SundhedSygdomme og betingelser

Dystoni - hvad er det?

I dag, mere og mere ofte årsag til forskellige former for lidelser er dystoni. Hvad er det? Dette er en hel række funktionelle sygdomme, hvor nervesystemet er ikke i stand til at regulere vaskulær tonus af det menneskelige legeme. kan påvises Symptomer på denne sygdom i næsten alle. Men mange er ikke engang klar over det.

Dystoni: hvad er det og hvordan at manifestere?

Symptomer på denne tilstand kan være følgende:

  • hjertebanken;
  • hovedpine;
  • overdreven sveden;
  • smerter i hjertet;
  • rødme eller bleghed af ansigtet;
  • tab af bevidsthed.

Sådanne fænomener kan forekomme periodisk optræder og anfald eller kriser være permanent.

I moderne medicin, er udtrykket "dystoni" ikke betragtes som en selvstændig sygdom. Det omfatter en række symptomer på visse organisk patologi.

Dystoni hos voksne er meget almindeligt. Ifølge statistikker, er sygdommen diagnosticeres i 80% af verdens befolkning. Næsten halvdelen af disse tilfælde kræver en neurologisk eller terapeutisk hjælpemiddel.

Vaskulær dystoni hos børn har sine egne kendetegn og kan forekomme dårlig appetit, øget lunefuldhed og konflikt. lider Børn med denne diagnose oftere og i lange perioder. Hvis barnet er diagnosticeret som "dystoni", anbefales det at udelukke muligheden for stress og stor fysisk anstrengelse. Men daglig motion, på den anden side, vil kun gavne.

Skal straks se en læge, hvis du finder dig selv eller dit barns tegn på sådanne sygdomme som vaskulær dystoni. Hvad er egentlig symptomerne på afvigelser, kan bekræfte eller afkræfte kun en erfaren specialist.

Årsagerne til dystoni

Udviklingen af denne tilstand hos børn kan være forårsaget af en funktion af graviditet og fødsel: føtal hypoxi, fødsel skader, sygdom i barndom.

I puberteten forværre autonom dysfunktion kan være det faktum, at væksten af kroppens indre organer og udvikling forud for den fulde etablering af neuroendokrine regulering.

I voksenalderen, vaskulær dystoni kan udløse effekten af stress, kroniske sygdomme, endokrine sygdomme, mave-tarmkanalen, traumatisk hjerneskade, hormonelle forandringer.

dystoni behandling

Tidlig behandling af denne sygdom og forebyggelse i regelmæssige fleste tilfælde føre til en væsentlig reduktion i de karakteristiske symptomer og normalisering tilpasning kapaciteter af organismen.

Normalisering af arbejde og dosering fysisk aktivitet, begrænsning af de følelsesmæssige konsekvenser, eliminering af inaktivitet, rationelle og regelmæssige måltider - det er de vigtigste principper, som behandling af sådanne tilstande som dystoni. Hvad er det - en patologi, der kræver behandling, burde ikke volde nogen tvivl ukontrolleret for dystoni kan føre til forskellige former for psykiske og fysiske lidelser

Positivt påvirket af vand behandlinger, massage, zoneterapi.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt medicinsk behandling, matchet individuelt.

Tag meget omhyggeligt til deres sundhed og gå ikke glip af de mindste tegn på afvigelse, påvisning af som straks kontakte en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.