SkønhedKosmetik

Guld farve - ømhed og tiltrækningskraft

En lang tid drøm at male hendes hår i en guld farve? Det er rigtigt! Det er denne farve har altid været et fashionabelt, der finder standarden for kvindelige tiltrækningskraft og ømhed. Populariteten af den gyldne farve skyldes det faktum, at det ser fantastisk på de fleste damer. Med det, vil du være virkelig uimodståelig. Men for at den gyldne hårfarve virkelig passer dig, bør du overveje nogle af nuancerne.

  1. Ejere af blå og grå øjne anbefales koldt gylden nuance.
  2. Varme nuancer af rød guld fint vil lede efter pigen med mørk hud og mørke grønne øjne.
  3. Ladies med mørkebrune øjne var mindre heldige af alle - en hårfarve vil reducere udtryksfuldhed af billedet, så det kan ikke anbefales at bruge det.

Hvis du starter i valget af nuancer fra tsvetotipa udseende kvinde, de gyldne farve vidunderlig kvinde velegnet typer "forår" og kvinde- "Autumn". Når maleriet hår i en guld farve er vigtigt at huske, at malingen er bedst falder på den blonde naturlige hår. For første mørke bliver nødt til at tilbringe blegning procedure, og først efter, der kan bruges maling gyldne farve. Hvis radikale ændringer, du ikke kan lide, er det muligt at genoplive den eksisterende hårfarve ved at give et gyldent skær par strenge på panden og templer. Det vil se meget imponerende. Efter farvning den "gyldne" hår har brug for særlig pleje. Desværre, de er meget fade i solen, for at undgå dette, skal du bruge en speciel shampoo og filtre til at beskytte mod solens stråler.

Hvordan man vælger en hårfarve?

Moderne maling producenter tilbyder os en bred vifte af produkter. Det sker forskellige farver, selv gyldne farve kan have mange variationer: gylden valnød, gyldne marcipan nuancer af gyldne vanilje og så videre. Sådan vælger - det er op til dig. For at give en gylden farve og håret kan ske via folkemusik retsmidler såsom kamille bouillon, blandingen af henna og kamille tinktur løg hud. Nok efter vask skylles håret med denne tinkturer og afkog. Kombinationen af gyldent hår farve med deres styrke - det er den effekt, som giver de folkemusik retsmidler. Til fremstilling af sådanne materialer er nødvendigt at tage et glas kamille, hæld et glas med kogende vand, bring i kog og lad stå 30 minutter. Masken anbefales at holde omkring en time på en speciel isoleret hætte hår. Kamille kan bruges i stedet for perikon, morgenfrue, og stenbræk.

Men husk på, at infusion af kamille giver lidt mærkbar farvetone, mens de ovennævnte urter er i stand til at farve hår i en gylden eller brun farve. Naturlig henna sælges på et apotek i en tør form, skal det fortyndes med varmt vand og anvende på håret - for en lys skygge til at holde i lang tid ikke blandes, da det ellers kan vende lyse rødt tone. Infusion af løg skræl forberede meget enkel. Det vaskede skallerne fyldes med kogende vand, lad den derefter trække i omkring en time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.