TravelingHoteller

De dyreste hoteller i verden.

Der er i vores samfund er en kategori af mennesker, der kan købe alt det bedste. De har enorme formuer og resten på steder, der ikke har råd til almindelige dødelige. De dyreste resorts åbne deres døre for dem. Deres ejere gør alt for bekvemmelighed og komfort gæster. år efter år specialister afgøre, hvilken slags dyre hoteller i verden er tiltrukket rige mennesker under sit tag. For at gøre dette, det tager hensyn til leveomkostningerne, tilgængeligheden af yderligere tjenester, interiør rigdom, serviceniveau og mange andre faktorer. De dyreste hoteller i verden er på toppen af placeringerne.

Lederen er uden tvivl President Wilson - hotel, som er beliggende i Genève og kan prale med en elegant interiør, en vifte af moderne bekvemmeligheder og en storslået arter af Mont Blanc og Genevesøen. Det er i denne del af byen, hvor tæt man kommer til parker og butikker. Selvfølgelig er pris per dag er passende. De, der kan lide at bo på Royal Penthouse villige til at betale 54 tusind dollars om natten. Denne professionel sikkerhed service og en lang række forskellige tjenester: barer, restauranter, sauna, fitnesscenter, frisør, swimmingpool, samt parkering og biludlejning.

De dyreste hoteller i verden med ære er Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino, Resort, i Las Vegas. Hans ejer er Hyu Hefner, der er kendt som grundlæggeren af "Playboy". Dette hotel ligger på den anden plads i placeringerne på grund af lejligheden, prisen er lig med 40 tusind dollars. Her er alt designet i stil med Playboy. Denne pris inkluderer tjenesteydelser af en professionel butler, sauna, bord poker og fitnesscenter.

På den næste position japanske Ritz-Carlton hotel, som er beliggende i Tokyo. Priserne her er allerede betydeligt lavere, selv om 17,2 tusindvis af dollars ikke alle har råd. Interiøret er designet i en klassisk moderne stil. Dette er en luksus spa og en fantastisk udsigt over Mount Fuji og byen føjet til det eksotiske. I dette hotel kan du nyde ikke kun den japanske køkken, men også europæisk.

De dyreste hoteller i verden kan være stolte af paladset Martinez hotellet. Det er beliggende i Cannes, meget tæt på gaden af butikker og frem for alt, havet. Værelserne på hotellet nå til 43 tusind dollars. De mest populære lejligheder - Presidential Suite. Selvfølgelig er situationen i sin elegante og alt gjort på det højeste niveau. Det er en favorit bopæl mange stjerner. En gastronomisk restaurant vil glæde gæsterne middelhavskøkken og det højeste niveau af service.

I et land som de Luksus-hoteller i De Forenede Arabiske Emirater, kan vi sige, ved hvert skridt. For eksempel er den mest-mest i Mellemøsten anses for at Emirates Palace. Her overalt marmor, guld, Swarovski krystaller og en traditionel orientalsk luksus. En Burj Al Arab, ligger i Dubai har den oprindelige form af sejlet. Hans vigtigste suite er også dekoreret med guld og marmor. I dette hotel vil du endda tilbyde helikopter tjenester, selvfølgelig, for et gebyr.

Frankrig også prale et luksuriøst hotel Royal Suite, Four Seasons George V. Der er storslået lejligheder er udelukkende indrettet med antikke møbler, og vil koste dig 16 tusind dollars om dagen.

Mandarin Oriental hotel er også attraktivt for de rige. Hans lejlighed Presidential Suite forbløffe dens indre. Der er et kontor, hvor man kan se de østlige artefakter og tæpper udelukkende håndlavede. I dag, du betaler omkring 15 tusind dollars.

Således er de dyreste hoteller i verden tilbyder deres gæster den bedst mulige service, store interiører og meget rimelige priser for indkvartering. Efter alt, almindelig rejsende på udkig efter et hotel, der forventer at se renlighed, bekvemmelighed og komfort. Men folk ikke lader sig for at spare penge og ønsker at se mere originalitet, luksus og rigdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.