BilerLastbiler

KAMAZ-53.605: specifikationer, billeder

Tippelad KAMAZ-53.605, hvis karakteristika vil blive diskuteret i det følgende, er en teknik, som hjulet formlen - 4x2. Som standard er denne model beregnet til at tjene i nogle byområder institutioner. Det vigtigste kendetegn af teknologien - etablerede side og bageste hegn, samt en usædvanlig ramme.

Ganske ofte, Kamaz produceret som et chassis, som derefter bruges i skabelsen af færdige modeller. Køretøj bruger lidt brændstof, og stadig har en tilstrækkelig lav vægt, for lasten luftfartsselskab. Takket være akselafstand er det let at dreje og manøvrere bedre.

KAMAZ-53.605: Specifikationer

Lastbilen er konstrueret på en sådan måde, at selv en erfaren bilist nemt kunne lave en fejl og ikke angiver den nøjagtige model af lastbilen. Dette skyldes det faktum, at design er lånt fra modellen 6520. Også denne maskine ligner et barns legetøj for hegn, som er placeret bag og til siden. Platform tog lastbilen 55111. Det ser voluminøse, men bilen KAMAZ-53.605 ser koncis og miniature. Bagklappen er udstyret med automatisk åbning funktion.

Rammen har også en ikke-standard system. Under lastning og losning det er hårdt ramt, og det konstant påvirker verden omkring os. I denne model er rammen særligt udsat for stress, endnu mere end den anden chassis. Underramme platform fastgjort til rammen. I dette tilfælde bagfæstet har ideelle egenskaber. Vi gik lidt længere bolte, og i begyndelsen af foråret brugt.

Præcis karakterisering

KAMAZ-53.605 vejer lidt mere end 8000 kg. I dette tilfælde belastningen på hjul base er ujævne odds. For eksempel fronten efterlader omkring 3000, og resten - på bagsiden. Tippelad stand til at løfte tysyach 7,5 kg belastninger. Hvis du tager hele vægten af udstyret, er det tæt på mærket på 16 500 kg. Totalvægt er også ulige fordelt. På bagsiden er der 10 000 kg, og på forsiden - 6 000. Det er muligt at vedhæfte traileren, der vejer omkring 14.000 kg.

Ifølge de økologiske behov for motoren monteret på lastbil, det samme niveau som "Euro-2". Dieselmotor har en luft kølefunktion, som ikke overophedes som følge af løftemekanismen. Otte cylindre, og de er placeret med bogstavet V. Brændstoftanken rummer 350 liter. Der er mekanisk type transmission med fem trin. Hjulene er disk mulighed. Bil platform er 6,5 m3. Maksimal hastighed - 80 km / t. Førerhuset er designet til 3 personer og er placeret på motoren. Den sovende område er mangler.

motorer

Truck KAMAZ-53.605 er udstyret med moderne kraftfulde motorer. Tidlige eksemplarer fandtes sådanne powertrains:

  • Diesel. Der turbolader og afkøling af den indkommende luft. Alle krav i "Euro-3" er opfyldt. Slagvolumen - 10 liter, og magt - 260 hestekræfter. Cylindrene er placeret romerske bogstav V.
  • Dieselmotor plante. Dens egenskaber er helt analoge med de ovenfor beskrevne. Forskellen mellem dem er kun i kraft trukket: power - 240 hestekræfter.

Hvem er oftest produceret de mest kraftfulde og pålidelige motorer, der bruges i KAMAZ. Deres volumen er ca. 12 liter - 280 l. s., 8-cylindret system.

udgifter til

For at købe et chassis til KAMAZ-53.605, får brug for omkring 2,5 millioner. Rubler. Det er muligt at købe model b / å, hvilket vil være billigere. Mellem sig selv sådanne varianter har forskellige prisklasse er forbundet med standardindstillinger og status for køretøjet.

Køb kran "Ivanovets", hvis bund er lånt fra KAMAZ-53.605, kan være for 2 millioner. Rubler. Det kører på et gennemsnit på op til 10 000 km. Lidt billigere at Rarz beskrevet på platformen af lastbilen -. 1,5 mio rubler. Lej teknik kan være for 1500 rubler per time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.