Sport og FitnessOutdoor Sports

Skiskydning regler og bandy. Beskrivelse sportsspil.

Enhver sport har sine egne klare regler for manglende overholdelse, som bør straffes med bøder. Præcis det samme som reglerne for straf i hver type forskellige sportsgrene. Og alt sammen fordi sporten omfatter en række forskellige spil og aktiviteter. Men i denne artikel vil jeg fortælle læserne om reglerne for skiskydning og bandy.

Skiskydning anses for at være ganske spektakulær udsigt over vintersport. Det omfatter komponenter sådanne konkurrencer som skydning og langrend. Du kan også bemærke, at der til dato er dette den mest populære sport, ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Måske er det derfor mange læsere i dag er interesseret i biathlon regler, som vil blive drøftet yderligere.

Skiskydning regler.

At bevæge sig i denne sport er forbudt at bruge andre midler, undtagen ski poler og ski selv. Mens han var på samme tid, når de er valgt har ikke nogen specifikke krav. Den vigtigste ting, svarede antropometri skiløb atlet (r). Det betyder, at de skal være i overensstemmelse med væksten af løbet deltager eller et maksimum at være mindst fire centimeter. Men den maksimale længde på ski i dette tilfælde ikke er begrænset. Normalt biathlon bruge lys ski racing bredde på fem centimeter og en vægt på to hundrede og halvtreds gram.

Konkurrencen Biathlete (ka) vil køre omkring en afstand på 7,5 - 20 km, hvilket gør stopper kun for målskydning på en skydebane. Shooting afstand er den samme for alle deltagere, og er 50 meter. Banker på 5 mål sportsmand har præcis 5 runder. Men i relæet hver deltager tilføjet yderligere tre runder.

Skiskydning regler kan ikke undvære de sanktioner, der skal anvendes på skydebanen. For hver miss i de enkelte løb atlet tilføjet straf minutter, og for alle andre discipliner straf løkke - 150 meter.

Et andet interessant og mindst populære sport er regler hockey som let mangesidet. Nå, du ved, det er næsten fodbold, og selv om ldu.S hver side spiller 11 spillere.

regler hockey med bolden.

Som en sport hockey dukkede op i hjemland fodbold, UK. Måske er det derfor i 1891 den allerførste offentliggjorte regelsæt er blevet stærkt påvirket af fodbold. Det er i øvrigt værd at bemærke, at hockey kom efter, i betragtning af hvor arvet en masse som ham.

I henhold til reglerne i hockey med en bold svarende til størrelsen af en fodbold, men fyldt med is. Det er også kendt, at i hokee kugle har et stift system af sanktioner. Her er tingene ikke så simpelt som sports skiskydning, hvor spilleren vil blive fjernet fra marken, og i 1-2 minutter.

Hvis en spiller har overtrådt nogen af de regler, dommeren viser ham et bestemt kort, farven svarer til tidspunktet for hans løsladelse uden for feltet. Hvid kort holder spilleren uden for banen 5 minutter, og den blå - 10.

På trods af, at udbyttet på spillet felt de bedste elleve spillere udvalgt af træneren, kan de gentagne gange udskiftes til enhver tid.

I de seneste regelændringer er der foretaget to ændringer, hvoraf den ene - den manglende evne til at tage tid ud i løbet af spillet. En anden er den manglende evne til at erstatte den spiller (e) ved en kantet kollision.

Hockey regler meget lig fodbold, for eksempel, selv under pausen af spillet. Der er også en sidste gang femogfyrre minutter, og når du har brug for den ekstra tid tilføjet to halvdele af femten minutter. Men mens spillerne allerede spiller i ishockey. Og det betyder - til det første mål. Systemet med straffe på hjørnet, frie og straffespark er den samme. Præcis samt et forbud mod brug af våben for alle markspillere, at situationen "ud af spillet", og forbuddet mod brug af hænder i spil for en målmand (uden shtrafploschadku).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.