SundhedStomatologi

Keramiske kroner på fortænderne

Kroner til tænder er protetiske struktur, som er fremstillet i laboratoriet. Disse tænder lukket på alle sider og derefter ved særlig cement. Keramiske kroner - en af deres sorter, er det almindeligt brugt i dag i tandplejen.

Udnævnelse kroner til fortænderne

Fortænder - er den telefonkort af en person, fra deres udseende afhænger af indtryk på andre. Derfor er mange lægger stor vægt i deres behandling af den æstetiske side af problemet.

Kronen er i dette tilfælde virker som en ny tand overflade ved hjælp af udvinding af de ødelagte dele, er formet og udseende. De er installeret, når tanden ikke kan rekonstrueres ved hjælp af sæler eller faner. de er også nødvendige i tilfælde, hvor den terapeutiske behandling har været ineffektiv.

klassifikation

På de forreste tænder af kronen er indstillet på grundlag af keramik, cermeter eller metal. Vi vil fokusere på beskrivelsen af den første gruppe, og fordelene ved denne type.

For eksempel metalfri keramisk krone, sammenlignet med de andre to, har et mere attraktivt udseende og tjener dem et levedygtigt alternativ.

for hendes ramme valgt udelukkende på farven, og først derefter anvendt en særlig masse. Keramiske kroner på fortænderne give det meget oftere end til siden.

arter

Der er forskellige i sammensætning keramiske kroner. Foto prøver, du kan se i denne artikel. Især et materiale baseret på zirconium. Sådanne produkter er meget holdbare, æstetisk tiltalende og meget kompatibel med mundhulen. Zirconiumoxid har en hvid mat finish. Keramiske kroner, som denne type computer fræsning, hvilket garanterer maksimal præcision og varigheden af brugen. Men de er gode, at i det område i tandkødet ikke skelne metalkant.

Derudover er der en form for hvordan Ips kejserinde. Disse keramiske kroner komprimeres ved glas. I dette system, - procentdel steg leucit (krystallinsk stof), som forøger den strukturelle styrke.

De bruges som foringer og faner til kindtænder og enlige strukturer for fortænder.

Alle former har et attraktivt udseende. Dette er karakteristisk for en struktur, såsom en keramisk krone. Billeder før og efter installationen viser, hvordan de spiller en æstetisk rolle. Nedenfor er et kig, da de er afhængig af programmet.

Finer og faner

Ved at tildele forskellige keramiske krone på en tand, kan anvendes. Foto prøver kan afvige fra det udadtil, men fanen vil være forskellig fra finér.

Så hvad er kendetegnene for dem?

Finer er keramiske skær, som anvendes til korrektion af fortænderne. De forbedrer deres udseende eller fjerne defekter, såsom en slids mellem tænderne.

Tabs - en mini-protese, som er designet til at neutralisere den mindre skader. Især de er egnede, hvis en tredjedel af tanden blev ødelagt. De er ganske holdbare og tykkere end en normal materiale til fyldninger. Også, de ikke krymper, og de mangler mikroporer, som kan forhindre gentagelse af caries. De er lavet i en særlig laboratorium for indkøb-casts. Så de fastsætte dental lim.

Fordelene ved keramiske konstruktioner

Først og fremmest, det er æstetisk tiltalende. Keramiske kroner på fortænderne, et billede som er knyttet til dette materiale er ikke udstyret med en metalramme. Derfor lyset passerer gennem materialet, og på grund af dette, de ser den mest naturlige.

Keramik påføres lagene, det øger dybden af strukturen af lysabsorption, betyder det ikke skiller sig ud på baggrund af sunde tænder.

Desna bevarer sin form, er det ikke betændt og mørkere. Selv kroner ikke mørkere på grund af brugen af te, kaffe eller tilsætningsstoffer. Også materialet kan beskytte mundhulen mod allergi, ingen karakteristiske ubehagelige fornemmelser, smag og irritation.

Tilbage i disse fordele kan give en mulighed for at spare papirmasse under kronen, dens lethed og let fremstilling og installation.

Ulemper ved keramiske kroner

Selvfølgelig, de positive aspekter de har en masse mere. Men før du installerer keramiske kroner, bør høres og deres minusser. De anbefales til at blive installeret på fortænderne, er deres levetid er begrænset til cirka 10 år.

Nogle typer af lang tid at gøre, men som regel, resultatet er det værd. Også, hvis strukturen bryder ned, er det nødvendigt at udføre komplicerede reparationer.

Kan jeg installere kronen på én gang?

I nogle tilfælde, i nogle klinikker er det muligt hurtigt at fremstilling og installation af strukturer baseret på keramik. Alt dette er muligt ved hjælp af specielle slibemaskiner.

Først forberede smertende tand. Kronen er lavet i en halv time, så det blev sat. Under normale omstændigheder, sker dette for to besøg. I dette tilfælde, ved at gøre det lidt standard teknik inden for to uger.

produktionsteknologi

Keramiske kroner til tænder, der er fremstillet på forskellige måder. Det hele afhænger af klinikken og den finansielle kapacitet sine besøgende. De mest almindelige fire teknologier:

 • brænding (ildfast model, eller en platinfolie);
 • kridtning og ramme kappe;
 • trykke bruge proprietær teknologi;
 • computer fræsning.

Stadier af komprimering

Presserende keramiske konstruktioner ifølge EMPRESS teknologi - en af de mest progressive fremgangsmåder til deres fremstilling. Den omfatter følgende trin:

 • modtagelse hos tandlægen efterfulgt af rådgivning om metoder til at komme af defekter og proteser, der matcher timingen og omkostningerne ved arbejdet;
 • Fremstilling af mundhulen, behandling af anlægget tænder (om nødvendigt) og drejning af;
 • produktion maxillodental indtryk;
 • sende den til en særlig laboratorium, hvor han tjener som grundlag for fremstilling af en voks model for fremtiden krone;
 • dannelse af en keramisk struktur med det. Massen oprindeligt opvarmet til en temperatur over 1000 grader. Derefter presses det i en form til at passe stramt krystaller. Dette tilvejebringer bedre styrke;
 • stadium fyring og justering - designet er dækket af flere lag af keramik;
 • installation protesen, med mindre justeringer (om nødvendigt);
 • cementholdige fiksering af klæbemiddel.

Omkostningerne til installation

Det logiske spørgsmål af den potentielle patient vil være: hvor meget er en keramisk protese til den forreste tænder? Det siges, at han ikke kan gøre billigt som konventionelle metal-baseret. Materialet er af høj kvalitet, som ikke kan være lille.

Prisen angivne klinik, omfatter typisk følgende:

 • kompleksiteten af arbejdet;
 • forsyninger;
 • afskrivning af det anvendte udstyr;
 • kvalificerede specialister.

Afhængigt af hvilken type af design på grundlag af keramik, vil dens værdi være mellem 10 og 50 tusind rubler. I dette tilfælde er det meget ønskeligt at vælge en eller anden klinik eller læge til at fokusere på eksisterende anmeldelser. Dette vil give dig mulighed for at afhente en god specialist, der vil udføre kvalitetsarbejde.

Patienter af keramiske proteser

Måske ikke alle er egnet til keramiske kroner. Anmeldelser af dem er overvejende positive, men det er bedre at tale med en specialist installation.

Mange patienter er meget tilfredse med, at så de besluttede en æstetisk problem, når din mund er fuld af sæler og den forreste del ikke ser meget rart. Denne indstilling giver dig mulighed for at lyse op på problemet og maske alle under sunde og smukke tænder.

Generelt rapporterede patienter naturlighed og design nuance, ingen ubehag og bivirkninger. Men installationen af proteser kræver, ordentlig pleje. Især gælder dette for den faste produkter forbrug. Hvis du ikke udsætte dem for stort slid, vil kronen vare lang tid.

En af de væsentlige ulemper ved en sådan løsning - en høj pris. Men i betragtning af det arbejde, materialer og endda resultere det er berettiget.

Hvordan til at passe keramik

Hvis du vil have dine nye keramiske kroner, du har tjent så længe som muligt for dem at blive passet. hygiejne på samme tid adskiller sig ikke fra dem, der vedrører naturlige tænder.

Som allerede nævnt, at det er nødvendigt at undgå kontakt med solide mad partikler i stedet for installation af kroner eller indlæg. Desuden er det nødvendigt at rengøre de tandmellemrum med tandtråd. Det er ikke så svært, men takket være dit næste besøg hos tandlægen på kronerne vil snart.

På trods af at de har en forholdsvis kort levetid, med ordentlig pleje det kan udvides til 10 år. Og det er givet, at vi taler om fortænderne.

Kroner baserede keramik - den bedste løsning for hver. De ser smuk og hjælpe skjule fejlene i tænderne. Det er muligt, at deres installation kan synes en dyr fornøjelse, men hvis du sammenligner alle fordelene, vil disse omkostninger være berettiget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.