Sport og FitnessOutdoor Sports

Olga Pyleva, Biografi

Olga Pyleva - indenlandske skiskydning, gentagen vinder af VM, 6-tiden verdensmester og vinder af to guldmedaljer ved de olympiske lege. Efter ægteskabet, tog hun navnet på ægtefælle - Medvedtseva, men de fleste blev vundet ved at være støv.

Langrend

Olga Pyleva blev født i Krasnoyarsk Territory i den lille by Borodino, i juli 1975. I 10 år, begyndte jeg for alvor at engagere sig i sport, og i første omgang kun langrend. Hun er uddannet fra Academy of Physical Education i Omsk.

En masse medaljer vundet i konkurrencer juniorer, to gange blev verdensmester i relæet, vandt en sølv og to bronze medaljer i de enkelte løb i junior verdensmesterskaber. Hendes mentor var den fortjente træner i USSR Alexander Grushin.

I 1996 i en støvet liv det sker en vigtig begivenhed - fødslen af hendes datter Daria. Kommer ud af barselsorlov, hun beslutter sig for at gå til skiskydning, ski racing relateret sport.

skiskydning karriere

I 2000 Olga Pyleva fokuseret på biathlon konkurrencer. I løbet af få måneder, er det blevet en af de førende atleter i landet.

I 1999/2000 sæsonen, Olga adlød Dust skiskydning podiet.

Allerede i sin tredje løb i en spurt i Ruhpolding, Tyskland, vandt hun bronzemedalje. På den afsluttende fase i Ruslands Khanty-Mansiysk igen udført med stor succes til debutanter. Først var den anden i en sprint, så tredje i forfølgelsen løbet.

Ifølge resultaterne af sæsonen fandt 20 sted. Dette resultat er især markant i betragtning af, at Olga Pyleva i første halvdel af sæsonen deltog ikke.

olympisk succes

I 2002 blev Pyleva et medlem af det russiske hold ved de olympiske vinterlege i USA Salt Lake City. Det første program var et individuelt løb. Biathlete Olga Pyleva var overbevist om løb, hævder sejren, de tre første skudlinjen bestået uden fejl, men den sidste to gange savnet som følge blev efterladt uden medaljer, men på 4. plads.

5 sekunder ved målstregen hun tabte til svensker Magdalena Forsberg, som også savnede to gange på den sidste linje, vinderen var en tysk Andrea Henkel.

Crown til Støv sprint igen, denne gang ikke tjent sine medaljer. Slip på en rist og en lav hastighed for at stå distancen lov til at besætte kun det 8. plads. Vinderen - den ene stadig et tysk Kati Wilhelm - Pyleva indrømmede mere end et minut.

Men giv ikke op Biathlete Olga Pyleva, biografi, der radikalt har ændret februar 16, 2002. Hun blev den olympiske mester. Selvom oprindeligt alt ikke var rosenrødt, afstanden hun forlod den 8. med en forsinkelse på mere end et minut på den første skydebane lavet en fejl.

Men senere, fejlfri skydning og høj hastighed gjorde hende i stand til at bryde ind i lederne. På den sidste omgang gik Pyleva med Wilhelm. På omkring 9,2 km har russisk trukket frem til 5 sekunder, til sidst lykkedes at bevare denne fordel. På denne dag, hun fik sit første olympiske guldmedalje.

Men denne succes ikke ende Biathlete ved OL i USA hun vandt også bronze i teamet relæ. Pyleva kører på første etape. Baton til sin partner Galina Kukleva gav hun rang af lederen af løbet. Men det var ikke muligt at redde det første sted at russerne. Kukleva helt mislykkedes rack, foregår to fritgående, og videregive stafetten allerede den 7.. Svetlana Ishmuratova og Albina Akhatova, der flygtede i de sene stadier, som de kunne have forsøgt at rette op på situationen. Som et resultat, holdet tog bronze.

Vancouver OL

Den anden guld medalje Biathlete Olga Pyleva, hvis foto prydet mens forsiden af alle aviser, vandt på legene i Vancouver. Men kun lykkedes at skinne i teamet løbet. I relæet.

Pyleva havde allerede bar navnet Medvedtseva, hun udførte i tredje fase. Atleter på scenen foran hendes to brugte kun to gratis patroner.

Olga tog sin del af afstanden præcist og i et godt tempo. Med triumfen sluttede dagen Olga Zaitseva. Efterbehandling på andenpladsen bag det franske hold på mere end 30 sekunder. Bronze gik til det tyske hold.

Et skridt væk fra VM

I sæsonen 2003/2004 Pyleva er fortjent betragtes som en af lederne af verdens skiskydning, hvert løb, der bekræfter denne status.

I denne sæson, hun var i stand til at vinde 6 sejre ved VM. For en gangs skyld jeg vandt den individuelle løb og massen begynder og to gange sprint og udøvelse løb Olga Pyleva. Billeder atlet med medaljer i deres hænder begyndte at dukke op oftere og oftere. I denne sæson, det virkelig hævder sejr i World Cup, men undlod at overgå resultaterne nordmændene Liv Grete Poiret hende. Pyleva - sekund.

Den følgende sæson dens stjernernes ydeevne fortsatte. Men denne gang Pyleva blev kun den tredje i den samlede stilling, mister en hel del af den tyske Kati Wilhelm. En af dens vigtigste konkurrenter. Victory denne sæson vandt franskmand Sandrin Bayi.

Olga Pyleva afsluttet en karriere i professionel sport i 2010.

Personlige liv

Daria datter var i Støv fra sin første mand, som hun blev skilt i 2002. Sideløbende Eugene Pylev var hendes træner.

Anden gang hun blev gift med den berømte Biathlete Valery Medvedtseva, olympisk mester i Calgary i 1988 i relæet.

I det øjeblik, de blev født har tre børn. Denne søn af Arseny og hans datter Julia og Olga. Sidstnævnte kom i stand i slutningen af 2014.