Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød - muligheder for marinering

Endelig er den længe ventede sommer - tid til ferie og kebab! Seneste blevet en integreret del af moderne faciliteter og lokke sin mangfoldighed - fisk, svinekød, lammekød, etc. Selv vegetarer kan lave din egen grill, vil det bare grøntsager.

Hvilket er bedre at tage kødet at tilberede denne lækre, hjertelig fødevarer? Svinekød får mest saftige og bløde, hvis du koge det ordentligt. Og hvordan gør man det? Nu lærer vi. For det første at skewers af svinekød har en virkelig mørt og velsmagende, skal kødet valgt korrekt. Perfekt hals eller skinke, hvor kødet er ikke en masse fedt. Det er bedre at vælge den kølet kød, fordi det friske endnu ikke er fuldt modnet, og ud af fryseren, det er meget sværere.

Når kødet identificere og vælge en passende stykke, er det nødvendigt at skære og begynde at lave mad. Opskrifter meget, men den nemmeste og mest overkommelige løsning - er spyddene af svinekød i mayonnaise. Det gør vi - at tage en mayonnaise (ca. 100 g) og bland det med kødet, tilsættes lidt kogende vand. Løg skåret i ringe, og blandet ind i kødet med mayonnaise. At bibringe sar smag kan tilføjes eller adjika forskellige krydderier såsom peber, koriander, etc. Lad marinere kødet i saucen i mindst otte timer.

Du kan tilberede grill svinekød med tomater. For at gøre dette, tage kødet, skyl, tør det og skæres i tern. Løg skæres i tykke ringe, et par pomidorin - skiver, tilsæt salt og sort eller rød peber efter eget valg. Bland alle ingredienserne og lad det marinere i køleskabet i otte til ti timer. Bær kød på spyd, brolægning mellem stykker af løgringe og tomat skiver. Under bagning på grillen kød periodisk sprøjtes med en blanding af vand, eddike og peber tre procent til myasko ikke brænde.

Fans af alle ekstraordinære nødvendigvis vil kunne lide skewers af svinekød med hvidvin, det er meget blid og har en raffineret smag. At koge det, bestanden op på følgende produkter: to kilo svinekød, tre løg, dild, basilikum, koriander, rød og sort peber, salt, laurbærblade, to og en halv kopper hver af tør hvid vin, granatæble, citron, pitabrød. Afskårne kødstykker gennemsnitsværdi fjerne overskydende fedt, løg skåret i ringe. Bland alle krydderier og salt. I en gryde Læg kød, løg, krydderier og hæld vinen, så den er lidt utydelige svinekød. Klem citronsaft ovenpå og sætte dem til at marinere spyd af svinekød i køleskabet i tre timer. Broil grill svinekød periodisk overbrusning det vin. I bunden af gryden, læg den pita, det fold den kogte kød og løg, presse saften af en granatæble, alle opsigt og lad i ti minutter.

Shish kebab i kefir også få ganske blid og blød. Tag et par hoveder af løg, en liter yoghurt, krydderier og salt og persille. Forbered og forarbejdede fødevarer og begynde marinering. Lå i pan lag af produkter - først det kød oven på løg, persille og krydderier. Hæld yoghurt og derefter stables i samme rækkefølge. Daglig ren grill ved siden af køleskabet. Under tilberedningen er kødet konstant vanding yoghurt, hvor det er marineret.

Vi kiggede på forskellige måder at marinering af kød til grill, valget er dit. Det hele afhænger af personlige præferencer og smag. Husk, at selvom du ikke kan gå til landet, til at stege myasko på gløder i grillen, du altid kan grille hjemme - i en pande eller i ovnen. Alt strålende, som du ved, er simpelt! Nyd din appetit og god hvile!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.