SundhedStomatologi

Huller i tænderne hos børn. Årsager, behandling, forebyggelse

Caries hos børn - er en af de mest almindelige tandsygdomme. Selv børn, der ikke er fyldt et år, kan have et problem af denne art. Hvad er grunden til en høj procentdel forekomst hvad huller i tænderne, og hvordan skal det behandles, overveje yderligere.

Hvilke børn er i fare?

Videnskabeligt bevist, at dannelsen af dentalt væv og struktur forekommer i livmoderen. Derfor problemer med tænderne i spædbarn (under et år) De er resultatet af dårlige vaner fra moderen under graviditeten (rygning), dårlig ernæring, stress og infektionssygdomme. Ifølge observationer af tandlæger, der er caries hos børn uløseligt forbundet med sutteflaske og sut brug. De ophobes bakterier, som bliver en årsag til ødelæggelse af emalje og en videreudvikling af caries. I vid udstrækning denne sygdom tænder er børn, der ikke tager sig af mundhulen ordentligt. Forkert rensning af tænder eller mangel gigigeny som sådan føre til alvorlige problemer. Hvis øvrigt børnemisbrug slik og sodavand, det uundgåelige forfald. Der er en vis fejl af forældre, fordi at undervise til mundhygiejne bør ske så tidligt som barndom. Personlig eksempel en forklaring på brugen af tandbørstning og demonstration af virkningerne af manglende hygiejne - det er det, bør forældre gøre for at sikre, at barnet forstod vigtigheden af mundhygiejne.

Dental caries hos børn: de første tegn på udvikling og graden af

De første tegn på caries er hvide plet karakteristisk har forskellige dimensioner. Dette er det første niveau af sygdommen. Hvis tiden ikke bemærker sådanne symptomer, den tandsygdomme begynder at komme videre og videreudvikle overflade caries. Den er kendetegnet ved forekomst af defekten - hulrum. Denne grad af følsomhed er ledsaget af udviklingen af caries-ramte tand til visse fødevarer (søde, sure, varme eller kolde). Den næste fase er dentin tab (dette er den gennemsnitlige grad af caries). Huller i tænderne hos børn i den mest avancerede stadium kaldes den dybe, da der er skader på papirmasse og pulpitis udvikling. Denne grad - den mest smertefulde og kræver en længere behandling.

caries behandling

Jo tidligere du finde problemet, jo lettere vil det være at beskæftige sig med det. I den indledende trin behandling består i at påføre en særlig mineralsk sammensætning, som forhindrer udviklingen og forekomsten af karies hulrum. Hvis huller i tænderne begyndte at ødelægge tanden, så gør bore det berørte område og dets fyldning. Bare behandle caries hos børn i midten og dyb scene. Tandbehandling er ikke altid ensbetydende med lidelse og lidelser barnet. Nye teknologier, såsom laser behandling af caries, gør det muligt at gennemføre proceduren uden smerte og frygt for børn.

Hvordan undgår huller i tænderne?

Fra en tidlig alder at lære et barn at være forsigtig mundhygiejne. Børstning bør være et dagligt ritual før sengetid og efter det. Efter mellemmåltider ønskeligt at skylle munden med særlige midler. Ældre børn bør bruge tandtråd. Også for god tandsundhed er vigtig kost, der eliminerer alt for sukkerholdige fødevarer (slik, sodavand, etc.). Et barn bør spise fødevarer rige på fosfor, calcium og fluorid til tænderne var stærke. Dårlige vaner - en direkte vej til forfald, så forældre bør nøje overvåge, at barnet holdes en korrekt og sund livsstil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.