TravelingRetninger

Unikke norske fjorde inviterer dig

Når det er tid til sommerferie, før mange står den traditionelle spørgsmål: hvor de skal gå på ferie? Selvfølgelig kan du, som altid, gå til Tyrkiet og Egypten, plaske i det varme hav og dase på sandstranden og på samme tid, træt. Og du kan vælge den modsatte retning, til at købe en billet til nord og til at fordybe sig i et eventyr.

Vi kommer alle fra barndommen. Hvem af os ikke kunne lide at læse om de forræderiske trolde, vikinger modige og blide alfer? Og nu er tiden kommet, hvor det land, hvor disse tegn bor, mulighed for at se med egne øjne. I Norge er det om det pågældende land, overraskende alt: snedækkede bjergtoppe, fremfusende vandfald, krystalklare bjergsøer, majestætiske skove. Og endelig, juvelen i de barske kanter - fjorde i Norge. Det er sandsynligt, at ikke alle engang hørt om dette unikke fænomen, ikke at nævne det faktum, at gå blandt denne skønhed.

Det viser sig, fjorde Norge - et bjerg bugter, delvist skovklædte, høje klipper. Spredt hist og her langs bredden af fjorde, små landsbyer, maleriske tilføjede samlede unikt billede. Halvøen Skandinavisk vest belagt Rocky Mountains, en samlet længde på ca. 1700 km. På den ene side, de skandinaviske bjerge begrænset Skagerrak, den anden - den nordlige Nordkap. Bjergkæden består af et stort antal af plateauer og stenede højderygge mellem hvilke er snoet smalle og dybe bugter - skandinaviske fjorde, eller endda kaldes norsk.

rejser Norge er muligt, som sammen med en gruppe turister, og på egen hånd, såsom en bil. Sidst, ting at gøre i dette land vinder i popularitet, især blandt de uendelig tid problemfri trætte beboere i byerne. Peculiar til Norge, og tøvende livsrytme, at venlig attitude af de lokale, beroligende virkning og hjælp vende sig bort fra den sædvanlige stress og jag. Den mest fascinerende rejse venter dem, der inspicerer fjordene i Norge, flytte dem på færgen. Der findes flere typer af disse udflugter, afviger i længde og dækker en række forskellige attraktioner. Mindeværdige natten over på en færge, det fri, vil tilfredsstille den ægte romantisk, især hvis turen falder sammen med de første sommermåneder. Fordelt til denne gang de hvide nætter, tillader uret for at nyde de naturlige omgivelser ..

For dem interesseret i kulturelle og historiske arv af Skandinavien, er der specielle ture, herunder besøg på museer, berømte katedraler, steder af moderne fritidsfaciliteter. Man behøver blot Byugdoy halvøen tilbyder et udvalg af tre museer: Museum of den berømte ekspedition fartøj "Kon-Tiki", "Fram", og til sidst, museet "Viking". Katedralen i Helsinki og Riga Stockholm-domkirken, vil give en idé om de åndelige værdier af nordmændene. Babyer bringe glæde at besøge akvariet, med et stort udvalg af marine liv.

Men for turister, der ønsker et par dage til at slappe af i hjertet af den barske og smukke natur i norsk territorium, bygget komfortable hytter, som er placeret både på stranden og i bjergene. Selvfølgelig, her igen det bedste sted for rekreation er fjordene i Norge, hvor man kan fiske, dykke eller rafting. Hertil kommer, for elskere af skiløb og snowboarding i Norge byder på fremragende skisportssteder.

ferie tiden flyver meget hurtigt, nogle gange hurtigere, end vi vil. Og så er det især vigtigt at få en masse levende indtryk og fortryllende erfaringer til positiv stemning vil ikke gå tabt i sammenstødet med de grå hverdage. Og begreber som Norge, fjordene, ferie, så uløseligt forbundet med livsglæde, glemme, at turen til dette land er simpelthen umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.