Kunst og underholdningLitteratur

Russiske forfatter Mikhail Osorgin. "Pincenez": en novelle indhold

En lidet kendt, men interessant forfatter af begyndelsen af XX århundrede er Michael Osorgin. "Pincenez", hvoraf et sammendrag er gengivet i artiklen - er et af de værker, skabt af forfatteren på russisk udvandring. Artiklen præsenterer også en kort biografi af forfatteren.

Da historien blev skrevet?

Michael Osorgin "pincenez", som skal give et resumé af senere, skrevet i 1929, at være, som det er blevet sagt, i udvandring. Paris russiske forfatter tog ikke varmt. Osorgin tabt i trediverne sovjetiske statsborgerskab. I mange år levede han uden pas. Opnå fransk statsborgerskab og mislykkedes. Men hvad var livet af satiriker derhjemme?

I Rusland

Osorgin blev født i 1878. Forfatteren havde aristokratiske oprindelse, der ikke forhindrer ham til at være kritisk over for autokrati. Fronderskie stemning førte til angivelsen i socialrevolutionære parti. Writer siden sin ungdom tiltrukket bonden spørgsmålet og alle mulige populistiske følelser. Men han delte den opfattelse af mange revolutionære at stringente metoder skal bekæmpes med vold. Osorgin deltog i forskellige møder, der ofte besøges af berygtede terrorister. Dangerous social position har betydet, at Osorgin anholdt, forvist i Perm, i Kazan. Men hovedstaden i Tatarstan, han var nødt til at besøge langt senere, efter revolutionen.

udvandring

For første gang Rusland Osorgin forlod i begyndelsen af dette århundrede. Efter ophold i den Taganka fængslet indså han, at hjemme hans politiske og litterære aktivitet til frit at udvikle vil ikke. Osorgin besøgte flere europæiske lande. Til sidst han slog sig ned i Italien. I hjemlandet af de store malere forfatteren, ligesom mange andre russiske emigranter, skrev han aktuelle essays, deltog i aktiviteterne i den revolutionære bevægelse. Men i sidste ende, jeg længtes efter Rusland og ryg.

begivenheder februar helten i denne artikel, tog en positiv. Men efter oktoberrevolutionen, var han igen i opposition. Og den nye regering ikke passer Osorgin. I løbet af disse år, grundlagde han en boghandel i Moskva, skrev noter, udelukkende fokuseret på den russiske intelligentsia og uhensigtsmæssig i et land, som nu styres af arbejderne. Til denne aktivitet, og blev forvist til Kazan. Det skete i 1921, da Osorgin næppe undgik døden. I 1923 forfatteren forlod Rusland for evigt.

Kronik "pincenez"

Værkerne har Osorgin og lidenskabelig kærlighed til naturen, og omhyggelig opmærksomhed på alt liv på jorden. Et par historier endda set en usædvanlig tilknytning til det usynlige og uundværlig i hverdagen ting. Disse værker er inkluderet i den cyklus af "menneskelige ting."

Denne samling omfattede Osorgin "pincenez", hvoraf et sammendrag er endnu ikke afgjort. Med subtil humor og ekstraordinære iagttagelsesevne forfatteren taler om almindelige ting, som hvis de var animeret, har karakter og skæbne. På denne måde beskriver han Osorgin og Lorgnet. Resume, selvfølgelig ikke give en idé om den stil af forfatteren. Historien er værd at læse i sin helhed. For dem, der ønsker at spare tid, her er et kort resumé af det arbejde, der er skabt i det første år af udvandring russiske forfatter MA Osorgin.

"Pincenez": resumé

Ting at leve deres liv, og det er ikke nødvendigt at tvivle. Så siger forfatteren af historien. Men især hans tage pludselige forsvinden af objekter. Osorgin kalder dem en passion for rejser. Når helten tabte pincenez.

Hver læser eller forfatter, man kender, som det ofte tabt penne, blyanter og andre papirvarer. Mange mennesker kender, og hvor pludseligt og uventet, disse elementer er. Ting til tider gerne gå en tur. Sådanne mennesker normalt tilskriver Sluch sovey distraktion. Men historien forfatteren er overbevist om, at selv blyanter og kuglepenne og mundstykker er vant til at falme. Og ejeren af ikke-skyldig. Efter alt, er de ofte findes senere i uforudsigelige sted.

tab

En lignende historie var grundlaget for en lille kunstværk. Hvordan kan jeg forklare en sammenfatning af historien "pincenez"?

Osorgin uden mærkbar historie klædt i en form for kunst. Helten mistede sine briller. Omhyggelig og lange søgen blev ikke til noget bly. Bekendte og venner kunne heller ikke hjælpe. En af de venner af helten selv forbundet med søgningen efter den deduktive metode. Men han gav ikke resultat.

finde

Pincenez blev fundet en måned senere, når næsen af sin ejer har prydet en ny, stram og irriterende. Tab blev fundet i væggen bag stolen. Forfatteren stiller spørgsmål mærkeligt, når man tænker på, at vi taler om en død ting. Han spørger: "Hvor været?", "Hvad har set?".

Forfatteren beskriver derefter opdagelsen, ved hjælp af adjektiver, der normalt bruges i forhold til manden, skyldig, elendige, og så videre. Helten straffet "reveller" og tvunget til at ligge på boghylden i flere timer. Og så pludselig faldt hans briller og brød. Forfatteren håber, at denne sag ikke kan betragtes som "selvmord".

Dette er indholdet af historien, som er dedikeret Osorgin briller. Synopsis ( "Brifli" og andre ressourcer online) kan læses til orientering. Men det er værd at huske, at ingen erklæring er ingen erstatning for den originale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.