SkønhedKosmetik

Duften af "Dior Addict": anmeldelser, beskrivelse, pris

parfume "Dior Addict", hvis pris i 1500 rubler for høj for mange købere, men det er helt acceptabelt for sådan et kvalitetsprodukt, som øjeblikkeligt forvandler dens ejermand. Takket være ham, vil enhver pige eller kvinde føle sig som en million, og intet menneske kan modstå den charmerende afhængighed "Christian Dior" smag.

"Dior Addict": hemmeligheden bag din perfektion

Virksomhedens slogan: "Jeg elsker Dior" er den bedste formidler de holdning fashionistas over hele verden for dette mærke. Alene parfumer "Christian Dior" er den fjerde i verden med antallet af salget. Den linje af dufte og kosmetik "Dior Addict", anmeldelser af som konstant genopfyldes med nye rosende oder af disse produkter er meget populært både i udlandet og i vores land.

Blandt de mest berømte dufte - "Miss Dior", "Zhador", "Dior Addict". Kommentarer om disse og andre dufte producent fuld af taknemmelighed og beundring af fans af modehuset, selv om nogle af disse ånder "Dior Addict" synes en smule tung. Linjen af kosmetik "Dior Addict" udkom i 1998, og i 2002 kom den duft, som er blevet sin adelsmærke.

"Dior Addict": lugten af afhængighed

Skaberen af denne parfume er en provokerende og trodsig perfumer Terri Vosser. Fed, lys og samtidig feminin og berusende sødme orientalsk duft meget hurtigt værdsat damerne over hele verden. Dens navn kan oversættes som "afhængighed", og ikke forgæves.

Allerede med den første åndedrag han er i stand til at stramme nogen i din søde fangenskab. Frisk citrus noter af appelsin blade og morbærtræer intertwine harmonisk med en dominerende duft "Dior Addict" - Bourbon vanille. Næste lænker nydelse endnu stærkere Fetter dig magiske væsker eksotiske jamaicanske blomst "Night Queen", der blomstrer kun et par timer i et år.

I forbindelse med bløde berusende noter af bulgarsk rose, orangeblomst og jasmin, får du en uforglemmelig duftende buket, skjult i en flaske "Dior Kristian". Fuldstændighed opnås ved harpiksholdige sammensætning Mysore sandaler, omsluttende moskus duftstoffer tonkabønner og rav farver.

En unik serie af kosmetik

"Dior Addict" - parfume, som blev grundlaget for oprettelsen af en hel serie af duftstoffer. Deres flasker varierer i farve, men de har alle form som en aflang firkant med en runde-up af gyldne låg. Den første parfume "Dior Addict", blev udgivet i en mørk blå uigennemsigtig flaske, som synes at skjule et hemmeligt lokke af sin ejer.

Udover spiritus, på linje producerer forskellige kosmetik: mascara, eyeliner, læbestift og lip gloss. Disse produkter nyder fortsat popularitet blandt fans derhjemme, "Dior".

smagsvarianter afhængigt

Efter denne dristige smag gjort en reel plask i modeverdenen, huset "Dior" besluttet ikke at stoppe der. Dens parfumefabrikanter komme op med en hel linje af dufte "Dior Addict", hvis pris i niveauet 1400-1500 rubler. Grundlaget for nogle af de samme noter, hvor den første "Addict" blev bygget blev lagt, men de fleste af disse ånder har skabt med andre accenter og tog.

I 2004 kom to nye smag i serien - "Dior Addict Fresh" og "Dior Addict Twist". Frisk - Sommer eau de toilette "Dior Addict", som den perfumer gjort noter af friskhed og kølighed af tuberose, gardenia og fresia. Og kender til "Addict" musky nuancer af vanille, "Night Queen", jasmin og sandeltræ blev suppleret af duften af bergamot. I forbindelse med de traditionelle citrus accenter, skabte disse komponenter en frisk og vovemod, berusende og køling cocktail, der er perfekt for aftenen og til brug i løbet af dagen.

"Dior Addict Twist" - limited edition parfume, som sit ophav var inspireret af en linje af parfume "Dior Couture." Den væsentligste forskel fra duften i 2002 - Ændringer i udformningen af flasken. Streng mørkeblå flaske blev nu pakket ind i en luksuriøse, forførende sort korset, bundet med tykke bånd. I aromaen er nu domineret af berusende blomster accenter og citrus på en dæmper.

Også som en del af serien er blevet frigivet dufte "Shine", "Shine Couture Collection" og "Tu Life". Inspireret af den geniale arbejde af designeren Dzhona Galyano, perfumer Fransua Demashi skabt en duft, der perfekt understreger kvindelighed, nåde og finesse af deres ejere.

Det andet kommer af klassisk smag

I 2005 kom en anden opdaterede version af duften "Addict" - "Dior Addict 2". Denne parfume, i modsætning til den oprindelige, har en lys, frisk duft, men det forblev søde noter af sandeltræ og moskus.

Citrus accenter i det øvre lag er vævet sammen med en særskilt lugt af bergamot og fresia. hjertet af duften er duftende liljer og lotus, blandet med frugtagtige noter af vandmelon, ananas og granatæble. Og udfylde denne mangesidede sammensætning af grundlaget for de søde noter af hvid moskus, sandeltræ og cedertræ.


Lette varianter til alle lejligheder

Classic "Dior Addict", som gennemgår sige, at det er mere passende for aftenen, ikke for generisk (til brug i løbet af dagen, det er for sød). Men "Dior Addict 2" vil passe perfekt i din stil af business dame på arbejde, og i den romantiske billede for en dato i måneskin.

På grundlag af smag "Dior Addict 2" en hel linje af parfume er skabt: "Couture Collection", "Frisk", "Logomaniya", "Sparkle John Pink", "Summer Litchi", "Sommer pioner", "Sammer Briz".

Disse friske og samtidig søde smag, blomsterduft som harmonisk intertwine med frugtagtige noter, nyder fortsat popularitet blandt fans produkter "Dior Kristian".

Klassisk aflang flaske mørk blå farve, "Dior Addict" i "Addict 2" beholdt sin form, men malede det i uberørt lyserød nuance i stedet for de mystiske nattehimlen farve modehus designere.

Perfect læber fra "Dior"

Læbestift "Dior Addict" udkom i 2011, og siden da konsekvent behager fashionistas for sin høje kvalitet og stilfulde nuancer. Den er baseret på 4 typer voks, så perfekt læbestift frakker læberne, holdt sikkert og vedligeholder farvestabilitet. Hyaluronsyre og spejlende gelé indeholdt i sin sammensætning, tilsættes læber volumen, hvilket gør dem mere udtryksfuld og fristende.

Palet læbestift består af 12 nuancer af haute couture, som er inddelt i 4 grupper af stilarter:

1) "Incognito" - naturlige, beige toner, perfekt til moderne naturlig makeup Nude stil.

2) "Lucky" - tre fed pink farve, der vil give din læber leg og mod.

3) "Riviera" - legende sommer farver, perfekt til en eksotisk sejlture.

4) "Plaza" - mættede farver, som er den perfekte sidste touch i at skabe en mystisk og fortryllende aften image.

Med denne læbestift til dine læber bliver omfangsrig, udtryksfulde, strålende og altid vil tiltrække sig opmærksomhed fra andre til deres fashionable og stilfulde farve.

Sådan oprettes et strålende smil?

Shine "Dior Addict" er baseret på den unikke mikroskopisk perle perler, der ligesom kanten af en diamant, gentagne gange bryder og afspejler lysstråler. På grund af virkningen af den komplekse læbe begynde at udsende en utrolig magisk glød. En hyaluronsyre, som i store mængder er en del af glans, læbe volumen og gør fristende.

glans palet består af 24 toner, blandt hvilke hver af mode finde det ideelle for sig selv. Blid og naturlig, lyse og fed, rig og forførende - hver af disse farver vil hjælpe dig med at skabe en unik og uforglemmelig stil. En lille, knap mærkbar glitter tekstur vil hjælpe enhver fashionista føle frihed, selvstændighed, selvtillid og føle sig som en dronning altid og på nogen måde.

reklamekampagner

Ånder "Dior Addict" vundet anerkendelse blandt fashionistas i alle dele af verden, og markerede begyndelsen på en serie af søde smag af "afhængighed". Over 12 års eksistens af denne serie parfumer annoncerede sine produkter, mange kendte modeller.

Så vender den første kampagne dedikeret til disse ånder, blev han Liberty Ross. Art director filme, berømt fotograf Nik Nayt skabt en ærlig og provokerende film, som efter brug parfume heltinde åbner sin mørke og en gratis "I".

I 2011 partiet "Addict" blev berømt model Keyt Moss (forår-sommer) og Karlie Kloss (efterår-vinter). Bortset fra parfume, Keyt Moss repræsenterede også læbestift "Dior Addict". Billeder af topmodellerne udråber produkter Dior, offentliggjort i alle de mest populære glans.

En af de mest slående reklamer parfume blev trukket tilbage i 2012. Det hører med til instruktøren Jonas Åkerlund, og hovedrollen spilles af stjernen i Paris catwalks hollandske Daphne Groenveld. Reklame blev skudt på stranden, hvor skyderiet fandt sted filmen "Gud skabte kvinden" i midten af sidste århundrede.

Det vigtigste heltinde af videoen - legende og frække, søde og uafhængige, frie og ubekymrede Heartbreakers frigør strømmen af hans charmerende tak til parfume og organisere denne festival, hvor der. Radiant, munter, afslappet og utroligt attraktive, den fanger øjnene af forbipasserende, at udsætte dem for en uimodståelig kraft, afhængigt af duft, "Christian Dior".

I 2014 blev huset ansigt Dior charmerende Sasha Luss, der har deltaget i næsten alle modeshows i Paris Fashion Week. Reklamer toilet vand model af en luksus, men en kedelig hus flyttede ind i en lys og farverig verden gennem spejlet. Der den bevæger sig naturligt smag "Dior Addict".

Hvad folk siger om "Dior Addict" af sin ejer?

I alle dele af verden (og i vores land såvel) er vanskeligt at finde en ægte feinschmecker af haute couture, hvilket ikke ville have kendt denne duft. Han har faktisk blevet en kult. Kommentarer om denne lugt for det meste positive, vinder hans musky spor både kvinder og herrer med det første åndedrag.

Aromaen er meget modstandsdygtig, kan det forblive på sporet af tøj op til to dage. Kun én pres på dispenseren er nok til at have dis indhyllet den mystiske og fortryllende frihed.

Trods oprettelsen af forskellige variationer af parfume "Dior Addict", kommenterer om det konsekvent roste klassiske duft, skabt af Thierry Wasser i det fjerne 2002. Han nyder stadig fortsatte popularitet, selv lugten er ganske konkret grund af dens sødme, og selv hårdt. Denne duft er mere egnet til en aftentur, men mange er ganske behagelig føler for det, og i dagtimerne.

Skab det perfekte billede

Ånder "Dior Addict" ikke alt for godt med en simpel løstsiddende tøj i kezhual stil. Meget bedre med ham i harmoni udsøgt, elegant, raffineret stil luksuriøse haute couture.

Når du opretter et perfekt supplement til denne aroma kan blive anden kosmetik i denne linje. For eksempel fra "Dior Addict" læbestift eller gloss, selvfølgelig, vil ikke forlade ligeglade hverken du eller dine medarbejdere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.