ComputereSoftware

Sådan bruger Cydia

Cydia refererer til de ikke alt for store kategorier af software, der er designet til at søge efter og downloade en lang række applikationer på internettet. Brug den på Apples enheder. Især softwaren er kompatibel til at arbejde med iPhone, iPad og iPod. I nogle aspekter Cydia viser ikke mindre, og nogle gange langt større hastighed og effektivitet end de "indfødte" udviklingsprogram. Det er en analog af App Store, kun, i modsætning til den eponyme applikation giver dig mulighed for at installere tredjeparts software.

Sådanne applikationer i deres funktionalitet er ofte bedre end den officielle - på grund af manglende begrænsninger i adgangen til filsystemet. En anden ubestridelig plus Cydia softwaren ligger i det faktum, at de fleste applikationer er gennem det du kan få gratis, selv om det også er muligt at købe nogle værktøjer. Analogt med App Store, der er en butik kaldet Cydia Store. Men at arbejde med Sidiey enhed skal først underkastes revner - "jailbreak", som giver dig mulighed for at låse bestemte funktioner.

Sådan bruger Cydia

Ikke alle brugere efter køb iPhone er tilfredse med funktionaliteten af sin software. Og hvis i begyndelsen af driften af nogle mangler som regel lukker øjnene, så over tid disse bør begynde at irritere mere. Før eller senere, men uundgåeligt kommer der et tidspunkt, hvor krævende ejerne er på udkig efter måder at hente ny software til at omgå den officielle butik.

Ud over ønsket om at bevare de ekstra penge, kan en sådan ønske være andre grunde. Det er muligt, at alt sker i henhold til råd fra venner, der mener tredjepartsprogrammer er mere effektive end dem, der tilbydes af Apple, producenten. Anyway, den første hjælpeprogram, der vil rådgive brugeren at hente sådan, ville være den meget Sidiya. Det er rimeligt, at efter dette vil være et spørgsmål om, hvordan man bruger Cydia?

Det skal bemærkes, at selv om ejeren er ganske tilfreds med valget af programmer i App Store i dag, er det muligt, at han i fremtiden får brug for kun app, som der er simpelthen ingen. Det er derfor meget nyttigt at vide, hvordan man bruger Cydia, og være i stand til at anvende det i praksis. Især, mest geniale er ikke noget her.

Med hensyn installationsproblemer der næppe vil opstå, fordi der på det tidspunkt at bryde softwaren er installeret automatisk. Men med den første eksponering kan være svært: ikke alle nyankomne vil være i stand til straks at finde vej i det etablerede program. Men som allerede nævnt, er der intet kompliceret her, og et vist antal minutter, vil nogen være i stand til at forstå, hvordan man bruger Sidiey.

første kørsel

Den første ting, selvfølgelig, bliver nødt til at finde en fri internetadgangspunkt, eller bruge en anden form for forbindelse til det globale netværk, som du foretrækker. Det vigtigste er, at forholdet var stabil. Efter vises forbindelse kan køre Cydia. Her, den første ting, du bliver nødt til at angive det niveau, hvor funktionaliteten af programmet vil blive brugt. I alt tre ( "Udvikler", "Hacker" eller "Nogle"). Nyankomne til den første kørsel anbefales at indstille det sidste.

Dernæst vil selve programmet søge efter og installere tilgængelige opdateringer. Fra brugerens behøver kun at acceptere at foretage ændringen. Det næste skridt kan du straks starte søgningen du er interesseret i ansøgningen. Allerede ved, hvordan man bruger Cydia, er brugerne anbefales at se på dette i de «Sektioner» sektion. Dette er den nemmeste måde at finde noget: alle programmer er spredte mapper, kategorier, med disse navne. For eksempel ville spillet være klogt at kigge ind på «Spil».

For at fjerne unødvendige programmer, skal du gå til fanen «Administrer». Du kan også kontrollere mængden af tilgængelig hukommelse er fuld, og tilføje nye filer eller lagring. Med ekstrem forsigtighed bør slette filer fra de «Pakker», som her, bortset fra den ekstra bruger, er også programmer, der er installeret af selve systemet. Deres fjernelse kan forringe anordningens ydeevne.

Hvad hvis Sidiya stoppede med at arbejde?

Problemer med driften af hende forekomme sjældent, men det undertiden kan skræmme brugere, Cydia ikke vil starte. Oftest dette sker efter opdateringen. Årsagen til problemer i forbindelse med ukorrekt afslutning af processen. På trods af at der ikke er etableret opdateringen, noget af det forbliver i programmet. For at løse dette problem er meget enkel - du skal rengøre enheden mappen / var / lib / dpkg / opdateringer /. Den nemmeste måde at finde det er gennem File Manager (iFile eller iTools).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.