Nyheder og SamfundJournalistik

I nogle lande de højeste fødselsrater i verden

Verdens befolkning har nået sit kritiske niveau. I øjeblikket er vores relativt lille planet lever 7,5 milliarder mennesker, og hver anden er der et nyt liv. Imidlertid er sådan en stor befolkning fordelt ujævnt på planeten. I nogle lande, fertiliteten er meget højere end i resten. Til dette påvirker først og fremmest, faktorer som genetik og miljø. Tag for eksempel alle landene på det afrikanske kontinent: i disse lande en højere fødselsrate derfor alle de flere børn der hvert år. Samtidig, folk lever i Europa eller Nordamerika, for eksempel, ikke bære generne, der er ansvarlige for fremkomsten af et stort antal efterkommere, og som følge heraf er disse områder ikke er så tæt befolket. I dag taler vi om de ti bedste lande, der har de højeste fødselsrater i verden. Det er overflødigt at sige, at de alle (undtagen én) er i Afrika. Disse resultater blev opnået takket være den nyeste folketælling. Statistisk set er fødselstallet klassificeret for tusind mennesker. Ifølge disse data, top ti med det største antal børn, der fødes hvert år følgende lande var.

10. Afghanistan

Islamiske Republik Afghanistan er beliggende i den sydøstlige Asien. Denne folkerige stat, nåede en estimeret fødselsrate 38 pr 1.000 indbyggere. I øjeblikket er 32 millioner mennesker lever i Afghanistan, men det forventes, at der hvert år deres antal vil stige. Befolkningen vokser med en hastighed på 2,32% om året.

9. Angola

Angola - en sydlig afrikansk land, den syvende største i Afrika. Ifølge de seneste tal, Angola har en befolkning på 24,3 millioner mennesker. Dette er et af de største lande i Afrika, med en betydelig grad af frugtbarhed, hvilket er omkring 39 fødsler pr 1.000 indbyggere. I betragtning af de begrænsede ressourcer, kan en voksende fødselsrate blive en trussel for økonomien.

8. Somalia

Denne afrikanske nation er i Afrikas Horn og har en befolkning på mere end 10,8 millioner mennesker. Landet var på den ottende plads takket være niveauet for fertiliteten, hvilket er 40 babyer per 1.000 af befolkningen. Selv om denne del af regionens fødselsrate er ganske høj, Somalia har en højere fødselsrate end i de fleste lande. Hvert år naturlig befolkningstilvækst stiger med 3%. Somalia er den sjette største land med de højeste fødselsrater i verden.

7. Malawi

Dette land på det afrikanske kontinent, såvel som mange andre, kan prale af en høj fødselsrate. Ifølge de seneste oplysninger, landet er hjemsted for 17,377,468 mennesker. Fødselstallet i de seneste år er næsten 42 spædbarn promille befolkning. Malawi kaldes ofte "varm hjertet af Afrika" på grund af dens gæstfrie mennesker. Befolkningen er helt afhængig af landbruget, men det ser ud til at blive udviklet det ikke er nok til at tilfredsstille de voksende krav fra befolkningen, som er konstant stigende.

6. Burundi

Det er den anden største og en af de tættest befolkede lande i Afrika. Burundi er ikke kun rig på frugtbar jord og udvikling af landbrug, men har også en højere fødselstal end de fleste andre lande. Ifølge de seneste oplysninger er der født mere end 42 spædbørn promille befolkning, så den almindelige befolkning at nå mærket af 10,3 mio. På grund af mangel på ressourcer, er befolkningen i Burundi, der lider af mange sygdomme, især aids, så den gennemsnitlige befolkningstilvækst er relativt lavere på trods af den højere fødselsrate.

5. Burkina Faso

Som du kan se, det er en anden afrikansk land, der har optrådt i top ti med de højeste fødselsrater. Det er beliggende i den vestlige del af Afrika og dækker et stort område. Landet er omgivet af de seks vigtigste lande i Afrika og har en samlet befolkning på 18,3 mio. Hastigheden for frugtbarhed er lidt lavere i forhold til Burundi: 41 børn per 1000 indbyggere. Men der er tilstrækkelige naturressourcer til at opfylde behovene hos en voksende befolkning.

4. Zambia

Zambia er ikke så tæt befolket som de fleste lande i Afrika, men har en høj fødselsrate, i forhold til det område, de dækker. Zambia er på 70 plads på listen over de tættest befolkede lande i verden. Dens befolkning - 15,2 mio. Statistikkerne viser, at den årlige vækstrate er omkring 3,3%, og satsen for frugtbarhed - 42 personer pr 1000 indbyggere. På trods af den høje fødselstal, kan landet klare de befolkningens behov, da det har et stort område, og som en konsekvens, flere ressourcer.

3. Uganda

Ligesom mange andre lande i Afrika, Uganda er en folkerig og frugtbart land. I betragtning af de meget høje vækstrater, er det ikke overraskende, at det er den tredje største land med de højeste fødselsrater, ikke kun i Afrika, men i hele verden. Det samlede antal Ugandas befolkning er 39,234,256 mennesker, og fødselstallet - omkring 44 børn per tusind. Levestandarden er relativt lav, fordi regeringen ikke er i stand til at imødekomme behovene hos hele befolkningen.

2. Mali

Dette land er beliggende på kanten af Sahara-ørkenen i det vestlige Afrika. Mali er et af de tættest befolkede områder i Afrika. På grund af niveauet for fertiliteten, hvilket er 45 babyer per tusind mennesker, befolkningen i Mali på nuværende skøn nåede 15,786,227 mennesker. Det meste af det bor i landdistrikterne. Således er de fleste mennesker ikke er i stand til at opnå de højeste levestandarder.

1. Niger

Dette land er beliggende på bredden af floden Niger og er opkaldt til ære for hende. Det ligger i Vestafrika og dækker et stort område. Fødselstallet er meget høj og nåede 46 per 1.000 indbyggere. Høj frugtbarhed og dens forhold er væsentlige hindringer for at opnå stor økonomisk succes af landet som vanskeligt at få midler i overensstemmelse med behovene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.