TravelingHoteller

Sanatorium "Miskhor" (Jalta, Krim) priser, anmeldelser, retninger, telefonnummer og andre kontakter

Efter lange arbejdsdage er der et ønske om at slappe af og gendanne din krop. Hver person står over for valget mellem det sted, hvor du kan kombinere en afslappende ferie med behandling og sundhedsfremme. Det er nødvendigt at tage hensyn til placeringen af den valgte ejendom og miljø. Sanatorium "Miskhor" er beliggende i et malerisk område i Krim og opfylder alle krav til en uforglemmelig, wellness ferie.

Sydlige kyst Krim

Republik Krim kombinerer alle de nødvendige betingelser for resten: klimaet, den smukke og vidunderlige natur, hav, bjerge, ren luft. På den sydlige kyst Krim er mange historiske unikke parker og paladser. Resten er ikke kun afslappende, men også oplysende, da alle de paladser og parker har interessant og spændende historie. Beliggende mellem det enorme Sortehavet og en højderyg af Krim bjerge sydkysten er beskyttet mod vind. Derfor her dannet subtropisk klima, falder temperaturen sjældent under 0 o. Strand sæson varer fra maj til oktober. Luften er ren og har helbredende egenskaber. På kysten vokser unikke planter og træer, der er anført på den Røde. De fleste af dem har medicinske egenskaber. Siden oldtiden, dette sted inspireret store kunstnere og digtere for sin natur, og tak til den kongelige familie og dens omgivelser på kysten af de åbne rum bygget mesterværker af arkitektur - slotte og paladser. Vorontsov Palace, slottet "svalerede", Livadia, Massandra har Alupka Palace længe tiltrukket besøgende med sin skønhed og mystiske istoriey.Na område af den sydlige kyst er sanatorier og kursteder, lejre for børn, den mest berømte af dem er "Artek". Ligger byen Alushta og Yalta, samt de velkendte feriebyer Gurzuf, Partenit, Simeiz, Foros, Alupka Koreiz.

Forliget Mishor

Mishor - den varmeste hjørne af Krim syd. Navnet stammer fra det græske ord for "løgne i midten." Mishora længde er cirka ti kilometer, og er placeret tæt og Haspra Koreiz. Siden 1958 Mishor inkluderet i den urbane type forlig Koreiz, men folk stadig fortsætte med at kalde dette sted det gamle navn.
Mishor er en af juvelerne i den sydlige kyst. På sine åbne rum placeret fantastisk Miskhorsky park - et monument af landskabsarkitektur kultur, som blev grundlagt i slutningen af XVIII århundrede. Bronzeskulpturen "Havfrue" vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Et kunstværk, forfatteren af hvilken er den berømte estiske akademiker G. Adamson, pustet af en række mystiske legender, der kun giver skulpturen mysterium. Kreationer af akademiker blev også Miskhorsky skulptur "Girl Arza og røver Ali Baba" og de berømte sunkne skibe i Sevastopol.
Fra landsbyen, kan du tage svævebanen til Mount Ai-Petri. Dens højde er 1234 meter over havets overflade.
Sted at være at besøge og tilbringe din ferie - det er Krim Mishor. Sanatorium "Ai-Petri" resort hotel "Pine Grove", sanatorium "Dulber" og "Mishor" - feriesteder, som fortyndet sin arkitektur vidunderlige landskab af landsbyen.

Historien om forekomst af sanatorium "Miskhor"

I begyndelsen af det XIX århundrede på det område af sanatorium sommerhus købmand Tomakova var sendt, som blev kaldt "Nura". Sundere og resten til den handlende kom til den berømte person som Ivan Bunin, F. Chaliapin, Kuprin. Senere flyttede til sommerhuset vegne af andre ejere, i 1922 ejerne genopbygget det ind i et sommerhus "Rabis". Dette sted har inspireret den berømte forfatter Maksima Gorkogo, der kom her for at helbrede lungerne. Hans spil "The Lower Depths" skrev han her. Mishor har bevaret sin tradition har medicinske egenskaber, og den dag i dag, folk kommer fra alle hjørner af verden for at nyde Krim landskaber og sund luft. Siden 1971 den tidligere stedet for sommerhuse blev bygget kabinetter store spa-faciliteter, som dækker et areal på 18 hektar. Den udvej arbejder hele året rundt og kan rumme op til 2000 campister er akkrediteret. På grund af den udviklede infrastruktur og den succesfulde placering (nær byen Jalta, Mishor) udvej er meget populære blandt folk i alle aldre.

Beliggenhed udvej

Sundhed resort beliggende på landskabet landskabet mellem Sortehavet og Mount Ai-Petri, 15 km fra byen Jalta.
Før du går på ferie, er det nødvendigt at studere oplysninger om regionen, bliver fortrolig med vejrforholdene, at vide, hvor stationerne, Mishor landsby udvej. Vejbeskrivelse: Fra banegården eller bus station i Simferopol med taxa eller bus for at komme til busstationen i byen Jalta. Så tage bussen №27 og №32 og gå til stop "Miskhor". Du kan vælge at tage en taxa.


værelse beskrivelse

Blandt det smukke grønne landskab af lyse hvidt stå Corps feriesteder.
To sovesale har samme arkitektur: ti-etagers bygning med en elevator er placeret 150 meter fra stranden. Tredje sovesal - fire etagers bygning, med sin spiseplads, ligger 300 m fra stranden. På baggrund af disse tre-etagers bygninger i det administrative organ tildeles på bekostning af sin oprindelige arkitektur. Bygningen består af flere høj svang prydet blå striber. Separat husede en anden spisestue og en seks-etagers medicinsk bygning.

Værelser består af fem typer af værelser: den "økonomi", "tre-standard", "Standard", "Superior" og "luksus". Alle værelser er udstyret med et fælles badeværelse med bruser, med nødvendige apparater (TV med kabel-tv, Køleskab og andre små husholdningsapparater). Værelserne på "økonomi" og en fælles køleskab på gangen. De kan rumme 2-5 personer og er beliggende i den medicinske bygning. Balkoner bolig №1 og №2 en fantastisk udsigt over den endeløse Sortehavet. Have to værelser i "luksus" rum kan rumme op til 4 personer. Disse værelser ligger i bygningen №1. I den administrative bygning der er værelser "tredobbelt standard" med balkon på den smukke natur i parken.
Alle gæster, der bor på resortet vil yde omfattende fire måltider i spisestuen eller restaurant, afhængigt af niveauet af tilladelsen. For gæster i værelser "luksus" eller "overlegne" tilgængelige startere på buffet. kosten og babymad på menuen.
Sanatoriet accepterer alle, herunder børn fra fire år. Adresse: Alupka Road 10, Big Yalta, Mishor. Telefon udvej: 7 978 023 29. september 7 (495) 668-62-82. Kind administratorer til at besvare spørgsmål.

Terapeutisk og profylaktisk basis

Ved hjælp af et integreret program af spa-behandlinger, designet af professionelle læger og moderne udstyr vil bidrage til at øge sundheden for rejsende, slappe af og forynge hele året forude, lindre stress og øge modstanden mod dem, for at finde harmonien i krop og sind.
Efter inspektion terapeuten tildelt passende behandling, der er baseret på, som vil blive gennemført komplekse procedurer. Udgifterne til behandling er inkluderet i prisen. Yderligere procedurer inkluderet.
Sanatorium "Mishor" giver behandling af sygdomme i nervesystemet, åndedrætsorganerne, hjerte-kar-systemet, endokrine system, spiseforstyrrelser, søvnforstyrrelser, og stofskifte. Medicinsk Bygningen er udstyret med moderne udstyr. Held fysioterapi, laserterapi, paraffin terapi, aromaterapi, afslapning terapi, akupunktur, funktionelle diagnostik, og mere. rehabiliteringsprogrammer er baseret på vand procedurer og medicinske gymnastik. Behandling uden en læges recept eller uden ambulant s kort udføres på bekostning af lejer.
Den helbredende natur vil være den eliksir til genopretning og styrker immunforsvaret i lang tid. Spørgsmål vedrørende de behandlinger, du kan spørge via telefon eller on-site på følgende adresse: Big Yalta, Mishor landsby udvej. Overnatning priser i 2015, med en base behandling, afhængigt af værelset og årstid, op fra 1502,00 til 5810,00 rubler rubler; med individuel behandling - fra 1595,00 til 5976,00 rubler rubler.


område

Det område - en smuk lille park. Gangbro mellem bygninger pænt flisebelagt. Gang fra kroppen til klinikken glæde og styrke musklerne. Resten vil ikke kun velvære for kroppen, men også for figuren. Langs stierne er der bænke på at hvile, før de spiser, nyde den friske havluft efter procedurerne. Græsplæner pryder trimmet og velplejede prydplanter. Sanatorium "Mishor" har sin egen udstyret strand med småsten.


Underholdning og anmeldelser

Den kursted sikrer kedeligt rekreation for voksne og børn. På det område der ligger biografer, mødelokaler og selskabslokaler, fitnesscentre, forskellige sportsfaciliteter, sauna, swimmingpool, legepladser, svømmebassiner (inklusive børn). Børnene er professionelle animatorer, levende underholdning. For voksne, der arbejder nat barer og diskoteker. I landsbyen er en frisørsalon, valutaveksling, kommunikationsafdeling, kontanter transport.

En god hvile - det er Sortehavet, den helbredende karakter af sanatorium "Miskhor', Krim. Feedback efterladt af besøgende på turiststeder, forårsage blandede følelser på kurstedet. Det vigtigste kontingent af besøgende - det er familier med børn. Professionelle animatorer tema begivenheder og helligdage. Børn tilfreds med indtryk modtaget, som det fremgår af positive tilbagemeldinger. Klinikken arbejder opmærksomme og venlige læger, der leverer fremragende medicinske faciliteter, men de fleste "interessant" procedurer udføres mod betaling. Den venlige holdningen hos personalet, der motiverer folk til at holde kommer tilbage til sanatoriet "Miskhor". Spise en afbalanceret. To gange om ugen, tilbringe dage med nationale køkken. Disse dage, tjenerne serverer besøgende i nationaldragter. Alle negative indtryk om mad og komfortable værelser, dækker alle den naturlige skønhed af den sydlige kyst. Ture i de mystiske og historiske steder med en professionel tour guide, vandsport - ski, "banan", dykning - leverer grænseløs glæde og følelse springvand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.