ComputereSoftware

Sådan fjerner støj i "Photoshop"? Hvordan man kan reducere støjen i billeder: shumodava

Reducer støj i et fotografi eller billede er nu blevet en realitet med Photoshop CS2 versionen. Dette program har en funktion kaldet "Reducer støj". Du kan ikke helt fjerne det, ikke at røre de vigtige detaljer i billedet af objektet, men der er en reel mulighed for i væsentlig grad at forbedre billedets skarphed. Denne artikel vil diskutere de vigtigste redskaber til, hvordan man kan fjerne støj i "photoshop": farve, lysstyrke og andre billedartefakter JPEG-format.

Hvorfor artefakter vises på billederne? Faktum er, at ikke alle kamera er i stand til at skyde kvalitet facilitet høj i en mørk tid. Selv om bygningen dårlig belysning, det billede skabt af lav kvalitet kamera vender med støj, der skal fjernes. Det er denne og indser squelch til Photoshop, uden at forårsage skade på fotos.

De vigtigste typer af støj i billedet

Som nævnt ovenfor, er der tre hovedtyper af støj i billedet. Denne støj lysstyrke, farve og andre JPEG-opløsning billede defekter. Bringe filmet objekt på nogle af de billeder, kan du se blå, grønne og røde pixels på dens konturer. En sådan artefakt - denne farve støj, som kan reduceres ved hjælp af specielt designet til dette filter "Photoshop". Lad os se, hvordan det virker. I menuen, på udkig efter posten "Filter", snakkende om det, skal du vælge drop-down liste over "støj" -> "Reducer støj ..." og gå videre til fotoredigering indstillinger.

Filter - det er ikke et program til Photoshop billeder, og de sædvanlige ekstra indbyggede funktion. Det er nødvendigt at overveje nærmere dialogboksen, som du står over for, mens du redigerer billedet.

vinduet Indstillinger

støjreduktionsfilter omfatter et tilstrækkeligt stort område i eksemplet på venstre side og det antal sektioner med forskellige indstillinger i støjniveauer til højre. Som i arbejdsområdet "Photoshop", kan du straks se ændringerne af billedet i indstillingsvinduet.

Indstillinger omfatter fire store skala:

  • intensitet;
  • reducere farve støj;
  • område;
  • opbevaring kredsløbsdetaljer niveau.

De fleste af de indstillinger, redigeret i procent med skyderen, og intensiteten - på en skala. Takket være nem installation og intuitiv redigering vindue, kan du nemt få styr på spørgsmålet om, hvordan man kan fjerne støj i "Photoshop". For at få den højeste kvalitet resultater for at reducere støjen først nødvendigt at indstille alle skyderne til nul, og se, om feltet er markeret ved siden af fjerne JPEG artefakter. Derefter kan du begynde at tilpasse forskellige lydeffekter på et optimalt niveau fotografering.

Synsfelt kan zoome ind og ud, stigende og faldende objekter i billedet. Da ændringerne af billedet synligt meget bedre.

Redigering farve støj

Lad os begynde at redigere fotos med reduktion farve støj. Hvad er det? Denne blå, grøn og rød pixel omkring konturen af objektet. Them vi vil forsøge at fjerne ved hjælp af kun en reduktion støjfilter. Lad os komme i gang.

  1. Efter at vi har uploadet billedet og vælg "Reducer støj" i "Photoshop" vises, hvor vi har brug for at forstørre billedet, som du kan se de røde, grønne og blå prikker.
  2. Fortsæt derefter at fjerne dem ved at trække skyderen på linealen med navnet på reduktion af farvestøj. Under redigering, bare se på forhåndsvisningsområdet på resultatet. Så snart den multi-farvede punkter forsvinder, kan du straks stoppe skyderen på det ønskede niveau og gå videre til at redigere den næste type støj. Man kan ikke ligefrem sige, hvor stor en procentdel vælger, fordi hvert billede er unik og har sine egne artefakter.

Hvordan man kan reducere støjen fra billedets lysstyrke i Photoshop

Efter fjernelse af farven af defekten du stadig ikke er tilfreds med resultatet, og er stadig spekulerer på, hvordan at "Photoshop" for at fjerne støj fra billeder? Det næste skridt kan kaldes reduktion luminansstøj. I modsætning til den tidligere defekt på billederne ser sort, grå og hvide pletter. Dette er den støj intensitet. For at slippe af med det, skal du gøre en to-trins-konfiguration kontrol. Først og fremmest er det nødvendigt at indstille skyderen intensitet til nul og derefter begynde indstillingen. Det er vigtigt at huske, at billedet skal være så realistisk som muligt. For at opnå et sådant resultat, er det nødvendigt at se på preview vinduet og sammenligne med det originale billede. Sammen med indstillinger intensitet er vigtigt at holde detaljerne. Derfor er det ikke kun forsvinden af støjen, men også for bevarelse af ejendommen.

Avancerede filterindstillinger

Hvis der ikke foto redaktører på computeren ikke er i stand til at fjerne støjen uden væsentligt tab af billeddetaljer, derefter hjælpe avancerede indstillinger støjfilter. De er i samme vindue som sædvanlig installation, den eneste forskel er, at du skal flytte fluebenet fra "Main" i posten "Extras". Til højre for den redigering vindue vises de nye indstillinger. Du skal klikke på fanebladet med titlen "per kanal". Sådan fjerner støj i "Photoshop" med hjælp af denne lille tilføjelser? Den nederste linje er, at her kan du slippe af med de defekter separat for hver kanal. For eksempel er der en linje falde blå pixels, og den anden til at fjerne de grønne og røde prikker til at adskille. For hver af dem, kan du redigere den støj intensitet lysstyrke og gemme detaljerne på hver af kanalerne.

Hvorfor disse tre kanal, du ønsker at redigere? Det faktum, at de fleste af de billeder, skabt på baggrund af blå, røde og grønne farver. Det kan antages, at det er på en hvilken som helst kanal vil være langt mere støj end den anden. Det er derfor, de effektivt undertrykke individuelt. Dette fører til det faktum, at detaljerne i objekter i billedet vil være meget bedre bevaret.

Sådan fjerner støj i "Photoshop" ved hjælp af et støjfilter, vi diskuterede nu er til at betale lidt opmærksomhed på JPEG artefakter og samtidig bevare fotos.

JPEG artefakter

Hvad er eksisterer denne defekt, og hvorfor det ser ud? Ligegyldigt hvad billedet bliver brugt: frisk, lige lavet digitalt kamera af høj kvalitet eller allerede er gemt i grafikprogram Photoshop med udvidelsen .jpeg - under komprimering i billedet popping støj. Selv uanset hvad foto redaktører på den computer, du bruger, vil JPEG-billede altid være lavere kvalitet, måske endda vil se enkelte pixels. For at slippe af sådanne defekter, er det nødvendigt at etablere et flueben ud for elementet for at fjerne JPEG artefakter i vinduet støjen filterindstillinger. Disse foranstaltninger vil føre til spørgsmålet: "?" "Hvordan til at forbedre billedet i" Photoshop

Nyttige tips til at fjerne støj

  • Indstille de indledende parametre for et støjfilter i nulstilling, trække alle skyderne til venstre. Dernæst kontrol, da farven støj.
  • Overhold resultatet straks i preview-vinduet. Zoom ind og ud af billedet i det for den bedst mulige effekt.
  • Hvis du ikke kan klart billede af støjen, gå til de ekstra filterindstillinger per kanal og slippe af med de grønne, røde og blå prikker rundt om emnet.

Andre image redaktører billeder til en computer for at forbedre billedet

Til dato er der mange forskellige programmer for at fjerne artefakter fotos, ripple og støj. Og alt så billederne er af høj kvalitet og den smukkeste. Ikke nødvendigvis at bruge Photoshop, for at fjerne støjen fra lysstyrke og farve til dine billeder. Du kan downloade et program specielt skabt til dette formål, for eksempel, såsom farve Reconstructor. Eller installere yderligere plug-in Adobe Photoshop Camera Raw - et særligt program til Photoshop. Billeder er det muligt at behandle en enorm mængde, og enhver kendt grafisk ekspansion og kompression type. Men for at gøre dit billede ser den mest høj kvalitet og smuk, behøver ikke kun at være i stand til at behandle billeder korrekt, men også for at vælge en kvalitet kamera.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.