Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan forbereder en fersken marmelade med appelsiner?

Fersken marmelade kan med rette betragtes som en af de mest velsmagende. Kødet er mørt og saftigt fersken, selv uden tilsætning af sukker er en fantastisk smag, og hvis vi tilføjer den orange, vil så effekten simpelthen fantastisk. I dette tilfælde kan du bruge alle mulige krydderier slam som ekstra ingredienser til smag.

Før du begynder at lave mad fersken marmelade, du har brug for at vælge de rigtige produkter på grund af deres kvalitet afhænger af det endelige resultat, og smagen af skålen. Det er værd at bemærke, at hvis der kan træffes nogen anden frugt marmelade, der ikke er helt første klasses kvalitet (lidt rynket, perespevshie, brast, etc.), så er denne opskrift er designet til at jamme produkter upåklagelig kvalitet. Derfor forslidt eller begynder at visne eller rot produkter er kategorisk ikke egnede.

For at forberede marmelade fra ferskner og appelsiner i mængden af to liter, du har brug for følgende ingredienser:

  • appelsiner - seks stykker (små);
  • Ferskner - 1,5 kg;
  • vand - 2,5 kopper;
  • sukker - 1,3 kg

Før du begynder at koge marmelade, skal du bestemme hvilken variant vi vil gøre. Den omstændighed, at opskriften antyder, at fersken marmelade kan indeholde store ferskenstykker som halvdele eller skæres i små tern. På samme orange i begge tilfælde skal skæres i små stykker.

Store stykker af fersken (frugt halvdele) vil tilføje gejst til marmelade og vil bevare mere naturlig smag af produkterne, og fersken, hakket i små stykker sammen med appelsin, fersken bevarer gøre mere komplet. Derfor gør fersken marmelade, er det nødvendigt at tage hensyn til.

Før skære ferskner skal de skoldes med kogende vand og fjern skind. Appelsiner skal også renses og derefter skåret i mellemstore tern. Af både frugten samtlige knogler skal fjernes fuldstændigt, fordi de kan give bitterhed og ødelægge marmelade.

Dernæst skal du tage potten, som vil blive kogt marmelade, fyld den med vand og sat i brand. Efter vandet når kogepunktet, er det nødvendigt at tilsætte sukker, der er nødvendig for at koge over medium varme i cirka fem minutter. Så i en gryde tilføje frugter og under konstant omrøring, over medium varme, kog i fyrre minutter. The jam er klar.

For en bedre sikkerhed for det færdige marmelade stadig er varm hældes på forberedte og rene banker, der sammen med indholdet nedsænket i kogende vand i fem minutter. Så banker tæt stramme låg og vendes indtil cool. Dette vil tillade bevarelsen af ferskner marmelade stå i ganske lang tid uden at ændre deres smagsegenskaber.

Mange husmødre i processen med madlavning frugt i sukkerlage tilsættes gryden forskellige krydderurter eller krydderier. De kan i høj grad forbedre smagen af marmelade, men sande kendere af ferskner mener, at det kun er afbrudt af smag og aroma af frugten er allerede lyst og unikt. Andre foretrækker at tilføje til denne mængde af et halvt glas cognac, men som marmelade kan spise og børn, er det ikke anbefales.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.