ComputereComputerspil

De nødvendige systemkrav: den lange mørke

"Overlevelse" genre er blevet meget populære i de senere år. En enlig spiller er tvunget til at beskæftige sig med de horder af zombier (7 dage til at dø), derefter med ugæstfri indfødte (skoven). Men disse spil ikke bære belastningen ingen historie. September 22, 2014 så lyset af et projekt uafhængig studie - den lange mørke. Historien fortæller historien om menneskets kamp med vilde dyr, er det blevet et frisk pust frost i sin genre.

operativsystem

Systemkrav den lange mørke afveg beskedenhed selv for 2014. På trods af, at udviklingen af spillet blev holdt indie studie, blev optimering sat til et nyt niveau. Dette vil stoppe de ressourcekrævende applikationer på et lavt niveau. For spillet til at køre til de laveste indstillinger, brugeren nok normale Windows XP.

I 2016 er det svært at forestille sig, at computere kunne bo hos dette operativsystem. Men hvis en person er ude af nostalgi eller for sin eksperimentelle sæt, kan spillet godt begynde. Men så kræver de nyeste opdateringer SP3. I den lange mørke systemkrav til PC, er nødvendigt for driften af spillet på den højeste indstilling, meget forskellig fra den mindste. For stabil drift, skal du Windows 7 med alle de tilknyttede opgraderinger.

processor

Apropos den "jern", der er egnet til systemkravene den lange mørke, ikke umiddelbart nævne hans "hjerte" - processoren. Grafikken i spillet lader meget tilbage at ønske, så de grundlæggende beregningsmæssige operationer ligge nøjagtigt på CPU'en. I betragtning af, at den lange mørke Systemkrav (minimum) kræver kun WinXP, processoren har brug for meget stærk, selv om Intel I5 produktionskapacitet på 2GHz. I teorien, i henhold til denne beskrivelse passer til ethvert middelmådig computer. På den højeste indstilling behøver Intel I7 har en frekvens på 2,6 GHz. Erfaringen viser dog, at sådanne parametre er for høje. Og spil kører sikkert og ved lavere tal.

random access memory

Alle, der er blevet sagt om systemkravene den lange mørke processor og computer vedrører, og hans hukommelse. Vel vidende, at den mindste anmodning specificerede spil kører WinXP, det program har brug for 2 GB RAM synes ikke at være sådan en lille figur. Det modsatte er tilfældet. Windows 7 bruger en masse af edb-ressourcer af sig selv. Derfor er udviklerne forventes at 8 GB RAM til at køre spillet ved maksimale indstillinger.

videokort

På trods af, at spillet ikke skinner grafik og levende indtryk kan bringe netop den form for stjernehimlen og nordlys, må spilleren har brug for et godt kort. Det betyder ikke, at det skal være en stor mængde video hukommelse. Men vi bør i det mindste være understøttet af alle moderne teknologier. Blandt de officielle anbefalinger, der er anført Intel 4xxx serien grafikkort med 512 MB video hukommelse. Hvis du ønsker at køre spillet ved maksimale indstillinger, ville det være bedre at have til rådighed for nVidia GTX 555 med 1 GB videohukommelse. På grund af manglen på en stor belastning på computerens grafikkort centre, kan vi trygt sige, at den lange mørke vil fungere godt på de fleste hardware, falder inden for området mellem den maksimale og minimale krav.

derudover

Hvad kan du fortælle os om systemkrav den lange mørke? Spillet har ingen multiplayer, så du sandsynligvis ikke brug for en internetforbindelse, når du køber en disk. På den anden side, The Long Dark er tidlig adgang, og opdateringer er ikke tvunget til at vente længe. Så hvis du er en tålmodig person, så har du nok af langsom internettet for at opdatere spillet.

Et godt lydkort er heller ikke nødvendigt. Udviklerne hævder, at programmet kører selv med integrerede kort. Men det er bedre at bruge en hvilken som helst ekstern kort for fuldstændighed dyk i atmosfæren af vilde natur. Med harddisk bør heller ikke være et problem. Spillet tager kun 1 GB. På baggrund af denne størrelse, kan man med sikkerhed sige, at en høj datahastighed ikke kræves enten. Derfor den lange mørke er nem at betjene, selv med ældre harddiske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.