FormationUngdomsuddannelse og skoler

Der omfatter et bælte human øvre lemmer

Bevægeapparat af det menneskelige legeme - er et mirakel af naturen. Det understøtter alle dele af kroppen i den rigtige position, beskytter vitale organer og giver fantastiske mobilitet i hele kroppen. Bånd af den øvre ekstremiteter er ansvarlig for monteringsarmene til det aksiale skelet.

Udformningen af bladene og kraveben

Sammensætning overekstremiteterne hofteholder indebærer udformningen af de to blade, to kraveben og skelet lemmer selv. Denne zone af den øvre lemmer skaber en form for humane skuldre. Hænder binder trunk vinger og kraveben, der danner båndet af de øvre ekstremiteter. Bladene er anbragt ved toppen af ryggen, har en trekantet form, de binder til rygsøjlen og ribben via muskulatur. Bladet er parret med kravebenet, kraveben og forbundet til brystbenet og ribben. Kravebenet har en buet ben, der strækker sig mellem brystbenet og ydre bladvinkel.

Skelet bælte øvre lemmer er konstrueret fra følgende dele:

 • 2 kraveben;
 • 2 klinge;
 • humerus;
 • radial knogle;
 • Alen;
 • håndled;
 • Metacarpus knogler;
 • phalanges.

øvre lemmer bælte funktion

Den væsentligste funktion båndet af menneskets øvre lem - at skabe en stærk og agile bærearme. I modsætning til bækkenringen, er det ikke stift forbundet med aksiale skelet. De vigtigste knogler overekstremiteterne bælte: kravebenet, som danner brystbenet jævnlige fælles og skulderbladet er forbundet med knogler i kroppen med kraftige muskler. Som et resultat, er skuldrene aktivt involveret i bevægelsen af armene, øger amplituden og dermed arbejdseffektiviteten.

Knogler fra det øvre bånd x humane lemmer har en struktur som skelettet af hvirveldyr, og er sammensat af 3 afdelinger - skulder, underarm og håndled. Muskler, der er forbundet med dette bælte, styrke skulderleddet og er ansvarlig for de fleste af de bevægelser hænderne. Paddle - dækkende plade som en trekant placeret bag brystkassen med den bagerste del af overekstremiteterne bælte. Det har en flad skulderled hulrum, i hvilken hovedet af humerus. Skulderleddet er relativt ustabilt, det giver maksimal bevægelsesområdet, men modtagelige for forstuvninger og andre skader.

De vigtigste knogler i hænderne

Humerus er repræsenteret i form af en lang rørformet knogle bælte af de øvre lemmer, er fastgjort til det to temmelig lang ulna og radius. Humerus danner albuen med to knogler, og børsten er forbundet med kun én af dem - af håndleddet. Den ulna er placeret på indersiden. Alle knoglerne i hænder er forbundet med hinanden gennem leddene.

De vigtigste er:

 • skulder;
 • håndled;
 • ulna.

Samlinger er meget forskellige i bevægelse, aktiv mobilitet, hvilket har ført til omdannelsen af forben, dvs. hænder, i løbet af evolutionen på arbejdsmarkedet myndighed. Ulnar knogle og stråling stabil humerus henholdsvis mindre fri bevægelighed. Selv stærkere dine knoer. I henhold til strukturen af skelettet hånd og fod er meget ens. Den væsentligste forskel mellem dem - børste enhed, hvor storetåen er adskilt fra de andre, så hans hånd til at gøre gribe bevægelser. Mellem håndleddet og metacarpale knogle af tommelfingeren - det eneste sadel fælles i det menneskelige legeme, hvor bevægelsen er meget friere end i bunden af den første tå.

Strukturen af albueleddet

Bælte øvre gren indbefatter et albueled, som består af to dele: en trochleare og sfæriske. Den første fremspring forbinder med en humerus ulnare hak, det giver også de flexor-extensor bevægelser med hænderne. Sfæriske del forbinder caput humeri med stråling fossa. Dette giver dig mulighed for at vride underarmen. Generelt samlingen tilstrækkelig stabil på grund af en stor overflade af hårde stoffer og ledbånd. Radius - den vigtigste underarm. Det danner et fælles med håndleddet. Den albueben med stråleformning albuen.

Strukturen af skulderleddet

øvre lemmer bælte indbefatter et skulderled. Skulder kugleled af de mest mobile i den menneskelige krop. Det er næsten flad dal på klingen er artikuleret med en halvkugleformet hoved af humerus. Denne enhed gør det muligt frit at dreje armen i alle retninger. Bone næsten vender sig om, op, ned. I en sådan mobilitet har sine ulemper, på grund af det faktum, at obligationen styrken reduceres, i denne fælles forstuvninger opstår ofte. Den anden samling er dannet scapula og kravebenet. Det sker ofte, forstuvning, når der falder på en udstrakt hånd eller ramte forsiden af skulderen.

hånd

Denne del af hånden har en temmelig kompliceret konstruktion. Børsten består af 3 afdelinger, som igen, har 27 knogler. I hjertet af håndfladen er 5 Mellemhaandsben og 8 håndrodsknogler. Skelettet af fingrene selv udgør 14 phalanges, 2 knogler i tommelfingeren og 3 - i hver af de fire. Hand har en højt specialiseret struktur. Hos spædbørn, er de kun identificeret gradvist ved at blive dannet, vil de være godt kun synlige for en alder af syv, og deres ossifikation afsluttet meget senere, omkring 10-13 år. Den samme periode slutter og ossifikation phalanges.

Ledbånd og muskler i overekstremiteterne bælte

Da skulderleddet er mobile nok, og skulderselen er ikke stift fastgjort til den aksiale skelet, øvre limb-girdle muskler har en bestemt funktion. Musklerne forbinde armen til kroppen og er støddæmperne. Deltoideus er den største og stærkeste skulder forbinder skulderbladet og humerus. Det er takket være hendes hånd stiger og bevæger sig frem og tilbage.

Rotator manchet består af fire muskler mindre:

 • infraspinatus;
 • supraspinatus;
 • små runde;
 • subscapularis.

De kontrollerer også rotationen af hænderne og styrke skulderleddet.

De centrale muskler i de øvre lemmer bæltet

Overekstremiteterne har et par store muskler: biceps og triceps, der danner et par af antagonister, hvis man er reduceret, den anden slapper. Biceps, eller biceps kommer mellem knivene radius. Hvis stærkt bøje armen, kan det være en god sonde. Triceps, triceps og skulder muskler, skulderblad forbindelse til ulna. Han er ikke så mærkbar, men større biceps. Stadig, de fungerer som en muskel gruppe. For eksempel når der løftes en underarm afkortet biceps - den muskel, som løfter den øvre arm til skulderen. Samtidig strækkes og triceps, extensor musklerne, som giver dig mulighed for at re-rette armen.

Extensors og flexors

Komplekse bevægelser af håndleddet og hånden er forudsat stort set koordineret drift af de flere muskler i underarmen forbifarten. Det flexors og extensors. Flexors bringe hans hånd til hans underarm og klemme dine fingre. De er på indersiden af armen. Extensor rette håndled og fingre, hvilket bringer dem tilbage til underarmen område. At unclench hans hånd og tage det emne kræver en koordineret arbejde på 35 af underarmen og hånd muskler. Hertil kommer, at musklerne i underarmen aflede børsten til venstre og højre, drej det, vend håndfladen og håndleddet og fingre er fikseret på plads. Subtile fingerbevægelser styres af deres egne muskler knogler strækker sig fra knoglerne i håndleddet til bunden af den første falanks. Arbejde resterende phalanges forudsat lange sener i flexor og extensor muskler, der ligger i underarmen.

Alder og knogle aldrende forebyggelse

Belt menneske øvre lemmer med behov for forebyggelse anti-aging. Med alderen, nedsat knoglestyrke og øget risiko for knoglebrud. Aldersrelateret knogletab er næsten irreversibel, men de kan og bør forhindre eller væsentligt forsinke. Overstrain muskler i skuldre og ryg er fyldt med meget smertefuld tilstand. Folk tilbringer hele dagen på en computer og et skrivebord, ofte daske eller er bøjet kropsholdning. Derfor stivhed konstant spændte muskler og strække musklerne i skuldre og ryg, som truer fremkomsten af smertefulde muskel knob og spændingshovedpine.

Det er nødvendigt at styrke båndet af de øvre ekstremiteter, nemlig musklerne i skuldre og ryg, gennem øvelser, glatte bryst og losse muskler og ledbånd. Meget nyttig information og avl af skuldrene, samt skuldertræk. Fysisk uddannelse lindrer smerter, styrker muskler og knogler, forbedrer fleksibiliteten i kroppen, og dermed mobilitet, og raske menneske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.