Kunst og underholdningKunst

"Golden Autumn", Levitan. Maleriet fra Tretyakov Gallery

Husk ord Tyutchev: "I efteråret af den oprindelige ..." Hvad er i det er der også sådan, at mange, mange kreative mennesker sang den i deres værker?

Golden efterår! Hvert år er det nyt, ukendt, men altid uendeligt smuk unik en farveorgie, gennemsigtig rørende sorg af himlene, det subtile spil af sollyset på bladguld. Hvordan til at reflektere på lærred frisk efterår morgen, de varme farver i gul og karmoisinrøde kroner, alle skønheden i russiske natur? Efteråret er tid den indiske sommer, det forårsagede beundring af mange forfattere, musikere og, selvfølgelig, kunstnere.

Historien om en mesterværk

Her har vi "Golden Autumn", Levitan. Billedet er malet af kunstneren i Tver provinsen, ikke langt fra boet efter Gorki, i 1895. På lærredet skildrer karakteren af det centrale Rusland, til en smerte indfødte og velkendt for enhver russisk landskab. Al sin enkelhed kunstneren gav en let lyrisk stemning. Det er grunden til senere billedet Levitan "Golden Autumn", sammen med hans andre landskaber foretaget i russisk maleri er sådan en ting som en "landskab af humør".

Variabilitet og momentan tilstand af naturen finder et ekko i sjælen af kunstneren. De mange forskellige farver og former i verden omkring det med stor følsomhed bærer på lærred og som en stor tryllekunstner, sender beskueren til den eftertragtede og hemmelige, der er skjult i hvert hjørne af naturen. Ser man på landskabet, forstå den fulde dybde af kunstnerens kærlighed til efterårsfarver, du indse, hvor uadskillelige forbindelse: gyldne efterår-Levitan. Maleriet er slående enkelhed motiver og resultater og samtidig upåklagelig smag og stor dygtighed. Som vist i mange af de nye landskab er synlig for alle, der undslippe opmærksomhed.

Om landskabet "Golden Autumn", Levitan

Billedet tager os ind i efteråret birkelund, vokser langs de smalle, snoede floder. Hun har ikke mistet sin gule blonde kjole, kun to Osinki forgrunden næsten faldt bladene. Mørke som i et spabad, vandet afspejler den kystnære græs og vilde blomster. Rødlig-lyserød busk på en mørk baggrund af floden synes elegant krans, klar til at flyde væk i det fjerne. Da afstanden til horisonten, vandet i floden bliver lysere, kontrast sin rolige blå-blå overflade med gyldne birketræer er ferie ånd, glæden ved Betragtningen af landskabet.

Solen er ikke synlig, men de lyse stråler belyse naturen - for evigt smukke, evigt levende. Skyggerne af træerne er mørkebrune, kort, dag i fuld gang, og alle vidste publikum: varm, tør og solrig dag indfanger Levitan. Golden efterår er rig på disse dage, hvor multi-farve maling behage øjet og den rolige udstråling af dagen gør du glemme, at denne skønhed er flygtig, fordi snart røverne kolde tiltaget sig alt guldet af træerne. Men så længe luften er frisk og billedet er gennemsigtig, kan du se i horisonten frit og nemt svævende på himlen skyer og konturerne af fjerne skove, bygninger og vinter felt med grønne spirer.

Levitan var i stand til at formidle en følelse af luftig lethed, rummelighed, overraskende glæde af kontakt med naturen, og alt, hvad man kun maler landskabet. Med en skarp sans og en ægte kærlighed til den russiske natur har kunstneren skabt sin egen stil - stil med den russiske landskab, som med rette kaldes levitanovskim.

Den skæbne maleriet

I 1896 udstillingen på Wanderers i den nordlige hovedstad - St. Petersburg - i andre russiske byer, med succes udstillet landskab "Golden Autumn", Levitan. Maleriet blev derefter købt P.Tretyakovym og er nu udstillet i Tretjakovgalleriet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.