Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Våben. Hvad er en dødbringende våben.

Hele menneskehedens historie er uløseligt forbundet med fremkomsten og løbende forbedring af midler til krigsførelse. I oldtiden har mennesket kæmpet for overlevelse mod naturen, lidt senere - repræsentanter for deres samme etniske gruppe.

Hvad sker våben. Typer af dødbringende våben

Det kan opdeles i dødbringende og ikke-dødbringende. Hvad er en dødbringende våben? Denne våben designet til at ødelægge fjenden. Ved letale midler omfatter:

- våben til nærkamp. Det Skydevåben og kulde.

- Masseødelæggelsesvåben (WMD). Den består af kemiske, nukleare og biologiske.

Effekter af brugen af dødbringende våben

Som fandt sted i det tyvende århundrede, to verdenskrige viste tydeligt, hvad et dødbringende våben. Kun brand våben i Første Verdenskrig dræbt omkring 10 millioner soldater. Den Anden Verdenskrig blev udkæmpet mere sofistikerede våben og kostet 27 millioner soldater og officerer. I slutningen af krigen ved, hvad en dødbringende våben civile japanske byer Hiroshima og Nagasaki.

Inden for få minutter, blev begge byer ødelagt af de mest barbariske våben på det tidspunkt - atombomben. Dræbt mere end 220 000 indbyggere. Heldigvis aldrig atomvåben været brugt til militære formål. Men nye former for atomvåben, mange gange de første prøver af atombomber overlegen magt blev skabt.

ikke-dødelige våben

Fremskridt i udviklingen af moderne teknologi, humanisering af samfundet har en betydelig indvirkning på de metoder i krigsførelse. De stridende parter i stigende grad søger at minimere skader på civilbefolkningen og miljøet. Videnskabsfolk og ingeniører udviklede lande mere og mere indsats og opmærksomhed er givet til udvikling af ikke-dødelige (ikke-dødelige) våben.

Ikke-dødelige våben kaldes ofte human, designet til at lamme fjenden på et bestemt tidspunkt uden at forårsage nogen skade på sundhed. For denne type våben er et sæt værktøjer, er driftsprincippet baseret på mekaniske, elektriske, kemiske og lydgiver effekter.

Ikke-dødelige våben bruges i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at minimere antallet af mulige ofre.

En anden retning for udviklingen af ikke-dødelige våben er at udvikle enheder, der overtræder funktion af individuelle enheder af militært udstyr. For eksempel kan sådanne indretninger ændrer egenskaberne for brændstoffet, viskositeten af olier til og fedt, styrke hjul, pakninger, slanger, forårsage isolering nedbrydning etc.

Der arbejdes i øjeblikket på de typer af våben, som er baseret på fænomenet vedhæftning. De er i stand til sikkert at forsegle tanken luger, døre, biler, hjul, Caterpillar militært udstyr.

Perspektiviske billeder af ikke-dødbringende våben

Med de nyeste systemer baseret på forskellige fysiske principper, er det muligt selektivt at deaktivere de vigtigste elementer i kommando- og kontrolsystem.

Eksperter mener, at en alvorlig trussel på kort sigt for at repræsentere de følgende typer af ikke-dødbringende våben:

- stråling;

- radiologi;

- radiofrekvens;

- infralyd;

- Geofysisk.

præcision våben

Høj præcision dødbringende våben - et sæt af enheder, der kan ramme et mål med det første skud inden for hans rækkevidde.

De er høj præcision våben:

- jorden missiler, fly og skibe baseret;

- aircraft bomber;

- artilleri guidet våben;

- kontrollerede miner og torpedoer:

- visse typer håndvåben.

Den høje nøjagtighed målet opnås ved at styre ammunition hele stien flyvning. Precision våben søger automatisk efter de mål og løser problemet med at overvinde neutraliseringsreglen systemer designet til at ødelægge guidede ammunition. Combat problem er løst ved at opsætte aktiv og passiv støj, at udføre komplekse manøvrer ekstremt snigende tilgang til målet, for gruppe angreb.

De nye russiske våben

I Sovjetunionen blev det skabt af krig produktion, i stand til at producere nogen form for våben og militært udstyr. Siden midten af det tyvende århundrede, Sovjet, og derefter russiske hær giver kun indenlandske våben og militært udstyr. Vores land - en anerkendt leder i skabelsen af unikke stykker af moderne våben.

Den seneste russiske våben leveret til mange lande i verdenssamfundet. Air forsvarssystem S-300 og S-400 ikke har analoger i verden, raket komplekser "Topol-M" og "yars" forud for deres tid. På revolution i tanken begyndte at tale udenlandske eksperter efter møde med T-14 "Armata", er standarden for pålidelighed fortjent betragtes som en Kalashnikov.

Russiske våben trygt se fremad. Hvad er en dødbringende våben, de viser deres bedste designs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.