SundhedPræparater

"Laveron" midler. Vejledning til brug

Drug "Laveron" er designet til at stimulere en erektion og seksuel lyst hos kvinder og mænd. Denne urtemedicin bruges som biologisk aktive tilsætningsstoffer. Som en del af lægemidlet er til stede indisk lotus, glat rose, amerikansk hindbær, vejbred, ginseng, hibiscus og andre urter. På grund af de medicinske egenskaber af komponenter forbedrer blodgennemstrømningen til kønsorganerne, at stabilisere det endokrine, kardiovaskulære og nervesystem. Betyder "Laveron" (bruger angiver det) har ingen giftige indflydelse på organismen, fordi det er et naturprodukt. Action kosttilskud vises med samme styrke i både mænd og kvinder.

vidnesbyrd

Betyder "Laveron" vejledning anbefaler forskellige lidelser erektil dysfunktion, nedsat seksuel følsomhed, problemer med potensen hos mænd. Tilsætningsstoffet fremmer tiltrækning hos patienter af begge køn. På grundlag af behandlingen af patologier i den seksuelle sfære betyder "Laveron" (betjeningsvejledning indeholder oplysninger) kan anvendes i forbindelse med medicinering. For kvinder, er additivet tildelt eliminere frigiditet, styrkelse fornemmelser under samleje, anorgasme likvidation. På grund af virkningen af den øgede blodgennemstrømning til klitoris, øget smøring produkter, stimulerede cowperske og urethral kirtel. Når der modtages de mandlige additive stigninger varigheden af samleje, er erektion stabiliseret, øget følsomhed under samleje, øget antallet af ejakulationer. Ved at forbedre blodtilførslen til penis for at stabilisere den seksuelle funktion. Varigheden af samleje øges efter en enkelt oral.

bivirkninger

Betyder "Laveron" (manuel advarer om det) kan forårsage hyppig hovedpine, forhøjet blodtryk. Som praksis viser, generelt veltolereret supplement, men under doseringsregimer. Der var ingen at vænne sig til stoffet. Midler påvirker kun under seksuel kontakt.

doseringsbehandlingsplan

Betyder "Laveron" manual anbefaler at tage en tablet fyrre - tres minutter før den påståede handling. Ønskeligt drikke tilsætningsstof og en halv time efter at have spist eller 60 minutter før et måltid. I markant overtrædelse af erektil funktion tillades at øge antallet af tabletter til to.

Kontraindikationer

Betyder "Laveron" instruktion tillader ikke at modtage under amning, graviditet. Kontraindikationer omfatter irritabilitet, hypertension. Ikke tildelt tillæg for patienter, der lider af søvnløshed, hjertesygdomme, svær åreforkalkning. Kontraindikationer omfatter også intolerance over komponenter, børnenes alder.

"Laveron" midler. pris

Vidnesbyrd viser, at tilsætningen af relativt billige. Køb betyder, at det er muligt for 380 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.