SkønhedKosmetik

Master klasse på makeup: lære at være mere smuk. Hvordan ansøger dag makeup?

Art make-up bør besidde enhver kvinde. Det er de færdigheder, der tillader dig at fremhæve gode naturlige data, skifte billeder og altid være anderledes, mens de resterende inimitably smuk. Den uudtømmelige vifte af muligheder indtager en særlig plads dag make-up, som er dekoreret med en kvindes ansigt, mens hun arbejder, butik, mødes med venner eller i en fart om deres virksomhed. Denne make-up er lige så naturligt som muligt, dygtigt skjuler skønhedsfejl og giver fordele ved udseende i det bedste lys. For at opnå den meget ønskede effekt vil af en mester-klasse make-up hver dag.

Egenskaber daglig billede

I dagslys kvinden har tendens til at se mere naturligt som muligt, men der er altid en mindre nuancer, der ønsker at skjule. Det er med dette formål har tyet til naturlig makeup. Han er altid meget let og naturlig. Men dette er kun den visuelle effekt, at det forårsager. Men for at skabe sådan et billede kan være svært, du behøver at vide mange af hemmeligheder makeup. Det vil åbne dem, og denne master class.

Dag make-up bør kun ske, når det naturlige lys. Dette er nødvendigt, fordi den eneste måde at finde den rigtige kombination af farver, lysstyrke, for at vurdere rigtigheden af de proportioner og former.

Et andet vigtigt punkt - omhyggeligt skygge overgange. Glem ikke, at den Hovedidéen i dagtimerne makeup - naturlig, når makeup kun understreger den skønhed, ikke skjul på det. Et andet princip - dagslys kræver blide, rolige dæmpede farver. Ingen farveorgie og skarpe linjer!

Og nu begynder en master class på makeup hver dag.

Forberedelse ansigt

Du er nødt til at rense og fugter huden før begyndelsen af kosmetiske præst. For at gøre dette, i det arsenal af alle unge dame har midlerne: lotions, tonika, lotion eller sædvanlige vask. Dette efterfølges af en fugtighedscreme, der skal gives lidt tid til at suge. Overskuddet kan fjernes med en serviet.

Korrektion, tonale ressourcer og rødme

Valget af tonale ressourcer i høj grad bestemmer, hvor godt den dag make-up.

Master klasse (foto) viser, hvordan forvandlet ansigtet på dette tidspunkt, hvis du gør det rigtige. Der er mange vigtige aspekter:

 • til dagtimerne make-apa perfekte flydende foundation, der tillader huden at ånde;
 • skygge bør vælge den, der er tættest på farven af ansigtet, anvende et middel til at være i retningen fra midten til kanterne;
 • rande under øjnene, små bumser og rødme perfekt skjuler en lighter concealer;
 • med dens hjælp, kan du justere konturerne af ansigtet, hvis du sætter det betyder enten samme farve fundament på hagen, panden og omkring øjnene, og så meget nuanceret, glat overgang mellem toner;
 • men usund blå under øjnene bliver næsten usynlig, hvis du bruger en korrekturlæser gul nuance.

Selve processen med at anvende midlerne består af flere etaper. I begyndelsen af under øjet concealer distribueres tyk, skygge med en pensel, og efter en bit hamret fingre. Efter denne samme zone ligger en tynd smøre concealer. Dette resultat kræver et par minutter til at fiksere.

 1. Mest tonale dråbe middel påføres på bagsiden af hånden, så en stor blød børste eller svamp er fordelt på fladen fra centrum til periferien. du kan hjælpe dig selv med fingrene hvis det er nødvendigt. T-zone visagistes anbefale undersøgelse stick.
 2. Nu er en bred pensel påføres løst pulver, hvilket skyldes let konsistens er perfekt til dagtimerne makeup og masker eventuelle manifestationer af fedtet glans.
 3. Giv huden en veludhvilet og frisk look vil hjælpe et par streger af rødme, det vigtigste - ikke overdrive det. Korrekt identificere stedet for "dislokation" vil hjælpe smil, der vil udpege de to udtryksfulde højen, bare perfekt til at påføre blush.

Øjenbryn - i søgelyset

Master klasse på makeup hver dag er utænkelig uden nøje overvejelse af alle detaljer. Og hans øjenbryn i dette kompleks er ikke det sidste sted. Som helhed make-up er noget neutralt, kan de gøre en af de accenter.

For at gøre øjenbryn volumen, skal du tydeligt trække mest muligt ud af deres bøjning. For at gøre dette, er det bedst at bruge skygger. Der foretrækkes ofte gives til en kold nuance, der matcher farven på dine øjenbryn. Speciel børste bue trukket gennem hårvækst.

make-up læber

Fortsat en master class for at anvende makeup, vender vi blikket til hendes mund. Lips - en af de mest attraktive kvindelige dyder, derfor bør de have særlig opmærksomhed.

For dagtimerne make-up skal vælges naturlige farver: det mest fordelagtige at se fersken, lys rosa, brun-rosa farve, og deres derivater.

Læbestift kan være som en læbestift eller gloss. Deres harmonisk kombination vil give en bedre modstand og en særlig fængslende glød.

Nogle kvinder bruger blyanten, der matcher farven på læbestift, for at understrege eller korrigere formen på munden. Og makeup artister anbefaler at bruge det allerede i hendes malede læber. Efter deres opfattelse en sådan procedure gør det muligt for programmet at identificere dem mere naturligt.

Master klasse på øjenmakeup

Først påføres den bevægelige bund øjenlåg skygger giver det modstand. Også her princippet om neutrale farver.

Her er et flowdiagram af nuancer overlay:

 • den letteste (hoved) tone er placeret på den bevægelige århundrede, og den trækkes den ciliære margin på det nedre øjenlåg;
 • skygge lidt mørkere farve folden;
 • på de yderste hjørner af øjnene ligger den mørkeste farve, han maler også øjenvipper kant.

Alle grænser nuanceret, skal ingen skarpe linjer ikke være.

Dag make-up giver mulighed for brug af både klassisk sort og brun mascara. Den første vil give lysstyrken af den anden blødgøre udseendet. Nederste vipper, kan du ikke male over, bare for at tilbringe dem med en børste.

Makeup Master Class er overstået, er det stadig at omsætte det i praksis, og lad deres skønhed blive endnu mere perfekt og indlysende!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.