ModeTøj

Hvilket barn kan bære en vest

Denne alsidige stykke tøj som en tank top skal være til stede i garderoben af dit barn. Veste er komfortable og kan være en fantastisk tilføjelse stilfuld måde baby. Køb en vest til et barn kan være i nogen børns butik. Men hvad det kombinere, lad os tænke sammen.

Først lidt historie

Ifølge én version, blev den første vest syet på det personlige anmodning af kong Ludvig XIV, der har besluttet at indføre noget nyt i ædle mode. Navnet på denne beklædningsgenstand blev opkaldt efter en skrædder Gilles de Valera. Ifølge en anden version, den første ædle Camisole ærmeløs begyndte at bære hofnar af den franske konge Gilles. Begge versioner angive den opfindelse veste - tilfælde af XVII århundrede. Vi kan ikke kontrollere ægtheden af denne erklæring, men i slutningen af det XVIII århundrede, under den franske revolution, har veste blevet en rigtig "knirke" af mode: de bar alle. Og i det nittende århundrede, Europa simpelthen dækket med "vest bølge": ivrig fashionistas sat på to eller endda tre gange pr vest.

Selv om der er en helt anden synsvinkel om fremkomsten af en ærmeløs kappe - at denne beklædningsgenstand kom til Europa fra Spanien, og i Spanien - på arabisk og tyrkisk mode. Tyrkerne kaldte vest "zhelek". Og i de nationale børnemode, har oplevet en række forbud, blev de kun anvendes efter Oktoberrevolutionen. I dag vest er den mest almindelige tøjet og ikke forårsager nogen dråbe utilfredshed eller tab - det er blevet helt naturlig del af mode, især børn. Dette giver gode muligheder for kombination med andre ærmeløs tøj.

Hvad kan sættes på en vest

Kombiner ærmeløs muligt med en række forskellige typer af tøj. Om sommeren kan du sætte barnet under en vest eller T-shirt T-shirt. Nogle veste kan bæres selv på en nøgen krop. Hvis du beslutter at købe en vest barn, være opmærksom på intervallet ærmeløs i elftex.com.ua. Virksomheden "Elf og fe" tilbyder en usædvanlig høj kvalitet børnetøj fra producenten til den bedste pris.

Klassiske veste er almindeligt anvendt som en del af kostumet. Drenge bære dem med skjorter, jakker og bukser, og piger bære veste kombineret med nederdele, jakker og bluser lunger.

Strikkede veste kan samle op som en klassisk billede, og til sport. Veste "skødesløse" stor strikning vil perfekt supplement de mørke bukser og jeans samt brede sweatpants. Nedenunder kan du sætte på en lys trøje eller rullekrave.

Denim jakker - en tendens, lånt fra den voksne modebranchen. Denne form for ærmeløs passer både piger og drenge. Bær dem med jeans, bukser, shorts eller leggings. De ser godt ud, såsom veste med nederdele og kjoler.

Varm pels og "fingeret" veste er designet til den kolde årstid. De er velegnede til det sene efterår og forår. Sådanne ting er dog ikke anvendelig for barnet om vinteren, når du har brug for at være mere grundig isolering.

Læder og pels veste bruges sjældent i børnemode på grund af de høje omkostninger og upraktiske hvoraf berettiger ikke engang en høje æstetiske egenskaber for en ting. Læder vest kan være nyttige for fotooptagelser i stil med landet. I dette tilfælde er det bedre at kombinere med

jeans og en ternet skjorte. En pels vest vil tilføje til billedet af pigen en smule glamour og luksus. I dette tilfælde selskabet at erhverve ret er bedst at afhente festlig kjole eller skjorte med indsnævret bukser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.