Nyheder og SamfundNatur

Vil komme der i Jordens asteroiden Apophis?

I de sidste otte år har forskere observeret et himmellegeme, der hurtigt bevæger sig mod Jorden. Det blev først opdaget i observatoriet "Kitt Peak" (Ariz.), Astronomer David Dzhey Tolenom, Hey Roy Tucker og Fabrizio Bernardi. Asteroide «2004MN4» kode er blevet tildelt. Snart, med hjælp af foreløbige beregninger, blev det konstateret, at den har en radius på 320 meter, og den 13. april 2029 vil stå jorden og bringer med sig en dødbringende katastrofe. Derfor, selv et år efter dens opdagelse i 2005, en meteorit har fået navnet på en gammel gud truende - Apophis.

Ifølge beregninger foretaget af astronomer, at sandsynligheden for kollision med vores planet 3 til 100. Som du ved, det er en relativt lille forhold. Men hele historien om astronomi var ikke sådan en himmelsk legeme, som ville have en sådan kapacitet kollision med Jorden som asteroiden Apophis. Men udtalelsen var delt, og nogle astronomer tro andet.

Som enhver asteroide Apophis bevæger rundt solen. I det hele taget forbiflyvning bane den har brug for 323 dage. Rejser hastighed på 37 000 km / t. Vægt -. 50 mio tons. Radius -. 320 m asteroide Apophis, som allerede er blevet fremlagt foto NASAs er spottet af små meteoritter falde overflade.

I denne alder af computerteknologi bragt nøjagtigheden af astronomiske beregninger næsten til perfektion, og forskerne havde fundet alt op til det punkt, hvor faldet asteroide Apophis. 2012, dog bragte en masse polemik i de samme fremskrivninger. Nogle forskere har hævdet, at det vil stå med Jorden i 2029 i den vestlige del af Nordamerika, den anden - i 2068-meter, og Den Russiske Føderation.

Men uanset hvor forskerne argumenterede, man er sikker. Hvis Apophis asteroide vil falde til jorden, vil det være en verdensomspændende katastrofe. Død af civilisation på en bestemt område er garanteret. Og kan endda i slutningen af hele menneskeheden. Styrken af detonation i tilfælde af en kollision vil svare til den eksplosion af alle atomvåben, som er tilgængelig på vores planet i dag.

I hele menneskehedens historie, især i de 20-21 århundreder, den forudsagte ende af verden mange gange. Og hver gang profeti viste sig at være uberettiget, men blot panik blandt befolkningen. Ifølge nogle mennesker, asteroiden Apophis - en anden forgæves panik. Astronomer er tilbøjelige til statistikken, det menes, at et himmellegeme i hvert fald ikke kan kollidere med Jorden, fordi ganske nylig (på plads standarder), næsten et århundrede siden, vores planet har været udsat for påvirkning af Tunguska meteorit, har bragt ned deres styrke til Sibirien . I disse dage er der en stærk naturkatastrofer: den såkaldte "nuklear vinter", stråling og nogle klimaændringer. Ifølge "Statistics" visning, kan sådanne katastrofer ikke gøres så ofte. Og efter en lignende sammenstød venter Jorden ikke tidligere end ti århundreder.

Og enig med dette, i 2013, NASA astronomer annoncerede oprindeligt nægtet sandsynligheden for kollision af Apophis med Jorden, hvilket reducerer det til 1: 250 000. Tallet er meget mere glade.

Men uanset hvor forskerne argumenterede, og hvad der ville være trøstende eller avancerede beregninger og teorier, vil det menneskelige sind altid tænker og forventer noget forfærdeligt fra den potentielle trussel og panik. Husk, at du virkelig kan tro på den kommende verdens ende, men sandsynligheden har været og er stadig ubetydelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.