TravelingHoteller

Palmarinha Resort 3 * (Indien, Goa, Calangute): beskrivelse af hotellet, rejsende anmeldelser

Af alle de stater i Indien, Goa er den mindste. I det store og det er en smal stribe land, der adskiller bjergene fra havet. Men karakteren af foden er så overvældende sort, der går til Goa betragtes som den gyldne drøm for enhver rejsende. Søer og vandfald, øer dækket med mangrover, palmelunde, der lever et stort antal fantastiske levende væsener - alle lavet dette et populært eksotiske destinationer for afslapning.

Indien, Goa

Hoteller i staten er meget forskellige fra hinanden. Geografisk er det område opdelt i nord og sydlige Goa. Først kendetegnet ved høj befolkningstæthed, det giver turisterne overnatning i et par hoteller, primært med den kategori af 2-3 stjerner. På grund af det faktum, at strandene i denne del af den indiske kyst er dækket med det meste grålig uskøn sand, og havet er ikke klart, anses det for en meget billig ferie i regionen. Her kommer de store fans af økonomisk ferie, samt udenlandske studerende og den fattige lokalbefolkning.

Resten udført af her er meget billigere end i den sydlige retning. North Goa er berømt for sin strand Arambol, der engang blev valgt af hippier for sin naturlige skønhed - uberørte sand og betagende solnedgange, der kan iagttages i februar måned.

I det sydlige Goa, og havet er renere og gyldent sand. Vises dyrt hotel, nedsænket i det grønne i haven og med et minimum af 4-5 stjerner. Her hviler relativt dyrt, især når det vurderes af indiske standarder. Her kan du finde de lokale elite og rige udlændinge, herunder russere.

hoteller

Som med enhver udvej af verden, i Indien, i Goa og især skal vælges et sted at bo under hensyntagen mange faktorer. Dette hotellets beliggenhed, sat forudsat i sine tjenester, brændstofforsyning systemet, afstanden fra stranden og meget mere. På trods af at Goa er den mindste stat efter område i Indien, der er et stort udvalg af hoteller, så deres valg bør gribes an med stor omhu.

North Goa, stranden, gjort populær af hippierne siden slutningen af tresserne af det sidste århundrede har ændret sig dramatisk. På sine største strandene - Vagator og Calangute - årligt samler en enorm hær af unge, for hvilke der ikke vigtigt eller dyre lejlighed, ingen infrastruktur. Fem stjernet hoteller i Nordlige Goa er meget sjældne. Men fuld hotel to eller tre stjerner med en lille territorium og lave priser. Blandt dem for nylig tog Palmarinha Resort 3 *.

generelle oplysninger

Dette hotel - en god mulighed for dem, der har valgt en ferie i et eksotisk land som Indien. Palmarinha Resort 3 * ligger ikke langt fra den bedste strand i Calangute. For mange turistfaciliteter - restauranter, natklubber mv - .. Kun ti minutters gang. Som anmeldelser, dette hotel har en venlig, imødekommende atmosfære.

Område Palmarinha Resort 3 * vælges tilstrækkeligt godt. Det er beliggende i hjertet af nordlige Goa i Bardez, i de fjorten kilometer fra hovedstaden, en lille, men meget grønt område. Den nærmeste internationale lufthavn er fjernt halvtreds-fem kilometer fra banegården Thivim Station - femten minutter. Beliggende langs Highway Calangute Mapusa Road, en kilometer nord for attraktioner såsom St. Alex-kirken.

infrastruktur

Dens gæster Palmarinha Resort 3 * (Goa) tilbyder en lille business-center og mødelokaler med en maksimal kapacitet på et hundrede og tyve mennesker, gratis parkering for motorcykler og biler, valutaveksling. Hertil kommer, en lille, men velholdt hotel har et supermarked og en lille souvenirbutik. Indien har altid været berømt for sine billige guld produkter. Bor i Palmarinha Resort 3 * får mulighed for at købe smykker i en lille butik på webstedet. Der er også et vaskeri og en læge kontor (mod et ekstra gebyr).

Receptionen er åben på alle tidspunkter af dagen eller om natten. Forliget udføres uden bureaukrati: gæsterne kan få nøglerne til værelset og om natten, og om eftermiddagen, naturligvis, afhængig af tilgængelighed. I receptionen er der fax, samt en sikker depot, celler, hvor lejen for et gebyr.

Fund boliger

Meget attraktivt udseende af hotellet Palmarinha Resort 3 * (nordlige Goa), hvis navn er oversat fra portugisisk som "svingende palmer." Den består af et hundrede fire og tredive værelser, heraf firs - Deluxe kategori, seksogtredive - Suite med et soveværelse og atten servicerede lejligheder. Det udvendige er malet i lyse farver, som forbedrer humør og giver positiv rekreation.

Af alle synspunkter er lige så smuk udsigt over den indre gårdhave eller over de omkringliggende grønne bakker og krat endeløse marker. Begge typer har en stue og et soveværelse zone, lille køkken og møbleret balkon. Lejlighederne er udstyret med en tre-etagers hytter. De har to soveværelser, stue, catering-området og en loggia. Uanset kategori, alle værelser har split-system, klimaanlæg, tv, satellit, telefon og minibar betalt. Inden for fødevarer har alt hvad du behøver til madlavning, te eller kaffe.

Strygejern og strygebræt, plus en ekstra seng til rådighed efter anmodning. Værelserne på gulvet - en keramisk flise. Kæledyr er ikke tilladt i henhold til reglerne i hotellet. For en internetforbindelse og brug af sikkert i det rum, du skal betale ekstra.

mad

Palmarinha Resort 3 * (Calangute) arbejder på følgende begreber: morgenmad, halvpension eller helpension. Måltider på den "buffet" i den store restaurant. Herudover har hotellet en café og en bar ved poolen. Den bar-restaurant The Palms, der løber gennem menuen, skal du forudbestille borde på arbejdstageren registreringsdatabasen. Her vil de besøgende blive behandlet til ikke kun indiske, men også mere fortrolige med europæerne, Continental og kinesiske køkkener. Man kan ikke bare sidde i hallen, indrettet i traditionel stil, men også på terrassen, The Deck, kan gæsterne nyde en middag i det fri.

De, der foretrækker kun morgenmad, kan resten af tiden til at spise på nærliggende objekter. At dømme efter de anmeldelser, ved siden af hotellet er mange billige cafeer og restauranter, hvor du kan spise velsmagende og tilfredsstillende frokost. Efter anmodning, kan du få den service "mad levering til rummet."

til børn

Siden Palmarinha Resort 3 * er mere beregnet til fritidshjem, i hans små infrastrukturtjenester til de yngste kunder. Det område har en lille legeplads og børnebassin i poolen.

strand

Den berømte Calangute badeområde fjernes fra hotellet er to kilometer væk. Hver halve time på sandstranden shuttle bus. Log på lavt hav, som tillader besøgende at sikkert svømme.

Jeg må sige, at denne kyst er ikke meget attraktivt for dykkere. Baren er åben på stranden, kan du nyde en cocktail eller sodavand, og sidder på en liggestol, solbadning under de blide stråler fra den lokale solen. Periodisk blæser frisk brise, der leverer stor glæde i varmen. Det er ofte muligt at møde turister, opsamling langs brændingen linje af havet stjerner, der udsender bølger fra dybet til kysten.

yderligere oplysninger

På det område af Palmarinha Resort 3 * (Calangute) har tre pools, hvoraf to har børns sektioner. De er meget tæt på hinanden, så forældre, ikke at forringe badning kunne holde øje med deres børn plaske i det tilstødende rum. Terrasserne er placeret på kanten af poolen er liggestole med parasoller. De turister, der ønsker at kombinere hvile med viden om verden, der arbejder i hoveddelen inviterer udflugtsskranke for udflugter i det omkringliggende område eller Bardez Calangute, Panjim eller Mapusa.

Hotellet tilbyder både villig til at vejlede og transport. De, der ønsker at inspicere de lokale attraktioner på egen hånd kan leje en bil. Landskabet af hotellet bidrager til lange gåture langs stierne strækker sig langs de frodige beplantninger.

Hver fredag animatorer en disco for gæsterne, bliver de inviteret DJs. Om aftenen, når farverige lys svajende palmer og fabelagtige belysning genfremstille hotelbygningen i fantastiske farver, gøre det til en gylden palads, atmosfæren i denne magiske ned på Palmarinha Resort 3 *.

anmeldelser

De, der rejser til Goa for første gang, er du nødt til at indse, at dette ikke er Tyrkiet eller Egypten med deres system "all inclusive". Indien, og især Goa - et land med en helt anden mentalitet, med andre mennesker og andre ideer om resten.

At dømme efter de anmeldelser, Palmarinha Resort 3 * hotel kunne lide at mange russere. Personalet taler ikke kun i Hindi, men også på engelsk. Værelserne er meget komfortable, de har alt hvad du behøver for en afslappende ophold, herunder et køleskab. VVS fungerer uden afbrydelse.

Måltider er ganske forskelligartet, kan ikke gentages én morgenmad om ugen. Mange lokale saucer, grøntsager og frugter. Mange russere foretrækker at spise i shekah - cafe, ligger på stranden, betales sammen med overnatning på hotellet kun morgenmad.

Blandt de mangler turister sige nogle fjerntliggende strand, samt betalt vayfay og ingen russiske kanaler på TV.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.