ModeTøj

Pareo - er en væsentlig strand emne

Til dato, enhver kvinde, naturligvis klar over, at et sådant par. Det er en stor offentlig rektangulært stykke stof beregnet til at hvile på stranden. I sommeren dette outfit er det simpelthen uerstattelige.

I korte, pareos - en behagelig, smuk og alsidig beklædning. Rundt om kroppen er det muligt at vikle nogen måde kunne lide. Modeller kommer i silke, chiffon eller bomuld. Den moderne marked giver messen køn en vifte af muligheder.

Pareo - er en væsentlig badetøj

Så i orden. Pareo - det er egentlig bare en vigtig badetøj. Hvis ordentligt lære at bruge denne ting, kan du skjule nogle af manglerne i figuren eller, tværtimod, for at understrege sine fordele. De vigtigste ting - retten til at vælge den rigtige model og, naturligvis, til at engagere sig ordentligt.

Den stærkeste part Pareo - er dens alsidighed. Enkel tørklæde hurtigt og nemt omdannes til rigtige tøj. Praktisk, stilfuld og lyse tilbehør vil helt sikkert fange en masse opmærksomhed på stranden. Kort sagt, vil du se lige charmerende.

Nederdel og kjole

Beach Pareo, som allerede nævnt, er det muligt at binde i helt forskellige måder. Den nemmeste og mest almindelige af dem - den "skørt". For at gøre dette, du behøver kun at sætte produktet på hofterne, til at forbinde de to ender sammen og gøre en knude. Kort sagt, komfortabel, hurtig, nem og altid effektive.

Et andet klassisk måde at binde produktet - at gøre det til et elegant strand kjole. Tilbehør ombrydes omkring bagsiden, er begge ender ligger i midten af brystet, twist, skæv, angribe hovedet, rundt om halsen bundet sløjfe.

Du kan gøre både "kjole". Bind det uden shleek. Enderne er bundet bag ryggen, hvis modellen er ganske lang. Hvis det er en smule kortere - kan du lave en knude på hans bryst.

Originale versioner til forskellige størrelser

Af den måde, om længden af et par. Dimensioner kan variere. Det hele afhænger af dine præferencer, ønsker, samt på opbygningen af din figur. Desuden er det vigtigt, hvordan du kommer til at binde produktet.

Oprindeligt ser for eksempel en lang par med den knude over den ene skulder. Den anden vil koket klem, og en maxi længde - tilføje dit billede en særlig elegance. For at gøre dette, den ene ende hviler på venstre skulder, højre hjørne strækker armen. Pareo passerede frem gennem ryggen. Produktet er viklet omkring kroppen, og enderne forbindes gennem venstre skulder. Denne asymmetriske effekt ser utrolig interessant.

Medium model kan omdannes til shorts. Dette vil tillade dig at fremhæve garvet ben, og føle sig temmelig komfortabel. For at gøre dette, tage tilbehøret, slips bag de to ender og videregive det tilbage mellem hans ben. Enderne forbindes på forsiden af maven.

Korte produkt er let spændt på brystet. Det er hængt om halsen, enderne flugter, er placeret på brystet, anlægget bag. Alle fire hjørner er tilsluttet. Det viser let strand emne.

perfekt Pareo

Og nu til de vigtigste krav til dette tilbehør. Hvad skal være parret? Selvfølgelig, luft og lys. Størrelse skal også være passende - nok til at binde en Pareo præcis som du ønsker. Hertil kommer, det valgte produkt, du skal være sikker på at blande sig med en badedragt.

De mange forskellige prints er simpelthen forbløffende shoppere. På denne stykke stof kan du se alle mulige billeder - og de dyr og fugle, og de mest simple abstrakte former. Fordi Pareo kan vælge ikke kun den samme farve som badedragt, men også med det samme mønster.

Sy deres egne hænder

Desværre, finde præcis, hvad du har brug for i butikkerne stadig ikke kan være altid. Fortvivl ikke. Du behøver kun at beskæftige sig med, hvordan man kan gøre sjaler i hånden.

Først skal vi beslutte på materialet. Det bør være gennemsigtig og blød. Overvej også, at stoffet klamrer sig til kroppen og bør ikke svæve selv ved meget høje temperaturer. Derfor er det bedst at blive på chiffon eller silke.

Det næste spørgsmål - løbelængde. Hvis du behøver et "skørt" lugtfri klud bør tage bredden fra 50 cm til 1 meter. Længde skal være lig med bredden af dine hofter. Tja, hvis du ønsker at binde en Pareo, ikke kun i form af nederdele, men også i form af påklædning, selvfølgelig, stoffet bliver nødt til at tage mere.

Syet produkt er meget let. Du skal blot skære den ønskede stykke materiale og sheathe dens kanter. I dette tilfælde er den dobbelte søm er omkring 6 millimeter. Hvis du shote silke pareos, reducere hem 2 gange.

Hvis du planlægger at bruge som en Pareo nederdel med en lugt, bruge lidt mere tid og sy den til den lille zavyazochki. Og hvis du syr den ene side lommetørklæde lille løkke, gennem det vil være muligt at nå meget zavyazochki. Således får du en stor strand nederdel.

Men ikke så vigtigt, soshote du Pareo dig selv eller købe i butikken. Under alle omstændigheder vil du blive ejer af de storslåede strand tilbehør. Beundrende blikke, der kræves for at give dig nydelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.