SundhedPræparater

Det stof "Prostagut forte": prisen guide, analoger og anmeldelser

Godartet prostatahyperplasi, prostata (eller forkortet BPH) er en sygdom med tilstedeværelsen af godartet, som udviklede sig fra det stromale komponent i prostata eller kirtelepitel.

For denne sygdom er kendetegnet ved en lille knude (eller flere knuder). Han vokser gradvist og klemmer urinrøret. Som et resultat af et sådant tryk opstår nedsat vandladning proces.

Det bør være det samme bemærke, at BPH ikke giver metastaser. Med andre ord ikke en sygdom er en cancer i prostata. Selvom det i nogle tilfælde er malign transformation kan stadig forekomme.

Til behandling af de nævnte sygdomme bruge helt forskellige lægemidler, herunder plante-baseret. De mest effektive måder til at omfatte biologisk aktivt additiv "Prostagut Forte". Guide pris af lægemidlet, samt dets analoger er præsenteret nedenfor.

Frigivelse, sammensætning, emballering

Hvad form er karakteristisk for et værktøj som "Prostagut Forte"? Anmeldelser har rapporteret, at dette stof kan købes i kapselform. De er placeret i blister og papæsker.

Strukturen indbefatter organer anses naturlige ingredienser, såsom tør ekstrakt af Savpalme frugter snigende Savpalme, 90% ethanol og tør ekstrakt af brændenælde rødder.

Ligeledes er som hjælpeingredienser anvendt: triglycerider, kolloidt siliciumdioxid og hydrogeneret sojabønneolie.

Med hensyn til kapselskallen, det består af 85% glycerol (glycerol), gult jernoxid, E 131, polisuktsinata gelatine og E172 patentblå V.

Drug handling

Præparat "Prostagut Forte", hvis pris yderligere indeholder, er et kompleks af en biologisk aktiv substans, der har anti-androgene, anti-inflammatorisk, antiproliferativ, immunmodulerende og anti-ødematøs virkning.

Dekongestanter og anti-inflammatoriske egenskaber af midlet som følge af inhibering af arachidonsyrekaskaden enheder, samt syntesen af leukotriener og prostaglandiner med deraf følgende reduktion i deres permeabilitet. Som et resultat af virkningen af reduceret smerte patient, eliminerer betændelse og hævelse af væv i prostata.

Immunmodulerende effekt af dette stof på grund af dets evne til at inhibere den autoimmune virkning på prostatavæv i inflammatoriske processer, samt reducere proliferationen af aktive lymfocytter.

Med hensyn til anti-androgen og antiproliferative egenskaber BUD, så de er forbundet med inhiberingen af enzymet 5a-reduktase og aromatase, som forhindrer syntese af DHT fra testosteron og østradiol, fremme væksten af prostatavæv.

Drug "Prostagut Forte" hurtigt og effektivt fjerner tegn på vandladning, som forårsagede BPH. Også denne midlet reducerer den brændende fornemmelse og smerte ved vandladning, og nedsætter forekomsten af falske natlig vandladningstrang, og også fremmer hurtig tømning af blæren.

Vi bør også bemærke, at kapslerne ikke har nogen effekt på seksuel aktivitet af patienten.

vidnesbyrd

BAA "Prostagut Forte" anvendes til terapi af nedsat vandladning proces BPH første og anden grad, samt prostatitis.

Desuden er denne agent ofte anvendes til forebyggelse af tilbagefald efter BPH operationer.

Kontraindikationer

Drug "Prostagut Forte" anbefales ikke at træffe i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter. Andre kontraindikationer han gør ikke.

dosering

BAA "Prostagut Forte" bør kun træffes efter høring af en læge. Kapslerne synkes hele i mængden af ét stykke to gange om dagen (morgenmad og før sengetid).

Lægemidlet skal vaskes med en smule vand. Behandlingens varighed er mindst en måned.

bivirkninger

BAA "Prostagut Forte" analoger, som er angivet nedenfor, kan bidrage til udviklingen af bivirkninger. De optræder som regel i form af allergiske reaktioner.

Det skal også bemærkes, at der i sjældne tilfælde, denne agent forårsager irritation af maven (fx når du tager medicin på tom mave).

Interaktion og tegn på overdosering

Interaktionen af lægemidlet med andre lægemidler er ikke beskrevet i brugsanvisningen.

Tilfælde af overdosis "Prostagut Forte" til dato ikke er blevet registreret.

specifikke anbefalinger

BAA "Prostagut Forte" er ikke et lægemiddel. Kosttilskud kan reducere alvorligheden af symptomer forårsaget af væksten af prostatatumorer. I dette tilfælde tumoren selv det eliminerer ikke. Derfor skal patienterne regelmæssigt besøge lægen at foretage opfølgende undersøgelser, herunder i akut urinretention og udseendet af blod i det.

Analoger og pris

Pris betragtes tilsætningsstof starter fra 750 rubler (60 kapsler). Om ønsket kan den aktive fitodrug erstattes med sådanne midler som "Serpens", "Palprostes" frugt ekstrakt håndflader snigende "Permikson", "Prostamol Uno", "Prostagut Mono", "Prostaplant" tørekstrakt af Serenoa snigende.

Det skal straks bemærkes, at de egenskaber og karakteristika for de ovennævnte analoger kan afvige fra dem på "Prostagut Forte" præparat. Derfor skal de udpege kun en erfaren læge.

forbruger anmeldelser

Udtalelser om kosttilskud Prostagut Forte", hvor prisen er blevet specificeret ovenfor, er kun positivt. Repræsentanter for de stærkere køn opmærksom på, at regelmæssig indtagelse af kapsler ganske effektivt fjerner symptomerne på BPH. vandladning hos mænd kommer tilbage til normal næsten umiddelbart efter den første brug af lægemidlet. Hertil kommer, forlader smerte karakteristisk for BPH, samt en brændende fornemmelse og ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.