Hjem og familieBørn

Forbedre immunitet i barnet: de vigtigste måder

Hver forælder vil have, at hans baby skal være sund og så lidt som syg. En vigtig rolle i dette er spillet ved at forbedre barnets immunitet. Immunitet er kroppens evne til at modstå forskellige infektioner. Der er følgende typer: specifikke, som fremkommer efter den overførte sygdom og medfødt. Læger tildele også kunstig immunitet, som forekommer hos en person i en bestemt sygdom efter vaccination. I vores land er der en vaccinationsplan, ifølge hvilken hver person er vaccineret mod de mest almindelige sygdomme.

Øget immunitet hos et barn med vacciner er den mest pålidelige måde at forebygge morbiditet på.

amning

De allerførste trin til at styrke immuniteten kan begynde så tidligt som fødslen. En af de mest kraftfulde faktorer for stigende immunitet hos et barn er amning. Modermælken indeholder naturlige antistoffer mod mange sygdomme. Derudover giver amning dig mulighed for at undgå vanskeligheder med barnets tarmarbejde.

hærdning

En anden måde at forbedre immuniteten på er hærdning. Det kan begynde så tidligt som den første måned i livet. Det kan være luft og solbad med en samlet varighed på op til 30 minutter. Naturligvis bør stigningen i immunitet i barnet ved hjælp af hærdning være gradvis, det skal starte med 2-3 minutter, hvilket øger tidsintervallet hver dag. Når man klæder et barn, er det nødvendigt at følge den gyldne regel: at lægge et lag tøj mere end på sig selv.

Men paradoksalt kan det lyde, immuniteten styrkes i sygdomsprocessen - kroppen lærer at reagere på patogener, udvikler specifikke antistoffer mod dem. Forsøg derfor ikke at observere den største sterilitet i værelserne, begræns ikke din baby i kommunikation med andre børn, med kendskab til verden omkring dig.

Øget immunitet i barnet er meget vigtigt, inden de går ind i børnehaven. Når alt kommer til alt, vil han møde mange nye mennesker, han vil leve i henhold til dagens nye regime - alt dette kan i høj grad reducere hans immunitet. For at delvist kompensere for negative øjeblikke, vænne et barn til samme regime på dagen, lad timetiden gå, spise, sove, om muligt sammenfaldende med børnehaver. Dette vil redde barnets krop fra stress forbundet med ændringerne.

Korrekt ernæring

Vitaminer spiller også en vigtig rolle i denne proces . For at forbedre immuniteten skal børn give en varieret kost rig på vitaminer og mineraler. Meget nyttigt for at styrke immuniteten omfatter følgende fødevarer i barnets kost: mælk, honning, kefir og yoghurt, æbler, gulerødder, rødbeder, persille, havfisk, kalkun, løg og hvidløg og hvedekorv.

Før du anvender alle disse stoffer for at forbedre immuniteten for børn, Det er nødvendigt at vide præcis, hvad kroppens defensive funktioner svækkes. Dette manifesteres i barnets ømhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.