TravelingRetninger

Formålet med kvinder - Uafhængig Rejser

Hvad er de erfaringer mestrer moderne kvinde? Det tager lederstillinger, er det stadig, børneopdragelse, hun bekymrer sig om sundheden for venner og slægtninge, hun kan virkelig sympatiserer og empati, det kan være den eneste inspiration af sin elsker, selv når resten af verden har besluttet at vende ryggen . Nogle gange tjener kvinder mere end mænd, til tider opfører sig som mænd, uanset dens formål. I et ord, kvinden - en vidunderlig skabelse: en følsom, intelligent, blid og stærk, når du har brug for det.

Lang væk er de dage, hvor at gå ud over den patriarkalske kultur blev betragtet som en alvorlig forbrydelse. For mere retfærdig sex, hvis natur ville være villig til at være på niveau med vindhastigheden og rejse ikke var i de dage. Kvinden kun hemmeligt havde råd til at lære noget, at spørge om noget, frygten for misforståelse og fordømmelse. Nu, på trods af alt, hver af messen køn er i stand til at forfølge deres drømme. For nogle er det instruktørens stol, for nogen - en høj løn for en person, der stadig, tre vidunderlige børn, og for nogen - uafhængige rejse.

I dag vil vi fokusere på de kvinder, hvis drømmen om fjerne rejser har inkarneret og fortsætte med at inkarnere. Om Amazonas, som erhvervelsen af frihed og opdagelsen af interne ressourcer er ikke en tom frase. Lad, der forlader den forhadte arbejde og omgivelser for udstrakte arme af sand lykke. Når en kvinde er med en mand, der bestræber sig på at give det, det på en måde tilhører ham. Han har ret til at kalde på ethvert tidspunkt og få svar på dit spørgsmål. Det er virkeligheden. Men ud af denne situation er det ikke kun for at opnå større indtjening og få den eftertragtede instruktørens stol, men også for at gøre hvad du vil.

Uafhængig rejse for kvinder i dag - det er ikke en historie i området utopisk, er det en realitet. En af disse virkelige historier er en levende dagbog af en ung pige, som gik på en rejse i mindre end et halvt år siden. "Noter rejser Annushka" - et levende eksempel på, at alt er muligt, hvis der er ønske. Formålet med kvinder i processen med at opnå: forfatteren fortæller os, hvor de skal gå, og hvad formaliteter skal overholdes for et behageligt ophold i et fremmed land. Dette er et meget illustrativt materiale for alle aldersgrupper af begge køn.

"Immersion effekt" test på læst afsnittet "Noter" maksimum. Men det vigtige er, at forfatteren forsøger at formidle - alle reelle, uanset hvad. Mennesket er tilbøjelig til at følge mængden, men da han stadig alene med dig selv og situationen - alt ændringer. Sandt ønsker, at så lang søvn inde som vintergækker strækker sig udad. Alle uvedkommende skridt til side, vigepligt til i dag. "Noter rejser Annushka" - er ikke kun rejse, en rejse ind i dig selv. Du kan spore dynamikken i ændringer i de indledende indgange til den næste.

Dette er et glimrende eksempel på, hvad enhver kvinde er i stand til at ændre deres liv, at formålet med kvinder - for at gøre, hvad hun ønsker at gøre. Hvis du føler sig tæt på den angivne tema, ikke spilder tid, begynde at lære de "Noter" nu og måske i morgen vil du have din egen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.