Sport og FitnessOutdoor Sports

Hvad er det petanque og hvordan man spiller dette spil?

Sport - er den bedste måde at tilbringe tid. Men hvad nu hvis den fodbold, basketball og volleyball så blive kedeligt og keder med det, og tænker på dem ønsker ikke at? Eller det er umuligt at skrive en kommando til at gøre spillet interessant? Selvfølgelig skal vi være opmærksomme på usædvanlige sportsgrene, som i vores land endnu ikke har nået toppen af sin popularitet. Blandt disse spil tager en værdig plads petanque.

Hvad er petanque?

Først skal du forstå, hvad der er dette spil. Petanque - er ikke kun en sportsbegivenhed, men også en meget interessant måde for underholdning. Spil dette spil kan være en familie. Det vil være interessant og nyttigt ikke kun for børn, men også ældre. Frisk luft og en lille øvelse vil bidrage til at forbedre sundheden og forebygge mange sygdomme.

Petanque er lidt ligesom bowling og curling. Disse spil var meget tættere på hinanden i fortiden. Nu har bowling blevet en vigtig måde for underholdning for unge i forskellige lande, og skåle tilbage i skyggerne.

Imidlertid blev petanque spil set af Den Internationale Olympiske Komité. Det er blevet anerkendt og er blevet en af programmerne i De Paralympiske Lege. Det betyder, at spillet er tilgængelig ikke kun helt raske mennesker, men også mennesker med forskellige sygdomme.

Bedre forstå hvad petanque, kan være i Frankrig. Her, dette spil er mest populære. Turister kan se, hvordan den franske spiller det at distrahere og underholde. Og blandt de spillere, vil du se folk i alle aldre og social status.

Dette spil har flere titler. Hvis det kommer om Boccia, boccia eller petanque, kan vi med sikkerhed sige, at den person taler om petanque.

spil Historie

Det viste sig for nylig i Rusland dette spil. Fordi nogle mennesker tror fejlagtigt, at petanque - en ung spil. Men i virkeligheden er det opstod i det gamle Rom.

Han havde kun komme til dette spil, er det straks blev populær. En sådan måde at tilbringe tid med fordele erobret mange. Spillet spilles fra morgen til aften alle de mennesker, der havde råd til at bruge så tid. Vi spillede både børn og voksne. spillets popularitet har nået et sådant omfang, at petanque forbudt. De fremførte forbud mod, at dette spil er spild af tid. Men forbuddet ikke blive årsag til glemsomhed.

Boccia ikke kun blevet glemt, men også bedt udviklingen og populariteten af erobringen af disse spil, såsom bowling og curling. Nu fortid er blevet mere populære end petanque.

Der er en legende, som meget vel kan være sandt, der forårsagede døden for omkring tre dusin mennesker i 1792, spillet petanque. Det vides ikke præcist, om deltagerne spillede kanonkugler eller i en af kuglerne var krudt, men på det tidspunkt, at smide en af boldene eksploderede og dræbte omkring tredive indbyggere i Marseille.

Sådan arrangere et mesterskab petanque

Petanque spil er godt, fordi det kan spille alt. Dette spil er velegnet til skoler, universiteter og sport bare by- og landområder. Men for at udføre sin mesterskabet petanque, skal du grundigt forberede.

Først skal du forberede stedet for atleter. Det skal være på størrelse med 12,5 af 6 meter. Overtrækket kan således være ethvert websted. Nogle beslutter at tilbringe spillet på plænen, andre vælger sandet. Det må antages, som har en legeplads for mesterskabet.

Selvfølgelig skal du forberede sig på forhånd, og boccia kugler. Spillet kræver en speciel mål. De sælges i sæt. Sættet skal være 6 kugler af blå, 6 rød og en hvid.

Bocce bolde er tunge. I størrelse kan sammenlignes med tennisbolde. Men boccia bolde er dækket med hud.

Selvfølgelig, for at holde mesterskabet, er du nødt til at ringe kommandoer. I et spil spilles mellem to hold. Hver omfatter to til seks spillere. Men det er vigtigt, at de to hold havde lige mange deltagere.

Reglerne for petanque

For at forstå, hvad de skåle, du har brug for at komme i nærkontakt med reglerne. Selv de, der aldrig har hørt om dette spil vil være let at forstå de grundlæggende regler. Fordi meget populært spil petanque. Reglerne er simple.

Så når du skriver, websted forberedt og købte kuglerne, kan du begynde. Normalt starter med lodtrækningen. Det vil hjælpe til at afgøre, hvilket hold vil være den første.

I en afstand fra spillerne sat den hvide bold. Det kaldes donkraften. Spillerens opgave er at så tæt som muligt til at kaste en bold til stikket. Det er muligt at ramme bolden til at skubbe der kastede fjenden. Hvis der under strejken var ikke frastøde bolden fra modstanderen og donkraften selv, betragtes det ikke som en overtrædelse af reglerne.

Hver bold, der ligger tæt på stikket, bringer holdet et point. For at komme på holdet vandt, skal de ringe 13.

Hvor kan man købe skaller til skåle

På trods af at mange russere ikke ved, hvad petanque, er dette spil stadig bliver mere og mere populære. Det betyder, at bolde til spillet vil være nemt at købe. Selvfølgelig er de ikke solgt på næsten hvert gadehjørne, som fodbold, basketball eller volleyball. Men stadig ønsker at spille, vil ikke være uden sit eget sæt.

Først skal du besøge sportsbutikker i byen. I store nødvendigvis vil blive fastsat, som er egnet til personlig mesterskabet petanque. Hvis der ikke er noget ønske om at gå fra den ene ende af byen til den anden for at finde boldene, kan du bede om hjælp i online shopping. Som sædvanlig, der kan du finde noget.

Så efter du lære reglerne lettere at forstå, hvad petanque. Dette er et meget interessant spil, der er perfekt til folk, der har helbredsproblemer, for både voksne og børn. Og arrangere et mesterskab er meget enkel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.