Kunst og underholdningLitteratur

"Ruslan og Lyudmila": et resumé. "Ruslan og Lyudmila" - digt af A. S. Pushkina

Hurtigt bliver fortrolige med indholdet af ethvert litterært værk hjælper resumé. "Ruslan og Lyudmila" - Poem AS Pushkin. Genfortælling vil hjælpe læseren til at forstå betydningen af arbejde, introducerer historien, hovedpersonerne, og måske vil være af interesse for en detaljeret undersøgelse af scriptet.

Historien om skabelsen

Det siges, at Aleksandr Sergeevich Pushkin tænkte på at skrive sådan et værk, mens den stadig på Lyceum. Men fundamentalt, begyndte han at arbejde på det senere - i 1818-1820 år. Pushkin ønskede at skabe et eventyr poesi, hvilket ville være en "heroisk ånd".

Poetisk arbejde blev født på samme tid under indflydelse af russiske litterære fortællinger og værker af Voltaire, Ariosto. Navnene på nogle af skuespillerne er blevet tildelt efter udgivelsen af "The History of den russiske stat." At der var Ratmir, Ragday, Farlaf. Med dem vil du snart introducere et resumé.

"Ruslan og Ludmila" har elementer af parodi, fordi Alexander somme tider kunne lide at vise velrettede Epigrammer, omfatter humoristiske elementer i hans poetiske skabelse. Kritikere bemærkede, at Pushkin venligt parodierer nogle episoder ballader Zhukovsky 's "Tolv sovende jomfruer". Men i 30'erne digteren beklagede, at han gjorde det i "til fordel for pøbelen', fordi han er god til Zhukovsky, der præsenterede ham med hans portræt efter udgivelsen af digtet, og skrev, at det blev besejret af læreren giver sin elev-vinder.

dedikation

Mange mennesker elskede historier AS Pushkin s "Ruslan og Lyudmila" - er ingen undtagelse. Ikke alle ved, at digtet begynder med linjer hvor forfatteren siger, at han dedikerer det til pigen-skønhed. Så er der mange kendte linje af Lukomorye, grønne eg, katten videnskabsmand, en havfrue. Efter at selve arbejdet.

første sang

Fra den første kapitel introducerer læseren til et resumé. Ruslan og Lyudmila elsker. Pigen var datter af prins Vladimir i Kiev. Dette er dækket i den første sang, er der kaldte de 6 kapitler af A. S. Pushkin. Sidste henholdsvis benævnt "Song af den sjette."

Forfatteren, ved hjælp af den skønhed af ord, fortæller historien om en homoseksuel festival i anledning af brylluppet mellem to mennesker i kærlighed. Der var på dette fest glæde kun tre gæster - Ratmir, Farlaf og Rogdai. De - rivaler Ruslan, som også var forelsket i en smuk pige.

Og nu er det tid for nygifte at være alene. Men pludselig hørte han torden slukket lampe, cirkel alle skælvede, og Lyudmila er forsvundet.

Ruslan bedrøvet. Og Vladimir beordret til at finde sin datter, og lovede at give hende bort til den, der vil bringe pigen. Selvfølgelig kunne tre fjende Ruslan ikke store chance og kørte på jagt, ligesom ham selv, den nyfødte forlovede.

En dag møder han en gammel mand i en hule. Han fortalte ham historien om sin kærlighed, at han i sin ungdom var klar til at flytte bjerge for nogle Naina, men hun afviste alle unge. Så gik han og studerede 40 års besværgelser, der skal sikre, at pigen elskede ham. Når den gamle mand vendte tilbage, så han hæslige gammel kvinde i stedet for en jomfru, der har udviklet sig gennem årene, Naina. Og hun endelig faldt i hans følelser. Men den gamle mand Finn løb væk, og har siden levet i afsondrethed i en hule. Han sagde, at Lyudmila fanget af den onde troldmand Chernomor.

Song af den anden

Resumé Pushkina digt "Ruslan og Ludmila" er kommet til det andet kapitel. Fra denne læseren erfarer, at Rogdai var krigerisk, han sprang, bandede Ruslan. Pludselig, manden så rytteren og jaget ham. Han næsten live med frygt forsøger at galoppere bort, men hans hest snublede og rytter fløj i grøften. Rogdai så, at det ikke var Ruslan og Farlaf, og red bort.

Ved Farlaf nærmede den gamle kvinde (det var Naina), førte han sin hest og fortalte ham, at han er nødt til at gå tilbage og leve på hans ejendom nær Kiev, i virkeligheden, mens Ludmilla er stadig svært at finde, og så vil hun ikke gå nogen steder fra Naina og Farlaf. Han lyttede til den gamle kvinde og galopperede tilbage.

Dernæst et resumé af bogen "Ruslan og Lyudmila" fortæller læseren, hvor sygnede hen på dette tidspunkt en pige. Dens placering var slottet af skurken Sortehavskyst. Hun vågnede i sengen. Stilhed kom tre piger, stuepige, klædt, kæmmet skønhed.

Lyudmila længselsfuldt hen til vinduet, så på vinterlandskab, så kom ud af slottet og så den magiske have, som var smukke "haver i Armida." Der er en malerisk havepavillon, vandfald. Efter frokost på naturen pige, han vendte tilbage og så værelset inkluderer tjenere og puder er en skæg Chernomor, efter at han er sig selv - den pukkelryggede dværg.

Pigen havde ikke miste hende, greb "for Karl cap", har han bragt sin knytnæve på ham, og så skreg så alle flygtede i rædsel.

I mellemtiden, Ruslan kæmpede Rogdai angreb ham og slog bølle, kaster af Dnipro bølge. Dette fortsætter digtet "Ruslan og Lyudmila".

Synopsis kapitel for kapitel - den tredje sang

Pensionerede Chernomor tjenere kæmmet skægget. Pludselig vinduet fløj den bevingede slange og forvandlet til Naina. Den gamle kvinde sagde, at troldmanden fare - krigere kigge Lyudmila. Hun talte flatteringly om Sortehavets kyst og bekræftede, at helt på hans side.

For at fejre, den onde troldmand har igen ind i stuen af pigen, men kunne ikke se hende der. Søgningen efter tjenere, også til kroppen. Det ser ud, Lyudmila forstod, hvad egenskaber cap. Hvis du bære det tilbage til fronten, vil en person blive usynlig, at skønhed gjorde. Det er de magiske tilbehør, der anvendes Pushkin i sit digt "Ruslan og Lyudmila". Meget hurtig oversigt tager læseren til næste scene.

På dette tidspunkt, den unge mand var på slagmarken, så han en masse døde soldater. Han tog skjoldet, hjelm, horn, men kunne ikke finde en god sværd. Ikke langt fra marken, så han en stor bakke, det viste sig at være en reel hovedpine. Hun fortalte den rejsende, der engang var på skuldrene af helten - bror til Chernomor. Men sidstnævnte var jaloux på den høje og statelige bror. Ved den lejlighed, dværgen huggede Hovedet, og befalede hovedet for at beskytte sværdet, der ifølge legenden, kunne afskære skæg magiske troldmand.

Sang af den fjerde

Det er, hvor hurtigt gik over til den fjerde kapitel, en kort genfortælling af indholdet af "Ruslan og Lyudmila". Pushkin Aleksandr Sergeevich ved første tanker om, hvor godt det i det virkelige liv er ikke så meget troldmænd. Han siger endvidere, at Ratmir i jagten på Lyudmila kom til et slot. Der mødte han en charmetrold, der fodres ridder, omgivet af opmærksomhed, ømhed, omsorg og den unge helt har opgivet tidligere planer om at finde en datter af Vladimir. På dette indtil forfatteren efterlader en glad ung dreng og siger, at man Ruslan fortsætter sin valgte vej. Undervejs møder han en kæmpe, en helt, en heks, besejrer dem, han ikke gå til havfruer, der lokke unge mand.

I mellemtiden Lyudmila vandre i hatten på usynlighed af hallerne i troldmand, og han kan ikke finde den. Så brugte skurken et trick. Det blev til en såret Ruslana, hun troede, det var hendes kæreste, løb hen til ham, hatten faldt. I det øjeblik, at Lyudmila kastede netværk, og hun faldt i søvn, ude af stand til at modstå den magiske Chernomor.

Sang af den femte

Snart Ruslan kommer til bolig for skurken. Han blæser et horn for at tilkalde for at bekæmpe. Da den unge mand så op, så han, at det flyver over Chernomor, holder en muskatblomme. Når troldmanden svingede Ruslan trak hurtigt væk, og den pukkelryggede faldt i sneen. Agile ung mand straks sprang til gerningsmanden og greb til sit skæg.

Men Chernomor pludselig steg til skyerne. Men drengen ikke lade sit skæg, så også var i himlen. Så de fløj i lang tid - over marker, bjerge og skove. Sorcerer bedt om at lade ham gå, men Ruslan har ikke gjort det. På den tredje dag accepterede Chernomor og gennemført sin mand til sin unge kone. Da de landede, drengen rum skurk magiske sværd skæg, bandt den på sin hjelm, og dværgen sat i en pose og justeret sædet.

Knight gik til at søge sin favorit, men han kunne ikke finde en måde. Så begyndte han at ødelægge alt på sin vej og ved et uheld tog Hatten til en pige. Denne guide specielt tog sin hat, at hendes mand ikke finde sin kone.

Det er endelig mødtes og Ruslan og Lyudmila. Digt reducere velegnet til en hurtig afslutning af historien. Uanset hvor forsøger, kunne jeg ikke vække den trolovet pige fra en magisk søvn. Han satte hende på sin hest og red hjem.

Så Ruslan møder fisker og anerkender ham Ratmir at af alle de frøkener valgte en, og nu lever lykkeligt med hende i huset på flodbredden.

Når Ruslan stoppet for natten, blev han alvorligt såret. For ham Farlaf krøb op, ramte 3 gange med sværdet, tog Lyudmila og var væk.

Den sjette sang

Lyudmila Farlaf bragt til paladset, og løjet for Vladimir, siger, at han havde reddet pigen. Men for at vække hende ingen kan.

Den gamle mand Finn drysses Ruslan levende vand, han straks inddrives, og skyndte sig at Kiev, som blev angrebet af Pechenegerne. Helten tappert kæmpet, så at fjenden blev besejret. Efter dette, rørte han hænderne på Ludmila ring, som han gav Finn, og hun vågnede.

Nærmer sig slutningen af et resumé. Ruslan og Lyudmila glad, alt ender fest, Chernomor forlod i paladset, da han for evigt mistet sin kriminelle magt.

epilog

Fortællingen slutter med en epilog, hvor han siger, at i hans arbejde, roste legenderne om oldtiden. Han deler sine indtryk om Kaukasus, beskriver den naturlige mønster af hånden, og den sorg, der er langt fra Neva.

Digteren siger, at når man arbejder på produktet, glemmer nag, fjender. Dette hjalp ham venskab, og det er kendt for at være meget stolte af Pushkin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.