ForretningSpørg eksperten

316 infanteridivision General Panfilov. Historie Division soldater feat

Unge er nu helt klar over populære skuespillere og sangere, fremtrædende politikere og folk til at udrette noget stort årtier siden, er ikke interesseret i det. Men den ældre generation er kendt for 316 infanteridivision af General Panfilov, rev med deres liv tager fascister i Moskva. Under krigen og efterkrigstiden for divisionen skrev jeg mange aviser, og alle de 28 Panfilov posthumt blev Sovjetunionens Helt. Det ser ud til, at der kan være galt? Efter det kunststykke at frygtløse mennesker der. Men der var materialer, der beviser, at de 316 infanteridivision var ikke værre og ikke bedre end andre enheder, begrænse nazisterne i udkanten af Moskva. I hver af dem heltemodigt dræbt vores soldater, som en eller anden grund ingen siger noget, men af de 28 Panfilov døde ikke alle. Desuden er det ikke alle af dem var helte, nogle af dem endda blev forrædere. Hvad er det - munden heltemod af sovjetiske soldater, eller ønsket om at finde sandheden til folk? I denne artikel, baseret på autentiske dokumenter vi rekonstruere forløbet af disse år, at både unge og ældre generation har lært sandheden om helte.

Generelt Panfilov

Lederen af 316 infanteridivision, den berømte IV Panfilov, var en mand af ekstraordinært. Han blev født den 20.12.92 (gammel stil) eller 1.1.93 (nyt), så fundet og revolutionen og den første verdenskrig. I 1915 kæmpede han i zarens hær, men fra 1918 blev den røde hær, kæmpede med stor Chapaev, og kendte ham personligt. Den legendariske kommandør udpeget en ung spejder Panfilov og gentagne gange påpeget sit mod, dristighed, mod og evne til at håndtere de farligste jobs med ringe eller ingen tab. Denne kommanderende og menneskelige talent - at beskytte sine soldater og samtidig besejre fjenden - den øverstbefalende for 316 infanteridivision, og en vidunderlig person at bevare den sidste øjeblik af sit liv. Under alle omstændigheder vil han tage sig af hver af hans fighter, som en indfødt søn, som han vil kalde aksakals og senere Batey. Selv efter 3,5 år efter død af en latterlig Panfilova en af soldaterne i hans division skrive i erobringen af Berlin-muren, at han Panfilovets og tilføje ordene: "Far, tak for støvlerne."

Fødslen af den 316. Infanteri

Efter eksamen fra Kiev infanteri skole fik Panfilov til Centralasien, hvor han ledede kampen mod røverbander. Og overalt, selv i de farligste bjergområder angrebne Basmachi, ved siden af ham var hans kære kone og mest loyale ven Masha, Maria Ivanovna. Hærdet i kamp, modig, modig og samtidig klogt soldat for den sovjetiske hær I. V. Panfilova i 1938 blev udnævnt til militær kommissær for Kirgisersteppen sovjetiske republik. Og i denne stilling var han broderparten af opmærksomhed til unge krigere, men ikke begrænset til uddannelse boremaskine, men også behovene i din husstand, der er ikke særegne for alle chefer.

I begyndelsen af juli 1941 gik I. V. Panfilov til Alma-Ata, hvor startede dannelsen af en stærk kampenhed, døbt "316. infanteridivision". Panfilov personligt udvalgt de mennesker i det, men foretrækker Komsomol aktivister og unge kommunister. Ved at skabe en så stor enhed, hvis vigtigste opgave var at bekæmpe nazisterne, Panfilov ikke glemme, at dens krigere - især mennesker, og først derefter soldater, så bankede dem normale indkvartering, fødevareforsyning, passende faciliteter, selv organiseret for deres musikalske koncerter og alle kvinderne gjorde udstedelse af strømper og nederdele i stedet for bukser og footcloths.

Træning af militære færdigheder

Den legendariske 316 infanteridivision der foretaget hundredvis af exploits, i første omgang ikke var velorganiseret kampenhed, som dele af sine krigere er lidt velbevandret i kunsten at krig, mange var bange endda tanke. Derfor IV Panfilov vigtigste opgave er at gøre militær træning af dets afdelte struktur, som han fik kun en måned. Fra virksomhedens chefer og bataljon hævdede han at lære folk disciplin, udholdenhed, og med det, da sammensætningen af 316 infanteridivision inkluderet folk 34 nationaliteter (der var endda folk eller ikke forstår et ord på russisk), påpegede den særlige behandling af soldater at forene dem alle i en venlig familie. Træningen bestod af en lang tvunget marcher, krydser floderne, idet højhuse, gravning af skyttegrave og skyttegravskrig, opførelsen af overkørsler. For at overvinde frygten for kæmpere i deres tanke, Panfilov arrangeret træning traktor angreb, hvorunder soldaterne var i skyttegravene og ventede på traktorer vil passere over dem, og derefter kastede deres uddannelse granater.

ilddåb

Ed af soldater fra den 316. infanteridivision tog den 30. juli og ankom til Novgorod og sluttede i 52 th hær den 18. august. Selvom det ikke er i forreste linje, divisionen havde et antal krigere rekognoscering operationer. Især skelnes løjtnant af kongen og hans deling havde beslaglagt "sprog", et maskingevær og ødelægge et par tyskere. Det var deres første kamp sortie, færdig stærk ånd af krigere, der rejste med succes.

Men storstilede militære operationer nær Leningrad 316 infanteridivision ikke holder i det tidlige efterår blev overført til Moskva-området, i det 16. hær Rokossovsky. Panfilovskaya 316 Rifle Division bør blokere stien på Volokolamsk og besatte forsvar på 50-mile foran segment. Her i divisionen indtastet Artilleriregiment 857 th Kurganova, men stadig anti-militært udstyr Panfilov var ikke nok, selvom i løbet var endda luftværnskanoner og vores herlige Katyushaer.

Militære taktik Panfilova

Panfilov favorit og chefer og soldater fra den generelle, 316 infanteridivision betalt en masse personlig opmærksomhed, det er godt klar over opgavens kompleksitet. For at øge chancen for at vinde, han brugte sine egne udviklede taktik for krigsførelse, opfordre de ansatte i denne fremgangsmåde, selv i de mest uforudsigelige situationer foretrække forsvar. Senere vil denne metode redde livet for hundreder af mænd, i virkeligheden, bekræfter dens vigtigste lov Bati, der gentagne gange har sagt, mændene ikke ønsker deres død, han ønsker dem alle overlevede.

Det er bare en af de mange herlige eksempler, hvor fornemme Lieutenant kanter. Hans firma tog en skyskraber, men blev taget i en tæt ring af kampvogne og infanteri af fjenden. Kanter, bliver dømt til at dø, pludselig gik i offensiven og ikke kun brød ringen, men også ødelagt 3 tanke og et stort antal af nazisterne, og selv med en virksomhed bryde ud af omringning. Senere, en af tyskerne skrev ramte krigere "vilde" 316. division var meget vanskelig, fordi de altid har handlet pludselig, uden at være underlagt nogen regler for krigsførelse.

Fighting på Volokolamsk

Mange innovationer er blevet indført af den øverstbefalende for den 316. infanteridivision. En teknik selv døbt "loop Panfilova", og begyndte at blive brugt i andre sektorer af fronten. Men trods alle bestræbelser på 316. Der var også nederlag. Så tyskerne den 15. oktober begyndte en kraftig angreb, hvilket giver Panfilov division, et stort antal kampvogne. Kun på den venstre flanke, hvor modigt kæmpede 1075 th regiment, der var mere end 150 enheder. Kampene var meget tung, men den 316 infanteridivision at undgå omringning, ødelægge nazistiske planer som Panfilov formået i tide til at hjælpe sin 1075 th en masse anti-tank-artilleri.

Efter 4 dage, tyskerne krøb tættere på Moskva og tog nogle af landsbyen. I disse kampe, det højeste heltemod viste Kaptajn Lysenko, holder forsvaret af landsbyen Ostashevo Kaptajn Molchanov, med deres soldater skudt ned 6 kampvogne. Men tyskerne var ivrige efter at Moskva, uanset deres tab. Den October 25. De kastede på Panfilov Division omkring 120 kampvogne. For at gemme sine soldater Panfilov beordret til at trække sig tilbage og overgive Volokolamsk. Fra tribunalet for denne handling reddede ham Rokossovsky og det at være skudt - Zhukov.

Kæmp for Moskva

Inspireret af succesen med tyskerne fortsatte med at angribe. Kom 16. november dagen af de værste (af Zhukov sagde) kamp for Moskva og dagen gjort deres hidtil uset feat 28 kæmpere 316 infanteridivision. Tyskerne gik til brød, Wehrmacht gav Volokolamsk retning allerede 2 sådan opdeling. Hjælpe dem til infanteri division. Ifølge erindringer overlevende krigere, de var kampvogne, som sad infanteriet og førte en igangværende brand. Vores soldater selv løftede ikke hovedet for at se, hvor de skal kaste granater. Samtidig, på toppen af deres fly bombede. Alt dette lavine af død konfronteret en 316. infanteri Panfilov division.

Med indgangen til den mest kraftfulde angreb begyndte den Dubosekovo, hvor 1075 th infanteriregiment. De befalede Ilya Vasilyevich Capri. I denne 6. selskab forsvarede Shiryaevo, 4. - direkte Dubosekovo, 6. - land mellem Petelino og en højde på 251. På det 4. selskab af fjenden kastede omkring 60 kampvogne, og vores var kun 1 og 2 anti-tank-kanon delingsfører PTR !

Den kamp var 4:00. I løbet af denne tid, Panfilov skudt ned 18 fjendtlige kampvogne og ødelagde flere hundrede soldater. Den officielle version er: at dræbe alle 28 soldater selskab, men fjenden blev stoppet. Han blev også dræbt, og en politisk instruktør, tredive Vasiliy Klochkov, som hører til den berømte sætning om, at Rusland er stor, men ingen steder at trække sig tilbage, da Moskva er bag os.

død Panfilova

Til stor præstation af 316 infanteridivision Panfilova november 17, var den ottende Guards Rifle. Desuden blev hun tildelt den bekendtgørelse af Red Banner. Panfilov meget glade for, at så længe drømt om, at hans afdeling var vagterne. Den 18. november mødtes han med sin datter Valentina, en sygeplejerske i sin egen division. Under mødet, Ivan indkaldt til hovedkvarteret, der ligger i landsbyen Gusenevo for samtaler med Moskva korrespondent. Samtalen var i stammebåd og blev afbrudt af en besked om de nye akvarium angreb fascister. Panfilov skyndte udenfor til sine mænd sprang ud af stammebåd. I det øjeblik en shell burst tæt. I øjnene på forbavsede folk begyndte Generelt for at slå sig ned. Ved djævelske tilfældighed, en lille splint ramte ham lige i templet. Glorious helten blev begravet i Moskva, den Novodevitjekirkegården, og hans division blev opkaldt efter Panfilov.

Trofæer og tab

Under de vanskeligste militære operationer fra Anden Verdenskrig, som var på November 16-19 blev tabt ikke kun en favorit chef for 316 infanteridivision, forsvare Moskva. Motherland i disse slag mistede tusindvis af deres helte. Så i begyndelsen af dannelsen af den 316. division bestod af 11,347 mænd, og ved den 16. november de forlod omkring 7000. Især i 1075 Regiment var i 1534, i 1073-m - 1666, og i 1077-m - 2078 soldater og chefer. Efter den skæbnesvangre slag i 1075 Regiment 120 mennesker tilbage, herunder den sårede, i 1073-meter - 200, og i den største regiment 1077:e - omkring 700 krigere. Tab, selvfølgelig, frygtelige. Den berømte 4-th selskab overlevede kun 20 personer ud af 140. Bare en helvedes gryde Dubosekovo - Kryukovo Panfilov "kogt" i to måneder. I løbet af denne tid, de ødelagde 9000 nazistiske soldater og omkring 100 kampvogne, smadret 4 divisioner i Tyskland - 1 tankanlæg, 1 motoriseret infanteri og 2.

Efterskrift at udnytte

Data indikerer, at november om 16 dræbte tusinder af vore herlige krigere, der forsvarede Moskva. Hvorfor er hele verden kendes kun til det kunststykke at 28 soldater fra den 316. infanteridivision? Det skete sammen med registreringen af medarbejdere i avisen "Red Star" Otenberga, Krivitsky, Koroteeva. Krivitsky indrømmede, at han opfandt sit essay under pres fra omstændighederne. Survivor af slaget, den øverstbefalende 1075 th I. V. Kaprov officielt erklærede, at journalister ikke har mødt ham personligt, og ingen oplysninger er modtaget, og at i det berømte slag dræbt ved 28, og mere end 100 Panfilov. Alle af dem slås som djævle, forsvare hver tomme af sit fædreland, men det kunststykke at 28 mennesker var ikke. Alle navne (nogle tanker) af deres krigere, der blev berømt Panfilov, Krivitsky dikterede kaptajn at samme 4th selskab Gundilovich, og dette skete 2 måneder efter slaget, og udtrykket Klochkova Krivitsky skrev sig.

Fatal og irriterende bugs

Utvivlsomt, den 316 infanteridivision kæmpede ikke bare heroisk, og på randen af menneskelige evner, fejrede ikke kun 28 mennesker, og hver enkelt. Men takket være den ond tro hos dem, der har personligt hendes liv ikke er i fare, en feat alle soldaterne kom ned til heltemod af en lille gruppe mennesker. Så Krivitsky løj om kampen, at han var i stand til at høre på hospitalet fra en af de 28 Panfilov Natarova, der døde kort efter. Men han kunne ikke gøre det, fordi der på det tidspunkt, det berømte slag havde været død i 2 dage. Blandt de døde og tildelt posthumt Panfilov har Daniel Kuzhebergenov (Kozhabergenov), som under slaget var en fange af tyskerne. Han flygtede senere til skoven, vandrede der, indtil det blev fundet ryttere af den sovjetiske General Dovatora. Hædersbevisninger og priser ved den tid, han havde allerede skrevet, så dokumenter hans navn og efternavn blev hurtigt erstattet Askar Kuzhebergenova, der blev tildelt den. Men soldaten deltog også i det berømte slag, som ankom til 316 th division i januar 1942.

Følgende fejl er glade. Så blev han posthumt tildelt Panfilov Paul Gundilovich (commander), Illarion Vasilyev og Dmitry Timofeev, Grigory Shemyakin, Ivan Shadrin. Alle af dem overlevede efter kampen og fik deres belønning, et godt helbred. Gundilovich desværre døde i april 1942 de andre formået at overleve krigen.

Hero eller forræder?

Den mest åbenlyse overskygger herlighed 316. infanteridivision, er episoden med Ivan Evstafievich Dobrobabin, tidligere chef for afdelingen. Gundilovich når kaldte hans navn, vidste ikke, hvad Dobrobabin blev taget til fange og gik til at tjene som en politimand, og selv blev politichef, så nidkært udført sit hverv, selv om han blev betragtet som en helt af Sovjetunionen, ligesom resten posthumt. Da han blev anholdt, blev et dekret om at tildele ham titlen annulleret, og forræderen dømt til 15 års fængsel. Senere Dobrobabin andragende til fjernelse fra ham den stigmatisering, men altid nægtet. Rehabiliteres det kun i 1993, efter proklamationen af Ukraines uafhængighed.

andre Panfilov

Ikke kun den 4. Company of the 316. infanteridivision udmærkede sig den 16. november. For eksempel 120 soldater fra den 1. selskab forsvarede landsby Matrenin. Han bød dem løjtnant Filimonov. De ødelagde flere tanke og 300 fascister. Af den 6. firma, der stod nær Petelino, kun 15 mennesker overlevede angrebet. Denne håndfuld af nogle få timer for at holde forsvaret, undergravede de 5 kampvogne, men 15 soldater blev dræbt. Under kommando af en ung løjtnant Kraeva 2nd Company afholdt skyskraber 231,5 og generelt havde ingen anti-tank granater og skydevåben, men på en måde lykkedes at underminere de 3 tanke, ødelagde 200 nazister tage trofæet fra de 3 kanoner og 1 biler. Landsbyen Sound 20 af vore soldater, under kommando af løjtnanter Islamkulov og Ogureev, brød en bataljon af nazistiske maskine artillerister.

Feats blev foretaget på andre dage. 17. november 17 soldater 1073:e Regiment kæmpede til døden i landsbyen Mykanino. Dræbt 15 jagere, men 8 ud af 25, der kommer til dem af kampvogne blev ødelagt. 18 November 1077 11 kæmpere Regiment, under kommando af løjtnant Firstov, nær landsbyen strengen et par timer (op til den sidste levende person) kæmpede fra angrebet af en bataljon af tanke og nazister. Det er en skam, at de udnytter af disse helte er så lidt kendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.