Hjem og familieBørn

Sådan swaddle barnet og om det er nødvendigt at swaddle?

Debatten om, hvorvidt det er nødvendigt at swaddle barnet stadig fortsætter den dag i dag. Nogen mener, at swaddling forårsager skade på barnet, og hvem, tværtimod, mener, at børnene har brug for at swaddle. Men swaddle baby eller ej, kan kun løses ved sine forældre. Det er ønskeligt at gøre det, før fødslen af barnet, så du ikke genopdrage ham.

Ifølge børnelæger, er fri Svøbelsesbarn ikke forårsage nogen skade på barnet og kan bruges, så længe barnet er helt ikke fastslået koordinering af bevægelser. Ved spændt svøb en forudindtaget holdning, ligesom børnelæger og orthopedists i. Det menes, at den stramme Svøbelsesbarn forhindrer barnet at bevæge sig frit og udvikle fysisk aktivitet.

I en alder af en måned kan du swaddle barnet hele tiden, efter en måned, er det ønskeligt selv for en kort periode for at bære det i veste og skydere eller swaddle kun om natten. Swaddling kan hjælpe min mor, hvis rummet er meget koldt - barnet er ikke afsløret, og det vil være varm.

Alle de argumenter, et barn, der voksede op i bleer, vil halter bagefter i udvikling, er blot en myte. Alle kendte forskere, professorer og ph.d.'er i barn svøbt. Som du kan se, er deres mentale udvikling ikke påvirket. Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt at swaddle en nyfødt, kun afhænger af afgørelsen af forældrene og deres finansielle kapacitet (bleer er billigere end skydere, undertrøjer).

Hvis du beslutter at swaddle hendes lille barn, så den bedste løsning ville være fri Svøbelsesbarn til en eller to måneder. Derefter kan du swaddle barnet kun om natten, så længe han ikke ophører med at vække sig selv håndterer.

Sådan swaddle en baby?

Først skal vi beslutte på et senere tidspunkt, når du ændrer en ble baby. Den mest holdbare løsning - før fodring om aftenen - efter badning. Før swaddled bør vaske hænder med sæbe og vand. Hvis der er behov for at vaske barnet og ændre hans ble. Du skal først forberede den pressede to ren ble, en flannel, den anden - bomuld. Flannel ble bør være nederst og Calico - top. Kanten af bleen wrap med 15 cm. Sæt barnet på bleen. Man trykker på håndtaget, den anden hånd wrap den ene ende af bleen barnets skulder, mave og lår, nu trykker den anden knop og gøre det samme på den anden side af bleen. Den nedre kant af bleen glatte og kaster det til barnet til brystet, både foldede kanter. Vi gør de samme manipulationer og flannel ble. Eventuelt på barnets hoved kan sættes på en hætte.

Sådan swaddle et barn at have fri pen?

Dette kaldes fri svøb, da det giver barnet mulighed for aktivt at flytte håndtagene. Med denne svøb benene er pakket løst, så barnet kunne flytte dem. Hvis du undrer dig over, hvordan man swaddle barnet, så muligheden for gratis ble skiftende vil være langt mere at foretrække.

gratis svøb sådan algoritme. Vi har brug for to ble igen. Fold kanten på 15 cm. Sætte barnet er nødvendig, således at bleerne var på niveau med den armhulerne baby. Wrap ene side af den første ble, så den anden. Den nederste kant glatte og hoppede på barnet på en sådan måde, at der var plads til baby ben, begge foldede kanter og løse.

Sådan swaddle barnet på gaden i koldt vejr?

For at gøre dette, skal du vælge den type svøb med indpakket håndtag, men bortset fra bleer, brug er også et tæppe. Hvis du bruger en genanvendelig ble mellem bleer og et tæppe er nødvendigt at vedlægge voksdug måler 30 * 30 cm, så for ikke at lyseslukker. Voksdug falder lige bag, fra taljen til skinneben baby. Ud over hvad der er nødvendigt swaddle barnet i et tæppe på en algoritme ligner bleer. Før du går dit barn bære en kasket, og oven varm hue.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.