Mad og drikkevarerOpskrifter

Skewers af kalvekød: især madlavning, opskrifter

Unge kalvekød adskiller utrolig delikat smag. Det kan være en udmærket erstatning for sådanne almindelige typer af kød som svinekød og kylling. Lavet af hendes retter er meget aromatisk, blød, det vigtigste - ikke tør. Efter at have læst dagens artikel, vil du lære at lave mad skewers af kalvekød.

vigtigste nuancer

Den bedste kebab fås fra fersk kølet. I parret kalvekød indeholder en hel del blod, så det er ikke egnet til dette formål. Ikke egnet til stegning på ilden og kødet, der engang havde besøgt i fryseren. I dette tilfælde er det mister størstedelen af de næringsstoffer, og fremstillet af de retter, der opnås tilstrækkeligt saftigt.

At stege den jævnt, er det skåret med omkring de samme fem-centimeter stykker kød. Det er lige så vigtigt ikke at overdrive kalvekød. Ellers vil det give alle de safter og vil tørre. Med hensyn til marinaden, så i dag er det kendt en masse forskellige muligheder for dens forberedelse. Men der er et vigtigt punkt. Til disse formål, er det ikke anbefales at bruge eddike. Det er ønskeligt at erstatte kefir eller ethvert andet egnet produkt. At spyd let gennemboret kød, er sidstnævnte ikke spændt på tværs og langs kornet. Det er vigtigt at sørge for, at mellem stykkerne var lidt ledig plads, der kan fyldes med løgringe.

For at forberede en saftigt og mørt skewers af kalvekød opskrift , som vil blive diskuteret i dagens publikation, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på valg af træ. For eksempel isoleret nåletræ harpiks, svækker smag kvalitet retter. Derfor bør de ikke anvendes til et bål, som at stege kød. Det er bedst til dette formål bestand birk, lind, abrikos, blomme eller kirsebær grene.

I processen med at lave mad, er det vigtigt for et minut ikke forlod uden opsyn kød. Ellers kan den brænde. Hvis der under tilberedningen brand flamme pludselig blusser op, er det nødvendigt at sætte ud med det samme. Du skal også med jævne mellemrum vende spyd, spiddet dem til kødstykker jævnt propeklis.

Stow skewers af kalv papirmasse med kul, efter at det vil være en smuk gylden skorpe. For at kontrollere parathed af kød, det gør et lille snit. Hvis det udsender et klart juice, er det tid til grill serveret. Som generelt bruges pynt pitabrød, samt eventuelle kogte, bagte eller friske grøntsager. På anmodning af en shish kebab serveres forskellige varme saucer, perfekt fremhæve den delikate smag af kød.

Mulighed med kefir marinade

Ifølge denne opskrift kan du lave lækker grill, der vil appellere til både voksne og børn. Yoghurt giver kødet en ekstraordinær rigdom og blødhed. Og tilstedeværelsen af krydderier gør det mere smagfuld. Før du går ind i skoven, skal du kontrollere, at du har fastlagt i en marcherer rygsæk alle de nødvendige produkter. På dette tidspunkt skal du bruge:

 • To kg kalv papirmasse.
 • Syv lederne af løg.
 • Liter af yoghurt.
 • Halv koriander stråle.

At lage lækker grill kalvekød, yderligere fat i en almindeligt salt og krydderier.

algoritmen

Med forvasket og fjernet obsushennogo kødudskæringen film og dens portioner. Derefter blev det anbragt i en emalje beholder. Der også sende præ-børstet og hakkede løg ringe. Alt dette er saltet, krydret med krydderier, hæld yoghurt og omrørt.

Fremtidige skewers af oksekød, opskriften på hvilket betragtes i dette papir, dæk med et låg og lad på et køligt sted under vægten af tolv timer. Efter at marineret kød gevind på spyd, skiftevis med løg og steg indtil kogt. Under madlavning kalvekød periodisk sprøjtet med varmt vand. Fuldt færdige fad er dekoreret med koriander og tjene. Det går godt med friske grøntsager. Desuden kan det tilføres stort set alle saucer, herunder ketchup eller tkemali adjika.

Mulighed med grøntsager

Det er ikke kun meget velsmagende, men også yderst nyttig mad. For at forberede det, skal du ikke kun være forbeholdt af visse fødevarer, men også tid. Ønsker du at lære at marinere i kalvekød kebab? Sørg for at du har ved hånden alt hvad du behøver der. I dette tilfælde er der til din rådighed:

 • Pepper - 2 stk.
 • En kilo kalvekød.
 • Ifølge en moden tomat og aubergine.
 • Spsk eddike (valgfrit, fordi det er bedre at undvære det).
 • Løg.

Derudover, er du nødt til at bestanden op allehånde, bordsalt og krydderier. Antallet af disse krydderier er i høj grad afhængig af smagspræferencer af kokken og hans familie.

Forberedelsen teknologi

Først og fremmest bør vi tage kalvekød. Kød vaskes i koldt vand, obsushivayut papirhåndklæder, oprenset fra film og striber når det er nødvendigt. Produkt forberedt på denne måde dele er skåret og sprede dem i en dyb beholder.

Dette felt sendes til kød vasket skiver grøntsager, salt, peber og krydderier. Fremtidige spyd kalvekød kalorieholdige hundrede gram, som er ca. 72 kcal, hælde vand blandet med en spiseskefuld 70% eddike, dækket med et låg, presses mod noget tungt og efterladt i tre eller fire timer.

Efter dette tidspunkt marineret kød med grøntsager gevind på separate spyd og stege på kul. Forbered dem separat på grund af det faktum, at kalvekød bagt gennem meget længere end tomater eller auberginer. Det skal regelmæssigt vandes produkter marinade fusion i en flaske. Servér færdige spyd med pitabrød, tomatsauce og urter.

Mulighed med øl

Kød marineret i denne opskrift, afviger særlig blødhed og en let duft af brød. I processen med madlavning al alkohol fordamper fuldstændigt, så denne parabol kan være ganske let at give til børn. For at have vendt en rigtig kaukasiske spyd oksekød, er det nødvendigt på forhånd at gå til markedet for friske produkter. I dette tilfælde, du kompileret listen skal være:

 • Kilo kalv pulp.
 • En halv liter mørk øl.
 • Teske pink eller allehånde.
 • Løg.
 • Salt.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Til dine gæster som dig kogte spyd oksekød, behøver marinade til grill ikke nødvendigt at tilføje salt. I resten af opskriften er ikke meget anderledes end andre tilsvarende muligheder.

I en egnet pan spredning tidligere vasket og skåret kød. Der også sende det hakkede løg og knust peber. Alt dette hældes en øl og tage væk et par timer i køleskabet.

Efter dette tidspunkt er kødet fjernes fra marinaden, spyd på spyd, tilføje nogle salt og en lille smule sendt på gløderne. Til stykker viste sig saftig og jævnt ristet, er de med jævne mellemrum vendes. Klar skewers af kalvekød serveret med friske grøntsager, krydderurter og rødvin.

Mulighed med citronsaft

Kød marineret på denne måde let kan identificeres af pikant smag. Til din familie var i stand til at prøve denne parabol alle de nødvendige ingredienser, du har brug for at forberede sig på forhånd. I dette tilfælde er du nødt til at være til rådighed:

 • Kilo kalv pulp.
 • En fjerdedel kop citronsaft.
 • To hundrede milliliter halvtør hvidvin.
 • Tre løg.

Til dig stegte skewers af kalvekød har ikke vist sig intetsigende og usmageligt, skal du desuden lægge op bordsalt og krydderier.

sekvens af handlinger

Først og fremmest, er du nødt til at tage kødet. Det blev vasket under svag vandstråle obsushivayut med papir, skåret i skiver og stablet midt i en egnet gryde. De samme retter sendes til grill krydderier og citronsaft. Alt blandes grundigt og ren i en halv time i køleskabet.

Tredive minutter i en skål med kød fræset i en kødhakkemaskine tilsæt løg. Alt blandes grundigt, og igen tilbage i køleskabet. Indtil oksekød marineret, bør du begynde at forberede et bål og grill. Når brændte træet bliver til gløder, er du klar til stegning af kød. For at gøre dette, tilføje nogle salt det let, trukket på spyd og sendt til grillen. Under stegning fremtidige skewers af kalvekød med jævne vandes ved halvtør hvidvin og ofte væltede. På grund af dette kød vil have tid til at forberede og ensartet imprægneret med en behagelig drue aroma.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.