ComputereComputerspil

WoW. Fejl 132. Hvad er det, og hvordan man kan lave?

Online spil World of Warcraft behøver ingen introduktion. Hun er kendt selv af dem, der ikke spiller. Udtænkt af Blizzard viste sig at være meget vellykket projekt, som tillod udviklere til at bygge med hjælp fra en række af talrige tilføjelser. For nylig, i øjeblikket - "Legion". Nogle spillere har bemærket en mærkelig tendens. Når du opdaterer det passende supplement til en fejl tal 132, når spillet starter. Hvorfor WoW 132 producerer en fejl, og hvordan man kan ordne det? Dette er, hvad vi har i dag, og vi vil tale.

Årsager til fejl

En masse af dem. At dette er problemet med at eliminere fejl 132. Årsagerne til dens forekomst varierede: med jern problemet, "kurver" drivere, utilstrækkelige addons, unormal drift af kølesystemet, øget CPU multiplier, skader på spil filer, manglende RAM. Det er derfor meget vigtigt at fastslå årsagen til fejlen 132 i WoW er stedet at være.

For det meste denne fejlkurver skylden chauffører, utilstrækkelig modifikation af spillet interface og det tab af vitale klient filer. Alt dette er fixable, selv om det tager en masse tid og nerver. Det er den vanskelig i WoW fejl 132. Sådan løse situationen, vil det blive skrevet nedenfor. Overvej de mest almindelige årsager til denne fejl, og hvordan man kan løse det.

Grunden №1. "Kurver" drivere

Den mest almindelige årsag - forkert installeret drivere grafik system. Eller producenten af noget namudril i driveren kode. Ligeledes kan der opstå et lignende problem på grund af brugen af sin testversion, som endnu ikke har bestået de prøver. Det er helt klart, at brugen af sådanne chauffører kan være forskellige fejl. Hvordan man løser følgende problemer.

Hvis du bruger den nyeste version af driveren, så prøv at fjerne det og installere den gamle gennemprøvede. Hvis det er bare "kurven", bør derefter geninstallere re-download-pakke også løse problemet. Hvis fejlen opstod på fejl af producenten, der er skruet ind i driveren kode, du nødt til at vente til den officielle patch til denne version. Der kommer ikke til at gøre noget.

Årsag №2. grænseflade Mods

Der er mange modifikationer af interface til WoW. Fejl 132 kan også opstå på grund af deres skyld. For eksempel, når du har opgraderet klient version af de ændringer, det forbliver nøjagtig den samme. Som et resultat, de kommer i konflikt med de opdaterede filer. Og der opstår en fejl. Generelt er brugen af mods ikke anbefales, da de indeholder en masse huller, som kan forårsage uoprettelig skade på klienten spillet. Hvordan at fastsætte situationen?

alle de tilstande, du vil fjerne fra Interface mappen. Hvis du har for mange af dem, og du er for doven til at vælge dem, der er brug for, kan du slette hele mappen. Alle de samme, næste gang du starter spillet, vil blive genoprettet. Men efterladt uden mods. For at være sikker, skal du også slette Cache mappen. Tro mig, det vil være bedre. I WoW Pandaria 132 fejl er oftest forårsaget ved modifikationer. Så at denne metode skulle hjælpe. Hvis der ikke er nogen ændring - læs videre.

Årsag №3. Fraværet af de nødvendige filer

Det sker også, at i WoW vises 132 fejl på grund af tabet af nogle vigtige klient sagsakter vedrørende grænsefladen af spillet. Dette kan ske af forskellige årsager. For eksempel kunne nogle filer blive ødelagt af for nidkær Antivirus. Eller du manuelt slettet en fil og ikke har været opmærksom på det. Under alle omstændigheder er oplysningerne tabt, og har brug for noget at gøre med det. Algoritmen er at eliminere dette problem er ganske enkel.

Søg efter slettede filer ved hånden - dårligt job. Ingen mening fra dette vil ikke være. Der er kun én mulighed - at tage ned klienten og hente den igen. Vær forsigtig, hvis du spiller på serveren side. Swing er den kunde, der anbefalede server administration. På den anden alvorlige problemer kan opstå. Så det burde ikke ryste alt.

Fejlfinding af hardware PC

For at undgå denne fejl i spillet vil også være nyttigt at rense kølesystemet af grafikkort og processor. Desuden vil ingen skade teste funktionaliteten af strimler af RAM. Det må heller ikke være i strid, hvis du har to strimler fra forskellige producenter. Og, selvfølgelig, hvis du har en meget gammel grafikkort, er det bedre at erstatte. For med grød vil ikke svejse. Vil ikke dette, så en anden fejl.

Generelt for computer dele er forpligtet til at overvåge tilstanden regelmæssigt og ikke at få fat i hans hoved lige når der er fejl. Stadig, PC - maskiner. Og det kræver ordentlig pleje.

konklusion

Nu ved vi, hvor i WoW kan forekomme fejl 132. Ved vi, hvordan man kan løse det. I de fleste tilfælde alle de ovennævnte metoder virker. Hvis de ikke kan hjælpe dig, så der er noget galt med hardwaren i din computer. I dette tilfælde er du nødt til at kigge efter yderligere oplysninger. Men gå ikke i panik før tid. Venligst Prøv mindre drastiske metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.