedurer, såsom skylning, gel anvendelse og grundig mundhygiejne. Undertiden gingivitis behandles med antibakterielle lægemidler. Dybest set, er betændelse neutraliseres med skylning "klorhexidin" og "Miramistin". Ansøgningerne er lavet af geler "Metrogil Dent" og "Holisal". Tildel vitaminerne C, P, PP og D. tandbørstning anbefales særlige medicinske pasta Parodontax, "Lacalut Aktiv" og "Asepta". I nogle tilfælde kan din tandlæge ordinere elektroforese ultraviolet lys terapi eller vakuum massage.

parodontitis

Hvis en mand ikke vil behandle tandkødsbetændelse, så uden tvivl vil få en sygdom som parodontitis. Ved denne sygdom gingivitis forekommer i hele mundhulen, herunder parodontal væv. Skadelige bakterier provokere beslutning periodontale fibre, der tilvejebringer en stærk binding af tandkødet til tænderne. Alt dette fører til det faktum, at mellem tænder og tandkød synes huller, som kaldes tandkødslommer. I disse lommer ophobes plak. Desuden kan de producerer pus og bidrage til udseendet af dårlig ånde. Også, når en brækket knoglevæv lomme.

Paradentose - en alvorlig tandkødssygdomme. Billeder af de eksterne manifestationer af denne ubehagelige sygdom, du ser i artiklen. Når parodontitis er karakteriseret ved følgende symptomer:

 • svære smerter i gummerne;
 • blødende tandkød;
 • dental blotlagt hals;
 • Tænderne bliver løst;
 • tandkødslommer producere pus.

Hvis såret får en infektion, kan du udvikle en flux.

graden af periodontitis

Parodontitis er opdelt i tre niveauer af sværhedsgrad:

 1. En mild form af sygdommen. Hvis en person lider af en mild form for sygdommens sværhedsgrad, så har han et blødende gummer , mens man spiser og børster tænder føle smerte, gingival hævelse og blive rød.
 2. Den gennemsnitlige form af sygdommen. Når den gennemsnitlige sværhedsgrad af parodontitis danne patientens flytte eller blive løse tænder, tandkød ofte bløder spontant.
 3. En alvorlig form af sygdommen. Ved svær fase af sygdommen patienten taber tænderne udsat.

behandling af paradentose

Behandling af periodontal sygdom hos voksne kan være en lang og kræver komplicerede procedurer. Sammenlignet med tandkødsbetændelse, er parodontitis ikke behandles i hjemmet. I det første sted i behandlingen af denne sygdom tandlæge renser tandkødslommer. Alt dette sker ved en særlig ultralyd procedurer eller værktøjer, som specialist udfører skrabning alle pocket indhold. Så lægger i renset lomme medicin, der stimulerer væksten af knoglevæv. Denne procedure er ledsaget af alvorlig smerte, så udføre det efter indgivelse til patienten af en lokalbedøvelse.

Ved svær tandkødssygdomme ofte udført Gingivectomy, drift udrensning periodontale lommer, efterfulgt af fjernelse af betændte områder betjene. Dette forhindrer re-ophobning i lommer af plak.

Hvis en person lider af paradentose, mistede tænder, tandlægen holder protesen. Reel fjerne tænder ved fiksering procedurer. Tænder bundet med gummier anvender glasfiber eller aramid garn. Dybest set, er en sådan procedure udført på den forreste række af tænder, fordi der i fremtiden vil gøre det muligt for patienten at spise normalt uden at føle ubehag.

Endvidere er periodontal sygdom behandles med antiseptiske og anti-inflammatoriske lægemidler. De anvendes som tabletter til oral administration, skyllebade og applikationer.

alveolysis

Periodontal sygdom er ikke en inflammatorisk sygdom. Når dette tyggegummi sygdom hos mennesker er der et langsomt fald i knoglevævet. Han føler sig utilpas under måltider, børste tænder, og når tænderne bliver varm eller kold.
I denne sygdom er der ingen tandkødslommer, ingen blødende tandkød, de svulme op og rødme. Med periodontitis er ødelæggelsen af knoglevæv, hvorved tænderne bliver løse eller falde ud.

Årsager til periodontal sygdom

Årsager til paradentose er:

 • forstyrrelser i det hormonale baggrund;
 • arvelighed;
 • dårlige vaner såsom rygning eller systemisk administration af alkoholholdige drikkevarer;
 • vaskulære ændringer;
 • lagde en mangel på vitaminer i kroppen.

Gum sygdom og deres behandling. alveolysis

I det første sted i behandlingen af denne sygdom specialist afslører årsagen til hans udseende. I tilfælde af parodontitis særlige kostvaner udpeges på grund af fordøjelsesorganerne sygdom. De gør op for en mangel på vitaminer og rense kroppen for giftstoffer.

Hjemme, periodontal sygdom behandlet med orale skylninger forskellige likører såsom morgenfrue, propolis, immortelle. Også gennemført massage tandkødet ved brug koriander olie eller pebermynte.
Af lægemidlerne tildeles antibakterielle og hormonelle midler, vitaminer og estere. Når tandtab er tildelt fiksering eller indsætter en protese.

For komplekse former af sygdommen kan tildeles kirurgi. Specialister foretage knogleforøgelse.

Hvordan undgår sygdom tænder og tandkød

Som du ved, bedre at forebygge sygdommen. For at forhindre tandkødssygdomme, bør den person besøge tandlægen oftere og overvåge nøje fuld mund. Efter alt, for at bedre et par gange gå til modtagelse end at blive behandlet for måneder. Derfor skal en person:

 • To gange om året for at udføre rensning af mundhulen.
 • Care for dine tænder og tandkød.
 • Til gummier omsætning var stabil, er det nødvendigt hver dag til at massere tandkødet med en pensel.
 • Under rengøring af tænderne skal være forsigtig med mellemrum mellem tænderne, så at rense disse steder skal være pæn, uden meget pres.
 • Mad som muligt at bruge den, hvor meget protein.

Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.