Hjem og familieBørn

Tidlig udvikling: øvelser på fitball til spædbørn

Gymnastikbold (fitball) - perfekt assistent for en ung mor og barn. Mor, vil han hurtigt vende tilbage til den prænatale form og motion på fitball til spædbørn - den perfekte stimulering af den fysiske udvikling af barnet.

Hvad en bold til at vælge?

Rækken af sportsbutikker fitball store - forskellige farver, med bumser, forskellig diameter, med et overskæg og så videre. Til spædbørn er bedst at vælge en glat kugle af den maksimale diameter - 75 cm, og sørg i sin styrke og sikkerhed.

Hvornår begynder?

Motion på fitball til spædbørn kan startes med to uger. Det vigtigste er at have et barn på dette tidspunkt havde helbredt navlestrengen sår. Øvelser bør udføres tidligst / 40 minutter efter fodring. For første lektion vil være nok tre eller fire minutter til at rulle barnet på bolden. Barnet ville være bedre at holde balancen, hvis det er for-båndet. På bolden er det værd at lægge en ble.

forebyggelse af ulykker

Motion på fitball til babyer kræver konstant opmærksomhed og omsorg fra moderen. Så skal du tage en stærk position til at kontrollere bolden, og barnet. Under alle omstændigheder kan ikke tage dit barn til hænder eller fødder - fuger barn stadig skrøbelig, og du kan skade. I den første måned af livet lektioner varighed kan øges til 15 minutter, 2 gange om dagen, med barnet ved det mindste tegn på træthed opladning bør stoppes med det samme. Klasser for børn på fitball ikke kun træne det vestibulære apparat og styrke musklerne, men også bidrage til at klare hyper og lindre spædbarn kolik (på bekostning af at sætte nogle grudnichka mave på bolden).

Nøglen til at udøve fitball til spædbørn

1. Den første og mest simple øvelse - sætte din baby på maven på bolden og ryst den fra side til side, frem og tilbage. Sådanne øvelser, fitball for hvilke der simpelthen uerstattelige, det er en øvelse i det vestibulære apparat. Bevægelsesamplituden kan gradvist øges.

2. Sæt barnet tilbage på fitball. Han skal slappe af. Ryst frem og tilbage, fra side til side, gøre cirkulære bevægelser. Denne øvelse er designet til at styrke rygmuskler.

3. Baby ligger på maven på bolden, skal mor blidt pressede sin ryg og bagdel og gøre foråret op og ned bevægelse.

4. Barnet ligger på maven, holdt hans mor ville forsigtigt svinge bolden fra side til side, således at barnet anstrengt laterale mavemuskler.

5. Start position - barnet ligger på maven på bolden. Den ene hånd skal trykkes knæ til bolden, den anden - at støtte barnet i brystet. Forsigtigt rulle en bold fremad, med ryggen buet og brystet op. Denne øvelse giver dig mulighed for at strække rygsøjlen og styrke nakkemusklerne.

6. For korrekt dannelse af hofteleddet anbefales at udføre følgende øvelse: Baby liggende på maven på bolden, ben bøjet i knæene og skilt (frog kropsholdning). Bolden skal ryste frem og tilbage, fra side til side.

7. Sætter din baby på maven på bolden og give ham fat i dine tommelfingre. Forsigtigt tage fat i barnet, vi ruller bolden til ham, så barnets fødder rørte gulvet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.