BilerLastbiler

Oversigt UAZ 39.094

UAZ 39.094 - et budget version af den russiske terrængående køretøj og den optimale løsning for elskere af jagt og fiskeri. Efter alt, vil ikke alle udenlandske SUV kunne passere på traktoren sporet, og selv i vådt vejr. Ved design, bilen tilhører de tre-dørs pickupper.

Maskindesignet

Nyhed blev konstrueret på basis af mindre tonnage UAZ 3303. Stort set alle komponenter og moduler er kopieret fra modellen. Det eneste, der adskiller dem - er kabinen layout. Dette er det vigtigste "trumfkort", hvorved han er efterspurgt blandt vores bilister. Forlænget kabine nemt plads så mange som fem mennesker. Desuden vil pladsen være meget mere. Bagsædet række kan anvendes som en seng (og en dobbelt). Kroppen er også meget rummelig. Takket være den ekstra lange førerhus blev lastbilen tilføjet lidt i dimensioner - dens længde er 40 centimeter længere end den model 3303. Den øgede akselafstand og 25 cm.

UAZ 39.094 - tekniske specifikationer

Som det er karakteristisk for alle de "Haletudse" og "brød" UAZ 39.094 "Farmer" er placeret i motoren førerhuset. I øjeblikket er alle maskiner af denne model afsluttes med én motor. De blev Zavolzhsky ZMZ 4091 med en produktion på 112 hestekræfter. I Sovjettiden, pickup havde motor 20 "heste" svagere. I dag enhed kan accelerere lastbil til 105 kilometer i timen (som er med egenvægt på 2 tons).

komfort

Det siges, at de Ulyanovsk ingeniører i denne model har lagt stor vægt på komfort for føreren og passagererne. Førerhus monteret termisk og lydisolering, og dækslet hætte er nu placeret rummelig container ting. Sæderne er mere komfortable - de fandt en justerbar ryglæn og nakkestøtte. Polstring nu blevet blød og ikke fedtet. Kabinen er monteret luge.

gasudstyr

Ifølge kunden kan installere gasapparater i pickup. Det vil koste omkring 30 tusind rubler. For disse penge, vil dit jern man ikke blot være omkostningseffektivt i form af omkostninger til den alternative brændstof, men helt ufarlig. Og hele prisen "afskrække" for omkring 10-12 måneders drift.

UAZ 39.094 - en ændring i foringen

Fremkomsten af nye emner er ikke meget forskellig fra resten "haletudser." På bilen sat beskyttende metal hegn af forlygter og kølergrill (i enkle ord fra transportbåndet kenguryatnik installeret på den). På den ene side - en god (og udseende blev fast, og ridning over ujævnt terræn er blevet sikkert for biler), og på den anden - i bilen ikke engang har sikkerhedsseler. Designet giver ikke installation eller bælter eller airbags ... Ingen handling i tilfælde af en kollision er ikke givet.

prispolitik

Udgifterne til den nye UAZ 39.094 er omkring 440 tusind rubler. I de sekundære markedspriser varierer meget omkring 3-4 gange. Men når de køber ældre UAZ bør være opmærksomme på tilstanden af kroppen - det er den mest sårbare del af maskinen. På rammen er der ingen problemer - det er meget stærk og vil vare i mindst 30 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.