Nyheder og SamfundNatur

Zhamalistovoe træ: fiction skaberne af tegneserien "Smeshariki" eller ægte plante?

Cartoon "Smeshariki" meget god, lærerigt, med dyb mening. Babyer har noget at lære af ham, men sande alle de ting derude at fortælle? Eller i en børnefilm, foruden en tegning multiserial taler dyr stadig er til stede opfindelse? I dag har vi ikke taler om tegneserie, men den zhamalistovom træ, der var dedikeret til en af hans serie med titlen "Forbidden Fruit".

Det ligner et træ, hvis blade er vanedannende?

Sovunya læsning "Sundhed" magasin, fundet ud af et interessant faktum: hvis et eller andet sted er der zhamalistovoe træ, hvis blade udsender en mærkelig smag saft mens tygge. Det bør være tid til at prøve en folder, og du bliver afhængige af dens bitre smag. Losyash spekulerede på, om der er et træ på det faktum, og han ønskede at finde ham, uanset hvad. Mobilisere støtte fra Kopatycha bjørn, gik han kigger i marsken, hvor var en mærkelig plante til at vokse - og se! Vi fandt det! Alt var som læst Sovunya: træstamme med en tynd krone, der ligner en bold. Losyash smagte sin liste og virkelig kunne ikke opgive grim bitter smag. Andre tegn i tegnefilmen at prøve zhamalistovoe træ, ukendt og uforståeligt, blankt afvist.

Rigtige flora og forekomster

Baseret på tegneserie, zhamalistovoe træ er en plante på en tynd stilk, gennemsnitlige højde, dekoreret med smukke grønne bladgrøntsager krone. Dette eksempel kan findes i vådområder, selv i vores breddegrader, men sjældent. Vi besvarer spørgsmål om zhamalistovogo træ. Der er det overhovedet? Hvor kan jeg se ham? Kategorisk erklærer, at der ikke er noget! Desværre eller heldigvis, er arten af et sådant tilfælde simpelthen ikke komme op. Men der er en masse planter, der ligner det ikke kun i udseende, men også funktioner.

Træer, der ligner i udseende

Med den hurtige fremkomsten af den moderne verden kultur landskab design, med andre ord, planlægning og usædvanligt design udhuse områder af private hjem og ikke kun i vores liv brast i mange ukendte og spændende planter, der er designet til at bære skønheden. Mange af disse planter er vant til os, men de designere tilbyder deres eksklusive design. Crohn nogle træer kunstigt nedskæringer ud kugleform. Som et resultat af mekanisk påvirkning, de bliver ligesom smesharikovskoe zhamalistovoe træ. Her er nogle af dem:

  1. Bøgeskov.
  2. Wisteria.
  3. Ædelcypres.
  4. Fatiniya Frozera.

Opregne træer, som kan ved hjælp beskærersaks føre til lignende til de ønskede plantearter, kan være uendelig. Nu designere har lært smertefrit træ gøre sådanne procedurer og forædle det område.

Træer, der er ens i egenskaber

I naturen er der arter af træer, hvis blade er tygges. De fleste af dem har en narkotisk virkning, såsom blade eller kokker kata spiselige. Men der er andre, der kan levere mod sygdom. Sandt nok, de har absolut ingen afhængighed. For sådanne behandlingsanlæg er Crassula, populært kaldet penge træ. Zhamalistovoe træ, der søgte Losyash tegneserie, opfundet af forfatterne af manuskriptet og har intet at gøre med de reelle fauna.

De seneste tendenser i udsmykning offentlige steder er at bringe tilbage stykker af naturen. Mange klinikker og butikker er dekoreret med træer, minder meget om den samme plante, som var en serie af "forbudte frugt" tegneserie "Smeshariki." Og det er ligegyldigt nu, om det er menneskeskabt, eller, endnu vigtigere, det er den skønhed, der vil redde vores verden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.