Sport og FitnessFodbold

Alan Pardew: Historien om en engelsk træner

Alan Pardew tilhører den generation af trænere, i hjertet af som ejes fuldt af den engelske Premier League. Her tog han som en spiller, gjorde hans ry som en coach og kan ikke tænke på, der nogensinde udveksle Albion til en anden liga. Pardew - en veteran i coaching Institut for Engelsk, men det lader til, at nu, i hans 56 år, manager er på topform.

spiller karriere

Som spiller Alan Pardew huske den engelske offentlighed som en spiller tre klubber: "Crystal Palace", "Charlton Athletic" og "Barnet". Han handlede overvejende om midtbanespilleren, og hver af de tre bands var en af de førende felt centrum.

I fodbold biografi var Pardew ikke topklubber konkurrerer om de højeste steder, så det er ikke overraskende, at over skuldrene af den engelske spiller var kun titlen på finalist England 1990 Cup.

coaching

Den første erfaring i rollen som leder Alan Pardew var ved at blive en mentor "af Reading". Ved roret i "kongelige", han tilbragte fire sæsoner, godt gennemprøvede og har modtaget et tilbud til hovedet "West Ham", som går gennem en anden ændring af generationer.

De næste tre år var til en vis grad afgørende for en ung træner, "Hammers". På det andet forsøg, vendte han tilbage til "West Ham" bopæl i Premier League, og et år senere kom med holdet til FA Cup-finalen. Så kæmpe i "Millennium" mod "Liverpool" endte uafgjort, og i straffesparkskonkurrence held vendte sig bort fra "bordeaux." I sommeren 2006, Alan forlod London.

Alan Pardew - træner "Newcastle"

Transit gennem "Southampton" Pardew var i "Newcastle", der underskrev en kontrakt på fem og et halvt år. I begyndelsen af det nye "Magpie" årti ikke kunne gribe ind i fordelingen af pladser i Champions League-zonen, men var solide midterste bønder i Premier League. Engelsk specialist startede med en sensationel sejr over "Liverpool", men i midten af efteråret hans hold viste en temmelig middelmådig fodbold. I slutningen af sæsonen holdet fra samme by afsluttet tolvte plads. Dette niveau af fodbold, "Newcastle" demonstreret gennem alle fem år, hvor Alan Pardew førte holdet. Uafhængigt der er en sæson af 2011/2012 år, da klubben vandt mesterskabet i England på femtepladsen, der giver ret til at repræsentere det land i gruppespillet i Europa League.

I sæsonen 2015/2016 Pardew førte engang indfødte til selvet "Crystal Palace". Ifølge resultaterne af mesterskabet hold vandt femtende plads, men det var tæt på sensation, en gang i FA Cup-finalen. Purdy mistede et afgørende slag, "Manchester United", der med et øje til de dårlige resultater i det nationale mesterskab har tvunget bosserne "Palace" til en del med træneren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.