SkønhedKosmetik

Parfume Bvlgari - indbegrebet af luksus og velvære

Oldgræsk løb fra landet Epirius gav verden grundlæggeren af imperiet Bvlgari Sotirios Bulgaris. Follower og fortsætter af hans forfædre, i slutningen af det nittende århundrede Sotirios ankom i den italienske hovedstad og straks åbnede en smykke butik. I 1905 skiftede han sit navn, hvilket gør det mere "italiensk", og sammen med sine sønner åbnede sin første butik smuk, som nu er firmaet Bvlgari anser grundlæggende i et stort netværk, spredt i forskellige lande.

I begyndelsen af fyrrerne sønner bulgaris træffe beslutning om ændringer i virksomhedens politik. De skaber et logo og begynde at lave ornamenter for eliten. Sølv artikler, der er så stolte af deres far, først delvist og derefter fuldstændig erstatte næsten unikke stykker af guld, besat med ædelstene. På dette tidspunkt, den franske juvelér skole var på sit højeste, men nægter Bvlgari fransk stil og tilbyder en verden af dine egne, som straks finder et ekko i hjerterne hos fans af smykker.

I de 70 år med Bvlgari virksomhedens ledelse finder det nødvendigt at trække virksomhedens produkter på det internationale marked og skaber butikker i verdens store hovedstæder. I dag er de nummer i verden mere end 300. Samtidig, mærket præsenterer den første samling af ure. Fortsætter med at vokse, er selskabet lancerer en ny linje til produktion af tilbehør af høj kvalitet. Desuden begynder at producere sølvtøj og Bvlgari parfume (mandlige og kvindelige).

I 2009 fejrede firmaet 125-året. En grand fest blev afholdt i Palace of Grand Palas. Samtidig var der en udstilling af smykker, som havde mere end 600 udstillinger.

For omkring tyve år har virksomheden af Bvlgari, hvis ånd glæde og forføre millioner af fans af musik over hele verden, sælger sine produkter med stor efterspørgsel. Dette er ikke overraskende.

Bvlgari parfume for mænd præsenteres temmelig imponerende gruppe i sortimentet linje af parfume. Her er nogle af de mest populære varianter:

"Aquamarine" - den hypnotiske glans af krystaller af denne duft vil give dig inspiration. I oversættelsen af ordet "aquamarine" betyder "hav". Firmaet Bvlgari ikke fejl, at vælge et navn for denne duft - det trækker i havet brise, uendeligt frisk og saftig. Denne duft er designet til den moderne målbevidste mænd 25-35 år.

Original mænds parfume Bvlgari - aften variant - "Bvlgari Soir". Alle de kompositioner skabt af virksomheden er unikke, men det er ligesom ikke alle. Men den, der engang følte stil med Bulgari, vil aldrig han vil ikke ændre sig. Denne duft er beregnet til brug i en varm intim atmosfære. Stilfuld lyd giver ham moskus, bergamot, rav og te.

Smuk halvdel af menneskeheden, sandsynligvis også interesseret i Bulgari parfume tendenser. Hvis ja, så stifte bekendtskab: subtil og elegant parfume Bvlgari "Voil de Jasmin", de er skabt til sarte og romantiske kvinder. Denne duft er som en vind, duften af mættede farver. Bouquet begynder med top noter af bergamot, jasmin i sit hjerte, i en hvilken som helst kombination af delikate og feminine, det er omgivet af lysere nuancer af rose og mimoser, kuvertering duft af forår smuk kvinde.

Bvlgari parfume er lavet af velvære og luksus. De er velegnede til både dag og til aften brug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.