TravelingHoteller

Hotel Boomerang Ashvem 4 *, North Goa: overblik, beskrivelse og anmeldelser

For nordlige Goa (Indien), sin berømmelse som et hvilested hippie, rastamanov og andre uformelle ungdom. Et gran af sandhed i det, men ikke så enkelt. Den nordlige del af staten Goa kan tilbyde komfortabel indkvartering betingelser for ganske respektable mennesker. Vi præsenterer vores Hotel Royal Boomerang Ashvem Beach 4 *. Hans gennemgang af, hvordan vi har bygget på de oplysninger, som selve hotellet, og de anmeldelser. Det er bemærkelsesværdigt, at indtil for nylig, er dette hotel indrettet med kun tre stjerner. Og de anmeldelser om det var ikke den bedste. Så begyndte turisterne at nævne byggepladsen i nærheden. Men støjen fra hamre og teknologi lang forstyrre turister. Og senere på året, har anmeldelser radikalt ændret sin vurdering af hotellet. Nu er det en rigtig "fire", som også har den fulde ret til at overdrage sit navn ordet "spa". Placering på hotellet steg til 6,1 (plejede at være tre).

Hvor er Boomerang Ashvem 4 *

Indien, Goa, upstate, Mandrem, Ashvem Beach i nærheden af Adzhoba tempel - det er den oprindelige adresse på dette hotel. Men et kæmpe skilt på en høj pæl er synlig på lang afstand. Den nærmeste internationale lufthavn (Dabolim) bliver nødt til at overvinde de tres kilometer. Mapusa busstation ligger femten kilometer, og banegården Thivim - tyve. Town Old Goa, der indgår i UNESCO World Heritage, er placeret i en afstand af seksten kilometer. En udvej Mandrem er adskilt fra hotellet er to kilometer væk (eller en halv time af langsom gang). Men hvad en tæt hotellets gæster, så det er op til kysten af det Arabiske Hav. Denne indkvartering ligger bogstaveligt talt på stranden Ashvem. Der vil også være tæt på at få turister til denne tilstand af attraktioner i Goa såsom Chapora Fort. Beliggende nær den smukke strand i Vagator Strand.

område

Indien, og især i det nordlige Goa, gør på europæisk chokerende. Køer på gaderne, deres "kage", skraldet ... Men hotellet Boomerang Ashvem 4 * ser på anmeldelser af turister højborg renlighed og orden, en oase virkelig behageligt ophold. Det skal gå til receptionen, da de ubehagelige oplevelser er spredt, og du selv en melodi i en sorgløs tidsfordriv. Dog advarer anmeldelser, receptionspersonale fremragende taler kun på engelsk og hindi. Så lære sprog eller tage den med en ordbog. Det område, der vises øjnene af rejsende, helt bortvejre hans frygt for, at han tilfældigvis tilbringe ferie med kakerlakker og manglende hygiejne. Alt skinner renhed. Omhyggeligt trimmet grønne plæner og gæstfrihed bygninger (en- og to-etagers) hvid glæde øjet. Sidste renovering fandt sted i 2015. Værelserne har været renovere. Selve hotellet - meget lille. Dens område - tre tusinde syv hundrede meter. Hotellet består af to bygninger, stående overfor hinanden. Mellem palmer og væver en smuk sti, der fører til den dejlige strand.

Værelser

Boomerang Ashvem 4 * - et lille hotel, hvor der er oprigtig, næsten familiær atmosfære. Hun øget opmærksomhed og pleje personale, der tager gæster ligesom skattede familiemedlemmer. Hotellet har kun fyrre værelser (før de havde endnu mindre - tyve). Men dette er et lille antal værelser har en kategorisering. Den billigste og mest populære er den deluxe. Dette værelse har udsigt over haven og havet kan ses kun fra et hjørne vinkel. Superior deluxe mere plads og komfort. Front værelse med havudsigt har en kategori kaldet C Feysing Premium Rum. Den stolthed af hotellet er suiter - "Special Boomerang" og "Honeymun". Sidste suite er forbeholdt bruden og gommen, der kom til Goa for at fejre deres bryllupsrejse.

Hvad er på værelserne

Hotel Boomerang Ashvem 4 * tilbyder sine gæster lyse og rummelige soveværelse med en tilstødende badeværelse med badekar. Indretningen er meget moderne. Meget ofte anmeldelser nævne belysning - ikke direkte, men kommer fra de farvede paneler. Rummet har aircondition, fladskærms-satellit-tv, en omfattende pengeskab, der kan rumme en bærbar computer, køleskab. Anmeldelser sige, at badeværelset er adskilt fra soveværelset med en skillevæg af matteret grønligt glas. Det giver udseende futuristiske værelser. Vi havde set den fritid er, at hvert værelse har en dejlig terrasse, hvor der er to kurvestole og et bord. Og indbyggerne i den anden sal har altaner. Alle værelser handle hurtigt og gratis vayfay. Værelserne rengøres godt, uanset om du forlader et tip eller ej.

morgenmad

I Indien, ernæring program "all inclusive" er en sjældenhed. Det kan findes kun i et luksuriøse femstjernede hoteller i South Goa. Alt for mange i Indien, billige og tilgængelige catering. Derfor Boomerang Ashvem 4 * hotel positionerer sig som en "BB". Det betyder, at inkluderer morgenmad. Frokost og middag på hotellet også, men for et gebyr. Der er et hotel og bar, hvor du kan nyde et udvalg af drinks og snacks. Og kokkene tjene dig lækker europæiske og indiske køkken. Morgenmad serveres på terrassen med udsigt over havet i en buffet stil mode. Dette er standard morgen måltid. På tabellerne er angivet i forskellige former for æg, toast, frugtsalat, saft (frisk!), Kaffe og te.

Det siger rejsende om ernæring

Breakfast anmeldelser har opkaldt et par ensformigt, men hjertelig. Formatet af måltidet "buffet" giver dig mulighed for at være opfyldt. Restaurant fødevarer er velsmagende. Især anbefales til turister til at prøve fisk og skaldyr. Men priserne i hotellets restaurant lidt høje, især i sammenligning med dem, der mødes i de cafeer på gaden. Men hotel Boomerang Ashvem 4 * anmeldelser kaldt landskabet. Så hvis du ikke har en bil eller scooter, valg af cateringvirksomheder du har en lille. Der er en restaurant på "havudsigt" hotel. Overfor hotellet er beskrevet her har en stor pizzeria, hvor han arbejdede tilberede italiensk. Der er europæisk servicekvalitet, ikke meget høje priser, og en spiseforstyrrelse du sikker på der ikke er afhentet. I nærheden af hotellet er der et supermarked, hvor du kan købe færdiglavet mad (god, værelserne har et køleskab).

Ashvem strand

Men selvfølgelig ikke spise af hensyn til at gå til Indien og de nordlige Goa turister. De vigtigste feriemål i disse områder - stranden og vidunderlig varm Arabiske Hav. Og i denne forstand hotellet Boomerang Ashvem 4 * (nordlige Goa) fortjener mest voldelige ros. Den står på den første linje af den smukke strand Ashvem. Det er virkelig en turistattraktion i det nordlige Goa. Farven på sandet, måske ikke sådan en sne-hvid, som i andre steder af staten, men det er på grund af mudderet, som bringer floden, der flyder tæt på havet. På kysten er der vulkanske klippeblokke, der giver landskabet et mysterium. Ud over det varme hav og sandstranden at Ashvem turister vil finde to ekstra bonus. Det er tyndt befolket og fortryllende solnedgange. Top Goa - rejsehåndbøger sige. Og de kan nyde uden generende købmænd alle mulige ting på Ashvem de vandre. Hotellet har sin egen på stranden liggestole og parasoller. Men håndklæder ikke forstyrrer at gribe ud af huset. På stranden er der mulighed for at spise i shekah - virksomheder direkte på stranden. Ved bestilling af måltider, du får en tabel, liggestole og parasoller. Så spiser de lækre retter, vil du ikke forringer en badeferie.

Hotelfaciliteter

Modtagelse i hotel Boomerang Ashvem 4 * (Indien, Ashvem) driver døgnet rundt. Du kan trygt leje en bil eller en scooter - til Iron Horse Gratis parkering er til rådighed. Bør ikke være bange for tyveri og for uautoriserede personer. Hele hotellet område er beskyttet. Tag dine poser til værelset degnen. Hotellet har gratis adgang til bredbåndsinternet. Vayfay fanger ikke kun i receptionen, men også på alle værelser. Af den måde, er badeværelserne genopfyldes dagligt hygiejne poster. Til spædbørn på op til to år har barnesenge. Ved indgangen til hotellet har en souvenirbutik og valutaveksling. Det renoverede hotel åbnede et fitnessrum.

Betalt tjenester på hotellet

Ved receptionen opererer døgnet rundt, kan du bestille en overførsel i Mandrem. Royal Boomerang Ashvem Beach 4 * har sit eget vaskerum. Du kan tage tilbage tøjet til vask. Hotellet kan nu hævde at være et spahotel. Det åbnede en skønhedssalon, der består af forskellige former for massage og behandlinger. Anmeldelser sige et fleksibelt system af rabatter på hotellet. Børn under fem år kan bo gratis, hvis de indtager de tilgængelige senge. Men de rummelige værelser gør det muligt at rumme dem og en tredje person. Child ekstra seng vil koste syv hundrede og halvtreds rupees per nat, og voksne - tusind fem hundrede. Ved receptionen kan du bestille nogen af Goa udflugter. Medarbejdere i receptionen vil hjælpe dig i at købe billetter og ringe efter en taxa.

udflugter

Anmeldelser anbefaler på det kraftigste, at der ofte går ud over hotellet Boomerang Ashvem 4 *. North Goa - er en meget interessant del af staten. Her, i modsætning til den sydlige halvdel, kan du se den "virkelige Indien". Men disse steder er unikke på grund af det faktum, at staten længe har ejet portugiserne. En tur til Old Goa (by omfatter den berømte UNESCO World Heritage Site) vil efterlade et varigt indtryk og er garanteret til at fylde hukommelseskortet i kameraet smukke billeder. Turister rost tour Dudh Sagar vandfald. Udover at besøge de naturlige attraktioner, omfatter programmet rider på elefanter, trafik gennem den vilde jungle, samt en pilgrimsrejse til Banyan Tree et træ, hvorunder Indien ofte bebor enhver kvinde - en lokal helgen og profet. Som en uafhængig tur, er turister rådes til at gå til byen Panjim og strandene i Morjim og Mandrem.

Hotel Boomerang Ashvem 4 * (Ashvem): anmeldelser turister

De turister, der har besøgt hotellet i 2016 og var tilfredse med ferien. Området er blevet en meget smuk, velplejet. Værelserne blev elkedler, hårtørrer og hjemmesko. Disse faciliteter tillader hotellet for at forbedre deres status fra tre til fire stjerner. Personalet, men i den indiske langsom, men meget velkommen og forsøger at opfylde alle de ønsker, som gæst. Af antallet af værelser, er turister rådes til at vælge en stueetagen værelse - de har mere privatliv. På det andet niveau delt balkon og trappe fører op ad en stejl og snoede. Men hotellet er afhængig af tilgængelighed, kan du slå sig ned i de tidlige morgentimer, men reglerne fastsættes, at kun middag. Hotellet har en gratis bagageopbevaring rum, hvor det er muligt at pakke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.