Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

TAVKR "Admiral Kuznetsov": struktur og perspektiver

TAVKR "admiral af flåden af Sovjetunionen Kuznetsov" - den eneste aktive kreyserny tung hangarskib i sammensætningen af den moderne flåde flåde. Dets vigtigste formål - at fjerne de massive overflade mål, forsvaret af maritime flåder og beskyttelse mod påståede fjende invasion. Skibet er opkaldt efter N. G. Kuznetsova, admiral af flåden af USSR. Konstruktion af krydseren fandt sted i Nikolaev, på et værft i Chernomorsk, nu er det en del af et komplet sæt af den nordlige flåde. Beholderen kan baseres luftfartøjer MIG-29K, grupper SU-25, SU-33 og helikoptere modifikationer Ka-27/29 / 52K.

design

Designing TAVKR "Admiral Kuznetsov" blev lanceret i 1978 under ledelse af PCB fra Leningrad.

Der er flere Projektnyt, hvilket resulterede i slutresultatet i bygning af skibe eller forblev i form af modeller og skitser:

 • Projekt 1153. Displacement planlagte skib designet til 00 til 70 tons, blev det antaget, kraftfulde våben udstyr (undtagen hovedgruppe luftfart).
 • № 1143 M. Planen var at placering i cruiseren supersoniske Yak-41 lodret start.
 • En prototype af 1143. Det har ligheder med hangarskibet det tidligere design, men med en stor forskydning (fjerde hangarskib, bygget i Sovjetunionen).
 • Projekt 1143,5 tunge hangarskib "Admiral Kuznetsov" - high-power, den femte og den sidste sovjetiske bygget hangarskib skib.

Final teknisk dokumentation, blev fremstillet i midten af 1980 Formentlig byggeriet skulle være afsluttet i 1990. Imidlertid er timingen af levering og idriftsættelse konstant flyttet af forskellige årsager.

Start skabe

I det tidlige forår 1981 Skibsbygning Plant i Nikolajev bliver hårdt tilkæmpede en ordre på opførelse af nye krydsere. Men i efteråret samme år i de betydelige tilføjelser og ændringer er foretaget til projektet, det vigtigste er at øge forskydningen af skibet på 10 tusinde tons.

Den resulterende værdi af dette indeks var 67 000 t Endvidere blev følgende strukturelle ændringer foretaget .:

 • ombord på skibet måtte være udstyret med installationen af RCC "Granit".
 • Der var et behov for at udvide den luft gruppe på op til 50 maskiner.
 • En væsentlig ændring var, at lanceringen flyet måtte gøres uden en katapult ved ski-jump start. Dette perspektiv har reduceret udgifterne til opførelse og yderligere forlænge levetiden af hangarskib.

efterbehandling forbedringer

TAVKR "Admiral Kuznetsov" blev endelig modelleret indtil 1982. Det skete i september, byen Nikolajev skibsværfter. I første omgang blev skibet navnet "Riga", et par måneder senere blev omdøbt til "Leonid Brezhnev". Ved udgangen af året på krydseren for det fulde program var installationen af den første byggesten. Skibet selv (for første gang i historien af Sovjetunionen) bestod udelukkende af to dusin blok design.

Længden af hver blok TAVKR pr. 11435 "Admiral Kuznetsov" var omkring 32 meter med en højde på 13 m. Massen af hvert element er lig med 1,5-1,7 tusind. Ton. Overbygning kæmpe hangarskib også lavet på et modulsystem. Det er værd at bemærke, at et sådant skib, med en tilsvarende udbud af materialer, instrumenter og andet udstyr, kunne bygges blot fire år, ville det være en absolut rekord. Men forsinkelser med leverandører og langsom drift af anlægget har forårsaget unødig forsinkelse i indførelsen af fartøjet i drift.

Installation udstyr ombord

Den hangarskib blev opsendt fra lagrene ved udgangen af 1985 år. Masse boliger og installerede strukturer ikke overstiger 32 000 tons. Udviklere har anslået vilje i / t 20506 tung hangarskib "Admiral Kuznetsov" med 39%.

Næste år til det nationale luftfartsselskab er heller ikke uden ændringer. Ny designer P. Sokolov har foretaget justeringer og i midten af den 87. stadig ufærdige indtil udgangen af skibet blev omdøbt igen. Nu er han blevet "Tbilisi". parathed procentdel forhøjes til 60%. Forsinkelser fra leverandører er ikke tilladt til hurtigt fuldføre bygningen, blev 70% -s parathed kun opnås ved udgangen af 1989

Udgifterne til tunge hangarskib "Admiral Kuznetsov" på det tidspunkt var mere end syv hundrede millioner rubler. Snart igen ændret den chefdesigner, blev han L. Belov. Størstedelen af elektronisk destination udstyr er blevet installeret på fire og et halvt år efter fristen, skibets beredskab var 80%.

Vandretur i havet

Denne begivenhed skete 20 oktober 1989 På det tidspunkt, hangarskibet var næsten klar, bortset fra fraværet af gruppen luftfart. Manøvrer varede mere end en måned, er allerede den første af november dette forsøg plantning af MiG-29 og Su-27 blev udført samme år.

Fuldt ammunition og radiosystemer i / t 20506 tung hangarskib "Admiral Kuznetsov" blev etableret kun i 1990 (samlet beredskab udgjorde omkring 90%). I det samme tidsinterval produceret testsejladser skibet. I midten af efteråret fik skibet den endelige navn, som går nu.

I det første trin at teste hangarskib uafhængigt behersker mere end 16 tusinde miles. Med landingsbaner produceret skib flyet næsten fem hundrede togter. Alle landing cruiser gjort uden undtagelsestilstand, som til at starte testbeholderne - et fremragende resultat.

De første tests blev gennemført i slutningen af 1990. Mere end et år bestået den afsluttende fase af statens kvalitetskontrol, hvorefter skibet blev tildelt den nordlige flåde.

Tekniske funktioner

Som en del af dækket og stævnen trampolin særlige skærme monteret. Eksisterende fly på dækket af et hangarskib er leveret af elevatorer, der hver kan overmande 40 tons. Dækket bredde er 67 meter. Længden af krydseren lig næsten 305 meter, hastigheden af sine indskud - 10,5 m.

Målrettet anvendes til landende luftfartøj dækdel 250 og en længde på 26 meter bred. Det har en hældning på syv grader. Et par grundlæggende start-up bands.

Motorer har TAVKR "Admiral Kuznetsov" kedel og turbine, chetyrehvalnye med kraftige generatorer og dieselgeneratorer. Som propeller rager fire skruer (hver har 5 blade). Begrænsning kørehastighed er 29 knob (55 km / t). Den autonome navigation cruiser kan bære op til seks måneder. Besætningen - næsten to tusinde mennesker.

våben

Nedenfor er de bekæmpe besætninger og muligheden for et hangarskib:

 • Navigationssystem - "Beysur".
 • Radar - "Mars-Passat", "Fregat-MA", "Tackle", "Vaigach".
 • Midler til elektronisk form - CICS "Skovhugger" SJC "polynomial", "Star" komplekse "Buran-2", "Constellation - BR";
 • Anti-fly ammunition - 6 × 6 AK-630 (48 tusind forsyninger.)
 • Rockets - PU SCRC "Granit", "Dirk", "Dagger";
 • Antisubmarine våben (60 bomber) - RBU-12000;
 • Gruppe Luftfart - halvtreds enheder (helikoptere og fly).

uendelighed

For at forstå storheden i krydseren, kan det bemærkes, at hans højde er sammenlignelig med den 27-etagers hus. Inde den er udstyret med næsten fire tusinde forskellige rum. Under opførelsen det er blevet brugt 4000 kilometer kabel, 12.000 kilometer rør med forskellige diametre og funktionalitet. Nogle brusere på skibet, der er omkring halvtreds stykker. Hangar lukkede type (153 * 26 * 7,2 meter) optager regelmæssig gruppe 70 procent luft. Undersøiske strukturel beskyttelse består af rustning og langsgående vægge, dens dybde - omkring fem meter.

Moderne evaluering af projektet 1143,5

Set skib kan roligt kaldes et fuldgyldigt hangarskib. Men ikke alle så glat med den flydende langsigtede byggeri. Det meste af den tid, han tilbringer i reparation dokker.

Væsentlige krav er til nettet. ude på havet ofte ledsaget af varierende grader af ekstraordinære begivenheder. Det skal understreges, at hver lange march cruiser går sammen med den slæbebåd. Den nylige adgang til Middelhavet - en anden bekræftelse.

Mange ventede for den tunge hangarskib "Admiral Kuznetsov" når du går til Syrien. Og ikke så længe siden det skete. Selvfølgelig ikke uden problemer, men skibet stadig overvandt måde der og tilbage. I de næste to år er det planlagt den næste større revision af krydseren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.