Selv-dyrkningPsykologi

Courage. Hvad er modet, modet, modet, og frygt?

Hvad er mod? Hvad er modet og modet? Hvor kom de fra?

Mod og fejhed er helt modsat hinanden, men der er en forbindelse mellem dem. At vide præcis, hvad der er mod, hvad en kujon - vil du også forstå.

Når frygten er født?

Siden sin fødsel en person oplever frygt. Denne følelse refererer til grundlæggende menneskelige følelser er nødvendig. Den advarer om faren, der er, er det baseret på de mest magtfulde instinkter - selvopholdelsesdrift. Men meget ofte frygten begynder at styre mennesket og hans handlinger. Derfor skal du lære at overvinde frygt, være modig, modig, modig i en menneskealder.

Courage - et ...

I en given situation er mange forsøger at vise deres evner. Hvad er mod? I virkeligheden er dette blot at handle uden at give efter for deres egen frygt. For at vise mod og mod, kun et påskud, ikke årsagen. Hvis menneskets vilje ikke er trænet, oftest manifesteret sit mod pludseligt. Denne spontane vedtagelse af farlige begivenheder i nutiden.

Mange mennesker oplever fornøjelsen af en følelse af fare. I psykologi, er modet forbundet med følelsesmæssige oplevelser sthenic spænding i tider med fare. Men det er vigtigt at holde selv modet under kontrol, da den gale modet kan være mere skadelig end den vanvittige frygt. Derfor modet til at være "doseret" med en rimelig risiko.

Desuden kan det tage en negativ form - Slet. Nå niveauet af indflydelse (med dristighed), en person mister kritisk tænkning.

Hvordan man kan udvikle modet?

Motivation spiller en vigtig rolle i arbejdet med sig selv. Du bestemmer, hvor vigtigt mod, tapperhed for dig. Desuden er det nødvendigt at afsætte tid til fysisk træning. Med denne forbedrede engagement og et stigende antal sejre over deres frygt.

Som med mange af de kvaliteter, har brug for dig til at dyrke modet. Hvad er uddannelse af mod? Hvad er det manifesteret? Psykologer siger, at denne proces er i uddannelse af tro på deres egen styrke og teknik. Det er ganske muligt opgave for den enkelte.

Courage i dagens verden

modet er ikke i dagens verden en af de vigtigste træk. Oftere end ikke modet til at vente på politikerne, brandmænd, militær. Alle er nu kun bekymrer sig om deres sikkerhed. Selvfølgelig skal vi ikke haste til den anden yderlighed - søger konstant et møde med faren.

Selv de modigste mennesker ofte føler frygt, men de giver ikke den følelse at lamme krop og vilje. Mindre modige mennesker frygt overhaler langt mere sandsynligt, at efter et stykke tid kun styrker dem. Du bør ikke konstant løbe væk fra din frygt. Dette øger sandsynligheden for lignende adfærd i fremtiden. Derudover vil det udvikle endeløse komplekser, der forhindrer fri til at leve og nyde livet.

Frygten nu, og frygter et par århundreder siden er meget forskellige. For eksempel i dagens verden en af de mest populære grunde til frygt, måske, det er behovet for et levende publikum. Og også frygten blive hånet. Mens blot 100-200 år siden var jeg bange for at, for eksempel, innovationer. Hvor mange mennesker ikke bruger strøm på grund af frygten for ham?

Alle tidligere erfaringer tyder på, at folk efterhånden lært at håndtere deres frygt og overvinde dem. Hvis dette ikke sker, så ingen fremskridt ville ikke have været. Ja, jeg havde et par folk, der har eksperimenteret og gjort utrolige opdagelser. Men frygt har forhindret yderligere udvikling. Derfor tapperhed og mod er de motorer af fremskridt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.