ComputereSoftware

Slukning af computeren ved hjælp af tastaturet: brug af "Start", "Run" menuen og andre måder

Regelmæssig slukke for pc'en giver dig mulighed for at gendanne en højtydende gadget. Når du slukker for strømmen rydder cache-hukommelsen er afladet, tæt al baggrunden kørende programmer.

Der er tidspunkter, hvor et presserende behov for at slukke for computeren, men på grund af en række forhold gør det umuligt i en standard måde. For eksempel har en af de programmer førte til at gå ned en PC. Eller en brækket mus ikke tillader at åbne "Start" menuen og afslutte.

Nogle brugere foretrækker at spare på alle tidspunkter og bruge alle mulige genvejstaster til og fra computeren eller bærbare computer drives ved hjælp af tastaturgenveje. I sådanne tilfælde, mange pc-ejere har problemer med at slukke computeren ved hjælp af tastaturet. Der er flere måder at lukke enheden ned uden en mus.

Nedlukning af computeren ved hjælp af tastaturet: brug af "Start" menuen

Den første og nemmeste måde at slukke den bærbare eller stationære computer ved hjælp af kun tastaturet - det er muligt at bruge menuen "Start". Men hvordan man kan slukke for computeren ved hjælp af tastaturet via menuen "Start"?

Først skal du klikke på tastaturet Win-knappen. Det er placeret i den nederste række af taster og hendes malede feltet "windose". Efter at klikke på en standard vindue "Start". Dernæst bruger tabulatortasten til at skifte fokus til linjen "Luk" eller "Sluk". Efter tryk på indtaste brugernavn flere muligheder vil blive præsenteret for knappen "Luk", "Genstart", "Sleep" og "Dvale". Du kan vælge den ønskede ved hjælp af piletasterne.

Slukning af computeren via Win + X

Der er en hurtigere og nemmere måde at slukke for computeren ved hjælp af tastaturet i nogle sekunder. Du skal aktivere tastaturet genvej Win + X. Når du har klikket for at åbne en liste over handlinger, hvorfra det bliver nødt til at vælge "Luk" eller "Log ud".

Når fokus er blevet flyttet til det ønskede emne ved hjælp af den højre pil, kan du ringe ekstra funktioner, der bestemmer, hvordan du deaktiverer computeren.

Hvis du slukker computeren: Menu kald "Luk"

En anden måde til hurtigt at slukke computeren via tastaturet indeholder genvejstaster.

Brugeren bliver nødt til at kalde en særlig "Shutdown" menuen. Dette vil kræve, trykke på tasterne Alt + F4. I det viste vindue, bruge piletasterne til at vælge den ønskede funktion: lukning, genstarte eller dvaletilstand. Til at starte processen, behøver du kun at trykke på enter-tasten.

Hvis du slukker computeren med feltet "Kør"

Blandt de mange måder at slukke computeren med tastaturet, der er en, der ikke er kendt af mange brugere. Denne lukning metode indebærer brug af vinduer "Run".

For at åbne vinduet, skal du trykke på tastekombinationen Win + V. I pop-up dialogboks, skal du indtaste følgende tekst shutdown /. Resten afhænger af brugerens intentioner. Hvis du ønsker at slukke for computeren, og bogstavet s udskrives efter en speciel karakter. Hvis du har brug for at genstarte pc'en - r.

Team Aktivering sker ved hjælp af input-knapperne.

Hvis du slukker computeren med tastaturet i "windose" 8 og 10

De nyeste versioner af operativsystemer "windose" blev indført nogle interface ændringer. Og på grund af dette er der en anden måde at slukke computeren med tastaturet i "windose" 8 og 10.

Hvis du hurtigt slukke computeren, skal brugeren trykke på tastekombinationen Ctrl + Alt + Del. Det velkendte desktop skærmen ændres til et system vindue, hvor du bruger tabulatortasten, kan du indstille fokus på at slukke ikonet computeren i nederste højre hjørne.

For at slukke apparatet, skal du blot trykke på enter-knappen og vælge den ønskede valgmulighed.

mus emulering

Administrer personlig computer uden en mus ubelejligt. Standardtastaturfunktioner giver ikke mulighed for fuldstændig udskiftning af musen ved hjælp af tasterne. Men yderligere muligheder "windose" operativsystemer giver dig mulighed for næsten helt erstatte computermus tastatur. For at gøre dette, skal du aktivere funktionen "mus emulering."

For at aktivere emulering tilstand, skal du trykke på For- skydning mod venstre + LeftAlt + NumLock. Dernæst en dialogboks åbnes, hvor brugeren vil blive mindet om, at denne kombination indeholder et nyt tastatur-mode. For at starte emulering er forpligtet til at acceptere disse vilkår, og klik på knappen "Ja".

Efter aktivering mode, kan du komme til at arbejde uden en mus. Alle numeriske tastatur, med undtagelse af tasterne "0" og "5" - navigere på skærmen. Ved at trykke på disse knapper, kan du gradvist flytte til det ønskede område på skrivebordet. Nummeret "5" - klik på det. Hendes hurtige dobbeltklik - dobbeltklik.

Således ved brug af "Museemulering", kan du hurtigt komme til "Start" menuen og slukke for computeren på en velkendt måde, uden at bruge touchpad eller mus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.