BilerBiler

Zil-4112R: specifikationer, fotos og omkostninger

I den nærmeste fremtid russiske højere regering kan blive sat i drift limousine indenlandske produktion. Autoenterprise "Depot ZIL" i 2004 begyndte udviklingen af "Monolith" projekt. Og allerede i 2006, har virksomheden taget på samlingen af køretøjet Zil-4112R, som varede seks år. Kun i 2012 var projektet klar til præsentation.

historie

Dybest set organisation "Depot ZIL" arbejdede på restaurering og reparation af gamle statslige biler og havde en stor erfaring på dette område. Det er derfor, at selskabet blev betroet opgaven med at udvikle et nyt køretøj Zil-4112R, som til gengæld blev dybden af den modificerede udgave af den tidligere administrerende limousine ZIL-41047. Om udvikling af biler er blevet planlagt midler i beløb på en milliard euro, men processen har formået at udviklere flere gange billigere. Efter præsentationen af en række forskellige auto rygter begyndte at dukke op i medierne, at statsoverhovedet ikke kunne lide bilen, men de er ubegrundede. Ifølge plante designere, er bilen blevet interesseret i at myndighederne i mellemøstlige lande, som altid er klar til at købe en limousine.

Udvendig bil Zil-4112R

Hvis vi sammenligner den opgraderede model af den tidligere version, blev det ti centimeter kortere, men akselafstanden er øget med en anden tyve centimeter. Ny ZIL udstyret vosemnadtsatidyuymovymi hjul, dette skyldes en stigning i hastighed karakteristika bilen.

Udvendig bil ZIL rækkevidde 4112R er designet avtodizaynerom Kalitkin. Dens vigtigste opgave var at udvikle et design med en samtidig anvendelse af nye tendenser og træk af tidlige modeller, som med rette kan kaldes kendetegnende for limousiner for repræsentanterne for de højere lag af magt. Som den automotive kritikere, denne fremgangsmåde lod kroppen mere "ung" og moderne, med ånden i vores tid. Ser man på foto - ZIL ny ændring - du kan helt enig med kritikerne samt det ydre virkelig fik slags person, med karakteristiske linjer af sine forgængere. Innovations har rørt og døren af maskinen. Tidligere denne klasse biler har ofte fire døre, i dette tilfælde, alle lidt anderledes. Krop model har seks døre, hvilket gør ind- og udskibning af passagerer mere bekvemme grund af det faktum, at bagdørene åbne i den modsatte retning.

Det indre af limousine indre

Ser man på det indre Zil-4112R (se nedenfor foto), skal det bemærkes, at det er ganske progressiv og ser simpelthen fantastisk. Syning materialerne i meget høj kvalitet. Tilstedeværelsen af forskellige add-ons og udstyr til en behagelig tur simpelthen fantastisk. Interiøret er udstyret med flere elektroniske apparater og elektriske drev, der er installeret på vinduerne endda gardiner.

Maskinen er udstyret klimaanlæg, der arbejder i fire området. Det er muligt at indstille temperaturforskellen mellem zonerne med seks grader. Dette giver bilen en særlig grad af komfort.

Placering af pladser i førerhuset er bygget på Pullman systemet. Det betyder, at sædet placeret foran bagsædet kan foldes og udfoldes med blot et enkelt tryk på en knap. Dette gør det muligt at øge kabine plads under transport af en eller to personer.

I stedet for en standard septum space passagerer og førersædet er monteret et flydende krystal display. Afhængigt af de ønsker af passagerer, som det kan bruges som et TV eller at overvåge situationen på vejen. Dette er muligt ved at forbinde til kameraet med en betragtningsvinkel på 180 grader.

En indbygget køleskab mellem bagsæderne fungerer som når motoren, og på den dæmpede. Salon er udstyret med en "smart" belysning, som har flere driftsformer og en række indstillinger.

førersæde

Sektor førersædet har også gennemgået nogle større ændringer og bliver mere behageligt for kørslen. Alle enheder i kontrol og styring af Zil-4112R er indrettet således, at føreren føler sig mest komfortable, mens man kører en limousine som korte intervaller på bevægelse, og på lange ture uden megen fysisk træthed. Alle oplysninger om den tekniske tilstand af bilen og hastigheden af bevægelsen af føreren måtte ønske at blive vist på forruden, og denne faktor reducerer sandsynligheden for førerens distraktion væsentligt fra trafiksituation.

Med bil bruge de seneste teknologiske udvikling af indenlandske og udenlandske producenter af ingeniører, som alle gør det til en super-moderne med hensyn til udstyr. Dette kan ses ved at betragte de mange fotos ZIL.

I fremtiden bliver bilproducenterne kommer til at udstyre maskinen kun med anvendelse af indenlandske teknologier og enheder. Dette faktum kan tjene som et reelt gennembrud i den russiske bilindustri og give impulser til massen brug af innovationer i produktionen af lave omkostninger bil.

Zil-4112R: tekniske specifikationer

Køretøj udstyret med den gamle otte V-formet motor, hvis volumen er 7,7 liter. Denne motor tidligere vist sig gode til en limousine model 41047, men før du installerer det på en ny ZIL har gennemgået store forandringer i form af udstyr. Oprindeligt motoren blev karbureret, det nu har et system med direkte indsprøjtning. Det motorens kølesystem bliver også opgraderet og har at udstyre to elektrisk ventilator tvunget køling. Derfor motoren blev mere magtfuld end den oprindelige model for femogtyve hestekræfter (340 hk ..), mens drejningsmomentet er 640 Nm.

transmission

ZIL (4112R rækkevidde, for at være specifik) er afsluttet med fem-trins "automatisk maskine", som er udviklet på særlig anmodning fra den amerikanske ingeniørfirma "Allison". Dette selskab har etableret sig som en pålidelig producent af gearkasser til biler og lastbiler. Og i betragtning af booking en limousine og dens samlede vægt - 3,5 tons, produktion af "Alison" er perfekt til at arbejde i tandem med en næsten vosmilitrovym motor. Hvis den nye Executive Limousine er godkendt med hensyn til den brede produktion, dens vil være udstyret med moderne, specielt designet kraftværk og en avanceret undervogn.

forventede pris

Pre hedder det, da han kom ind i frit salg af den indenlandske bil Zil-4112R, vil udgifterne til det vare omkring tre hundrede tusinde euro. Men i øjeblikket er der uklarhed om dette spørgsmål. Det gælder først og fremmest for visse ændringer og forbedringer, som vil blive udført under testen udøvende bil.

Resultatet af revisionen

På grundlag af ovenstående, er det håbet, at den model af bilen er stadig i drift, og vil med rette blive en alvorlig konkurrent til udenlandske analoger. Dermed øger bedømmelse af den russiske bilindustri og vil være et gennembrud inden for avtotehnology.

Så vi regnet ud, hvad bilen er Zil-4112R specifikationer, design og værdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.