ComputereSoftware

Som på billedet for at indsætte teksten, og omvendt

Billedet kan selvfølgelig udtrykke eller understrege sin pointe, at videregive oplysninger, stemningen eller ønske, men uden kommentar ofte ikke kan gøre, og derefter hvordan det er ikke så sjældent, viser det sig, at vi ikke ved, hvordan du indsætter tekst billede.

Dette problem kan opstå for de pc-brugere, der ikke har kigget ind i mappen "Tilbehør" i "Start" menuen, hvor i umindelige tider er den legendariske redigering Microsoft Paint, der skal medtages en del af hele Windows. Maling grænseflader er lidt anderledes i forskellige versioner, men indsætte teksten i et billede samme lethed i nogen af dem.

Log et billede i Paint

For eksempel, i Paint 6.1 skal du klikke øverst til venstre for knapperne med en lys blå trekant, og klik derefter på ikonet mappe med ordet "Open" (Ctrl + O) og vælg dit billede. I filvalgsdialog den også kan tilgås ved at klikke på etiketten "Indsæt" lige under den blå knap i øverste venstre hjørne og vælg "Sæt ind imellem." Endnu hurtigere, kan du åbne filen ved at klikke på det øverste (over panelmenuen) daddy med en blå pil, men den traditionelle Ctrl + V (eller "Indsæt" knappen) på hastigheden ud af konkurrencen, hvis billedet allerede er kopieret (Ctrl + C) til klippebordet.

Nu, skævede op til menuen og finde ikonet gruppe "Funktioner", der er universel for mange billedredigeringsprogrammer ikon "A" gør det klart, hvem der er ansvarlig for de inskriptioner og på billedet for at indsætte teksten.

Klik på ikonet, så billedet overalt. Hvorfor nogen? Fordi det blev skabt ved et klik på en ramme til indtastning af tekst med en blinkende markør utålmodigt kan ikke kun strækning af hjørnerne, men også flytte billedet, når markøren er "døbt" i skæringspunktet med konturen af rammen. Igen, se op, vil vi se, at fanen "Tekst" åbner menuen (Tekst), og farvepaletten er rullet til sin ret. Det er fortsat, at vælge parametre, indtaste tekst og klikke et eller andet sted på siden.

I "Start" menuen på Microsoft Office-mappen, der er en fuldtids-program, hvor et sådant problem, som i billedet for at indsætte tekst, er en af "pligter". Dette er en populær applikation til oprettelse af PowerPoint-præsentationer.

Indsæt teksten i et billede i PowerPoint

Åben programmet, gå til "Indsæt", klik på "Billede" ikon-billede ved at vælge et billede, og klik på "Åbn". Herefter det samme i fanebladet "Indsæt" menuen klik på knappen "Inskription" (ark med bogstavet "A"), og derefter trække, derefter med markøren blinker i kassen, vi kommer til "Home", hvor ved at vælge punkterne, tekst adgangskrav. Og hvis den "Indsæt" fanen i menuen, skal du klikke på WordArt (med en hældning på bogstavet "A"), er det muligt for den tekst, for at vælge en dekorativ skrift, dekoreret i en af 30 faste stilarter. Udvalgt ved at klikke på bogstavet stil, får vi til den "format", hvor skrive tekst, vil vi være i stand til at "stå op" med ordene alle, du vil, ved hjælp af de mange funktioner i dekoration og skrifttyper.

Indskriften på billedet for at "Photoshop"

I de heldige ejere af "Photoshop" en elementær problem i tapetklister tekst, tager mindre end et minut. Efter åbning af editor, kan du ringe valgvindue filen og få et billede, selv uden at gå til menuen "Filer"> "Åbn", når du dobbeltklikker på den tomme arbejdsområde. Drej derefter af "tekst" (T), klik på billedet og justere indstillingerne på panelet øverst, indtast teksten, og derefter væltet ham den fulde effekt af den editor værktøjer arsenal.

I øvrigt den "Photoshop", kan du indsætte tekst i billedet på nettet, bruger selvfølgelig den relevante version af programmet.

Indsæt teksten i billedet online

Hvis du allerede er on-line editor "Photoshop" side, her i menuen "Filer" (Fil), du har brug for at "Open Image" (Åbn billede) og derefter vælge på værktøjslinjen ikonet "A" (Text / Type Tool) ved at klikke på billede ved at flytte markøren til begyndelsen af indskriften. I det åbnede vindue, at fastlægge de parametre, indtaste teksten og klikke på "Ja" (OK).

Alt, hvad der vedrører teksten illustrationer, fuldt løst i Microsoft Word, så hvis du ønsker at indsætte et billede i teksten i brevet, åbne fanen "Indsæt", klik på ikonet-image "Picture" (bekendt?), Vælg billedet og Kommando: "Indsæt".

Figur vil gøre det, der er, "stå op" for en blinkende markør på en ny linje, og vi vil finde os i "format" med en masse af kvalitetsparametre og tegninger af stilarter, herunder placering på siden, og tekstombrydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.