SundhedPræparater

"Kutiveyt" (salve) - brugsanvisning. Beskrivelse af fremstillingen

For at kunne bruge en hvilken som helst stof "Kutiveyt" (creme)? Instruktioner om brugen af lægemidlet, vil dets analoger, læsning, frigivelse og sammensætning beskrives i denne artikel. Fra det vil du lære om, hvor meget det koster, er et værktøj, som han har kontraindikationer, er der nogen bivirkninger og så videre. D.

Sammensætning, form for problem, beskrivelse og emballage

Hvilke komponenter omfatter medicin "Kutiveyt" (creme)? Brugsanvisninger, at denne form for aktiv middelformulering virker fluticasonpropionat. Det omfatter også sorbitansesquioleat, flydende paraffin og mikrokrystallinsk voks.

Gennemskinnelig og ensartet salve er beregnet til udvortes brug. Det har en hvid eller næsten hvid. Lægemiddel sælges i aluminiumsrør (15 g), der er i kartoner.

I hvilken anden form for narkotika frigivelse "Kutiveyt"?

Fløde til ekstern brug (0,05%) har en ensartet og blød konsistens, og også hvid eller næsten hvid. Den aktive komponent i denne formular fungerer også fluticasonpropionat. Endvidere omfatter præparatet adjuvanser, såsom natriumphosphat, flydende paraffin, cetostearylalkohol, isopropylmyristat, propylenglycol, ketomakrogol, imidurea, citronsyremonohydrat og renset vand.

Lægemidlet markedsføres i aluminiumsrør (15 g), tilføjet i pap pack.

Ud over de to ovennævnte former for medicin i apotekerne kan du også finde andre midler "Kutiveyt" - næsespray og aerosol indånding. De nævnte aktive stoffer, lægemidler er de samme komponenter som den for salve creme. Men deres formål er noget anderledes.

farmakologiske karakteristika

Hvad er det stof "Kutiveyt"? Hormonelle eller ikke dette stof? Ifølge eksperterne, dette stof er et glucocorticosteroid middel med markant anti-inflammatorisk virkning.

Som nævnt ovenfor er alle former af lægemidlet under overvejelse indeholder den aktive bestanddel, såsom fluticasonpropionat. Det glukokortikosteroid middel. Ved lokal anvendelse, det fjerner brændende, rødme og kløe, men også reducerer intensiteten af den eksisterende inflammation væsentligt.

Til udvortes præparat brug har en udtalt anti-ødem og antiallergisk virkning. Det er ikke noteret den negative virkning af den nævnte agent på det kardiovaskulære, respiratoriske og nervesystem.

Farmakokinetik

Uanset om medicin absorberes "Kutiveyt" (creme)? Brugsanvisning, at biotilgængeligheden af fluticasonpropionat i udendørs applikationer er ganske lav. Dette er på grund af sin begrænsede absorption gennem huden, samt stofskiftet ved passage gennem leveren.

Lægemidlet, som er kommet ind i den systemiske cirkulation efter påføring på huden, hurtigt inaktiveret. I denne forbindelse er det minimal systemisk eksponering.

Den vigtigste rute for lægemiddelmetabolisme er hydrolysen til carboxylsyren. Uddannet metabolit har en forholdsvis svag glukokortikoid aktivitet. Det aktive lægemiddelstof ikke binder til melanin og akkumuleres i vævene.

Fluticasonpropionat ganske hurtigt udskilles og har en meget høj metabolisk clearance.

Indikationer for anvendelse af cremer og salver

I nogle tilfælde ordinere hormonal medicin "Kutiveyt" (creme)? Vejledning til brug informerer patienten, at værktøjet anvendes til behandling af hudsygdomme.

Således indikationer for anvendelse af nævnte lægemiddelformer er følgende variationer:

 • atopisk dermatitis;
 • eksem;
 • seborrheic dermatitis ;
 • psoriasis;
 • erythroderma (ud over systemisk behandling);
 • kontakt dermatitis;
 • lichen planus;
 • neyrodermatozy, herunder Lichen simplex;
 • discoid lupus erythematosus;
 • insektbid.

Allergisk dermatose tilladte creme godbid hos børn ældre end et år. Som for salve, derefter kan gives denne form af lægemidlet baby er 6 måneder.

Indikationer for anvendelse af en nasal spray eller aerosol

I nogle tilfælde, at patienten Spray "Kutiveyt" kan tildeles? Gæst eksperter siger det betyder store behandler nasal allergisk rhinitis. Som for aerosol, det bruges aktivt til forebyggelse af forværring af astma.

Kontraindikationer til brugen af alle former for narkotika

Hvis der er nogen abnormiteter, brug ikke medicinen "Kutiveyt" (creme, salve, spray, aerosol)? Ifølge instruktionen, kan ikke bruges alle former for penge, når:

 • pink akne;
 • Almindelig akne;
 • hos børn op til et år for cremen op til 6 måneder for salver og op til 4 år for spray;
 • perioral dermatitis;
 • virus- og svampeinfektioner i huden;
 • perianal og genital kløe;
 • overfølsomhed agent stoffer.

Det skal også bemærkes, at disse midler skal være med ekstrem forsigtighed under graviditet og under amning.

Fremgangsmåder til anvendelse af salver og cremer

Hvordan skal jeg bruge ekstern forberedelse "Kutiveyt"? Brugen af salver og cremer bør kun ordineres af en læge. Ved behandling af kroniske og akutte dermatoser medikament påføres det angrebne område med et tyndt lag to gange om dagen. Varigheden af brug af hormonal medicin er to uger.

For at reducere gentagelse af sådanne sygdomme, ligesom allergisk dermatosis, efter opnåelse af en terapeutisk virkning og hyppigheden af anvendelse af salve creme reduceret. I dette tilfælde bør stoffet kun bruges én gang to gange om ugen. Således okklusionsbandager bør undgås.

Det skal også bemærkes, at salven og fløde bør anvendes på alle tidligere angrebne hud, såvel som dem, hvor der kan forekomme sygdommen.

Dosering og dosering spray og aerosol

Hvordan skal jeg bruge lokale stof "Kutiveyt" (betyder prisen repræsenterede lidt senere)? Voksne næsespray anbefales at bruge morgenen på 100 mcg pr næsebor, og børn under 12 år - 50 mikrogram.

Med hensyn til aerosol til inhalation, den gennemsnitlige bronkial astma, mild og alvorlig lægemiddel i form ordineret gange dagligt 250-500 ug 100-250 ug og 500 ug, henholdsvis. Unge under 16 år skal bruge et middel til 50-100 mikrogram.

overdosis

Sandsynligheden for akut overdosis af midlerne er ekstremt lav. Men hvis den bruges forkert eller kronisk overdosering kan patienten udvikler symptomer på Cushing. I dette tilfælde bør anvendelsen af lægemidlet straks afbrydes. Dog bør afskaffelsen af lægemidlet ske gradvist, under tilsyn af en læge (for at undgå risikoen for depression drift af binyrebarken).

Bivirkninger efter brug af salver og cremer

Er de bivirkninger af medicinen "Kutiveyt"? Gæst eksperter informeret om, at i nogle tilfælde stoffet faktisk fremmer forekomsten af bivirkninger. Blandt dem er følgende:

 • Lokale reaktioner: atrofiske hudforandringer (hypertrikose, udtynding, udvidelse af blodkarrene, hypopigmentering og striae), kløe, brændende fornemmelse, forværring af symptomer dermatose, kontakt udvikling og allergisk dermatitis, samt sekundære infektioner (efter anvendelse af okklusionsbandager).
 • Systemiske reaktioner: symptomatisk hypercortisolisme (med langvarig brug ved høje doser af lægemidlet samt en ekstern middel påført på store områder af huden). Oftest denne bivirkning observeret hos spædbørn og småbørn, samt brugen af okklusive forbindinger. Meget sjældent brug af salver og cremer kan udløse udviklingen af pustuløs psoriasis.

Bivirkninger efter brug af spray og aerosoler

Næsespray ofte forårsager nasal irritation, næseskillevæggen perforering, samt følelsen af smag og lugt. Med hensyn til aerosol til inhalation, en sådan form af medikamentet bidrager til udseendet af munden candidiasis, hæshed og udvikling af paradoksalt bronchokonstriktion.

Forsigtig

Lang brug af salver og cremer i høje doser, især hvis medicinen blev anvendt på store områder af huden (især hos børn) kan forårsage undertrykkelse af binyrebarkfunktionen.

Høj absorption af ekstern forberedelse hos børn forekommer hyppigere end hos voksne. Derfor er de mere modtagelige for systemiske virkninger af lægemidlet. I denne forbindelse bør sådanne et middel anvendes i små doser, som giver en terapeutisk virkning.

Når pligten udendørs applikationer atrofiske forandringer forekommer oftest i ansigtet. Dette faktum bør overvejes under behandlingen af de afvigelser, som discoid lupus erythematosus, psoriasis og alvorlig eksem.

Ved ansøgning salver og cremer til nogensinde behov for at undgå at få stoffet i øjnene, da det kan medføre grøn stær eller lokal irritation.

Særlig omhu spray til inhalering er ordineret til lungetuberkulose. I dette tilfælde bør behandlingen ikke seponeres pludseligt.

Næsespray bør anvendes med jævne mellemrum.

Drug "Kutiveyt": analoger og priser

Analoger af midlerne er følgende lægemidler: "Nazarel", "Valium", "Flixonase" "Fluticason" og "Fliksotid".

Hvor meget er et middel til "Kutiveyt"? Pris i forskellige former af lægemidlet kan variere betydeligt. For eksempel kan salven købes for 290 russiske rubler, og cremen - til 330.

Om de samme priser er næsespray og aerosoler til inhalation.

Anmeldelser af køretøj

Lægemiddel "Kutiveyt" er et hormonalt middel. Denne kendsgerning er meget bange for de patienter, som han blev udnævnt. Men efter den første brug, bemærker de dens høje effektivitet.

Ifølge svarene fra patienter, salve og creme temmelig hurtigt behandle alle former for allergiske dermatoser. Samt klare den opgave, og spray aerosol.

Dog skal det bemærkes, at der også er sådan en kategori af mennesker, der klager over fremkomsten af et stort antal af bivirkninger. I dette tilfælde er patienten anbefales at annullere brug af stoffet og til at bruge en mere sikker tilsvarende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.